SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
Fatih de iyi adam ama hep sedatin doldurusuna gelio durduk yere antipatik oluo

Artık izleyemiyorum valla. izlemeyip yorumlardan takip ediyorum. serhat falan elenirse o.zaman izlemeye tekrar baslarim. yada birleşme olunca. ademi gonullulere alsalar keske. ben burdan tahammul edemiyorum o iyi dayaniyor. surekli tartisma surekli tartisma. zaten is o bu stres atmak icin izleyeyim derken hepten sinir stres sahibi oluyorum.

Pinarda cok itici olmaya baslamis sema zaten sirf ego boyle biri olsa cevremde asla gorusmem cok itici su unluler takimi ya serhat furkan sema sedat ilhan aralarinda bulunmak istemeyecegim tipler orda olsam sabriye adem grubunda olurdum
Pınar başından beri böyleydi ya , çok saygısız , kibirli konuşmaları var ki semadan beter....
Her röportajında birilerine hakaret ediyor mutlaka

ilhan sema serhat havuc pinar hepsi birbirinden karaktersiz ama Rabbim Sedat gibisi az bulunur. Bu hafta Rabbim yuzumuze bakar da gider umarim.

Serhat nasil bir ezik ki haftalardir popo buyutuyor hala adem in performansina laf ediyor.
O anda öyle bir kan beynime sıçradı ki kanalı değiştirdim. Yemin ediyorum insana ağzını bozdurur bu serhat mıdır nedir. Yazık yaa yazık. Tekrar söylüyorum , bu sinsiler insanların onları izledigini unutuyor ya da milleti salak zannediyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…