furkan kendince acımasız düz mantıkla performansa göre bu iyi bıu kötü vs sayıyor.dedikleri doğru olsa dahi bakalım okun ucu kendine dönünce nasıl bir tavır takınacak?Furkan isim yazarken nede di az önce izledim ama hiç dikkat etmedim .
furkan kendince acımasız düz mantıkla performansa göre bu iyi bıu kötü vs sayıyor.dedikleri doğru olsa dahi bakalım okun ucu kendine dönünce nasıl bir tavır takınacak?Furkan isim yazarken nede di az önce izledim ama hiç dikkat etmedim .
Ahhhhh ah Adem. orda , hayırdır Anadolu erkeği olmak kötü bir şey mi diye sorsaydı .... Of golün kralını atmış olurduhep bi laf yarısı serhatta akşam yolasım geldi.onun dayılanmasından takımın motivasyonu düşüyor sabriye yüzünden diyorlar.tamam sabriye bişey yapmasa bile ,serhatın takıma yaptığı sabriyeden beter.
kırma lafı farklı köpek cinslerinin çiftleşmesinden olan köpekler için kullanılıyor genelde, asıl onun amerikan kırması demesi hakaretti, hem de ana babasına uzanan...
Furkan isim yazarken nede di az önce izledim ama hiç dikkat etmedim .
aynen bende ona hak verdim ne diye almanca konuşursun yani dediği gibi belki küfür ediyor belki dalga geçiyor terbiyesizlik resmenünlülerde adem hazımsızlığı forever
ayrıca adem dil konusunda da haklı, herkesin türkçe bildiği ortamda iki almanca bilen kişinin almanca konuşması terbiyesizlik
ay orada çok güldüm afferin adem bee diye bağırdım serhat hiç dayak yemedim bu zamana kadar dedi ya artık yersin dedim ahaha bu adam nasıl dayak yememiş gerçekten aklım almıyor bu atarıylaSedat'la Serhata bak sen yaaaaa. Erkeklerin yanında kadınlar konuşmaz haa??? teknede de 3-4 kişi Adem'e saldırıyor her taraftan. hepsi kalleş bunların ya. ilhan Mansıza bu yüzden saygım sıfır sıfır sıfır. madem delikanlı madem düzgün insan , bu kalleşlerle ne işi var. Tamam yarışma fln da yok artık ya . onur gurur haysiyet her şeyin üstündedir. Yazık çok yazık.
Adem'in yine çok güzel bir sözü var serhata , sen dışarda bu kafayla hareket edersen çok dayak yersin. Survivor bittikten sonra serhata millet dışarda ne der bilemiyorum.....
serhatın çenesi kaynana semrayı geçti resmen bik bik hiç susmuyor kendini bsy sanıyor yarısmıyorsun sakatsın sus otur yerinde yanıhep bi laf yarısı serhatta akşam yolasım geldi.onun dayılanmasından takımın motivasyonu düşüyor sabriye yüzünden diyorlar.tamam sabriye bişey yapmasa bile ,serhatın takıma yaptığı sabriyeden beter.
Finala kadar şöyle oluyormuş birde ünlüler her kaybedince adem ve sabriyeyi potaya çıkarıyorlar ama ikiside kıbrıs adayı oluyor :)bire bir cümlelerini hatırlayamadım ama
artık uluslararası hakaret etmeye de başladı gibi
şeyler söyledi..
Ki Adem zaten potada, kimi yazacaksan onla ilgili konuş
değil mi..
Ama yok illa konuşacaklar..
Furkan şu Adem e yapılan baskının 4/1 i görse
darma duman olacak bir tip.
Birilerinin arkasına sıgınıp o da sallıyor yaaa
insan işte bunu yediremiyor :)
Serhat diğer kibirlilerin rüzgarını arkasına alıyor bir de orda Adem'in onun ağzını burnunu dagitmayacagini biliyor ondan böyle horozlaniyor.aynen bende ona hak verdim ne diye almanca konuşursun yani dediği gibi belki küfür ediyor belki dalga geçiyor terbiyesizlik resmen
ay orada çok güldüm afferin adem bee diye bağırdım serhat hiç dayak yemedim bu zamana kadar dedi ya artık yersin dedim ahaha bu adam nasıl dayak yememiş gerçekten aklım almıyor bu atarıyla
serhatın çenesi kaynana semrayı geçti resmen bik bik hiç susmuyor kendini bsy sanıyor yarısmıyorsun sakatsın sus otur yerinde yanı
esere laflar edilince bsy yok ama ademe lafları sokup alman erkeğisin sen cevabı alınınca vay anam vay bunların hepsi oyuncu entirakacı aşkı memnuyu geçtiler
sedatta engelli ailelere demogojı yaptı ademin öyle bi şey diyeceğini sanmıyorum hiç dediysede çok ayıp etmiştir
adem insallah barını acarsın işini kazanırsın derken bile bi dileği var adam beddua bile etmedi o kadar şeye rağmen
haklı demişler.her yarışmacıya böyle demezler.cinsliği izleyenlerin canını sıkacak cinsten.belki biliyordur finalde olamayacağını iş çirkeflik olsun gittiği yere kadar diyordur.Serhat diğer kibirlilerin rüzgarını arkasına alıyor bir de orda Adem'in onun ağzını burnunu dagitmayacagini biliyor ondan böyle horozlaniyor.
Sabah tv8 'de bir yorumcu serhat için , bu tavırla dışarda dolaşsa her hafta estetik ameliyatı olmak zorunda kalırdı demiş
Finala kadar şöyle oluyormuş birde ünlüler her kaybedince adem ve sabriyeyi potaya çıkarıyorlar ama ikiside kıbrıs adayı oluyor :)
Haftaya dokunulmazlik kacarsa gokhan ilk adayGökhan geldi. Gönüllüler bu oyunu alamazlarsa Gökhanı günah keçisi yapacaklar
Haftaya dokunulmazlik kacarsa gokhan ilk aday
Gonullulerden once anil gitsin yaaa, katlanamiorum onaEvet bütün takım Gökhana kurulmuş vaziyette. Ee zaten daimi ikinci aday da erdi