Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahaaa "lanet 5li" olsuun yaa seviorum ilhan iİlhan sinsisi ademin oynadığı oyun sayısını bile hesaplamıs zoruna gitmiş çok oyuna cıkması. Lanet 5li.
Anıl iyi yarışmacı bence gitmemeliGonullulerden once anil gitsin yaaa, katlanamiorum ona
Anıl iyi yarışmacı bence gitmemeli
Kuru fasulye bulgur pilavi kolaKızlar ödül ne bu arada?
Tarhana corbasiyla tursuda vardi bu ikisini acayip canim cekti buzluguma stoklamistim tarhana iyi olduKuru fasulye bulgur pilavi kola
evet serhat da onu tasdikledi. reziller. bunlara sabriye mustehak kudursun dursunlar.Sedat erkeklerin olduğu yerde kadın konuşmaz mı demiş iyiki izlememişim o bölümü
Pınar başından beri böyleydi ya , çok saygısız , kibirli konuşmaları var ki semadan beter....Pinarda cok itici olmaya baslamis sema zaten sirf ego boyle biri olsa cevremde asla gorusmem cok itici su unluler takimi ya serhat furkan sema sedat ilhan aralarinda bulunmak istemeyecegim tipler orda olsam sabriye adem grubunda olurdum
aynen unutmusumTarhana corbasiyla tursuda vardi bu ikisini acayip canim cekti buzluguma stoklamistim tarhana iyi oldu
O anda öyle bir kan beynime sıçradı ki kanalı değiştirdim. Yemin ediyorum insana ağzını bozdurur bu serhat mıdır nedir. Yazık yaa yazık. Tekrar söylüyorum , bu sinsiler insanların onları izledigini unutuyor ya da milleti salak zannediyorlar.ilhan sema serhat havuc pinar hepsi birbirinden karaktersiz ama Rabbim Sedat gibisi az bulunur. Bu hafta Rabbim yuzumuze bakar da gider umarim.
Serhat nasil bir ezik ki haftalardir popo buyutuyor hala adem in performansina laf ediyor.