SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
Artık izleyemiyorum valla. izlemeyip yorumlardan takip ediyorum. serhat falan elenirse o.zaman izlemeye tekrar baslarim. yada birleşme olunca. ademi gonullulere alsalar keske. ben burdan tahammul edemiyorum o iyi dayaniyor. surekli tartisma surekli tartisma. zaten is o bu stres atmak icin izleyeyim derken hepten sinir stres sahibi oluyorum.
Ben de izlemiyorum şu anda. bir süre de izleyeceğimi sanmıyorum çünkü dediğin gibi sinir stres sahibi yapar bu serhat, sedat ve diğer gıcıklar...
Ya diyorum ki şartlar zor , açlıktan yorgunluktan geriliyirlardir ama istemeden bir iki gergin hareket yaparsın sonra kendine gelirsin yahu... Bunların karakterleri böyle resmen...

O aç halinizle hiç bir oyun kazanamayan birine tahammülünüz ne olurdu çok merak ediyorum kızlar burdan yazması kolay tabi :KK14:
İnsan birşey de yetenekli olur böyle fos nasıl çıktı bu kadın :işsiz:

O aç halinizle hiç bir oyun kazanamayan birine tahammülünüz ne olurdu çok merak ediyorum kızlar burdan yazması kolay tabi :KK14:
Bibi sen Sabriye'ye fena taktın :-)
Geç onu , adamlar bir olmuş Adem'i yemeye çalışıyorlar , ona ne diyorsun

gonulluler takimi da ac. orda da erdi var oyun alamayan. ama bagirip cagirmak yerine her oyunundan sonra iyiydin nerdeyse yenecektin vs diyorlar.

ayrica unluler yarik kasiyla surekli oynayan ve oyun alan ademin bile ilk hatasinda nasil tepki veriyorlar. kendi arkadaslari ayni hatalari yapinca cit yok ama. bu yuzden nefret ediliyor cogunluk tarafindan. onlari sevenler de onlar gibi heralde ki empati yapabiliyorlar. once insanlik. yarisma dedigin 4-5 aylik bisi. once insan karakterini ortaya koymali.

Sabriyenin karsisindaki cete o kadar sinsi ve cirkef ki survivor tarihinin en basarisiz yarismacisi sabriyenin elenmesini bu yuzden istemiyorum. yenildikce kudursunlar :KK53:

Bibi sen Sabriye'ye fena taktın :-)
Geç onu , adamlar bir olmuş Adem'i yemeye çalışıyorlar , ona ne diyorsun

Sabriyenin karsisindaki cete o kadar sinsi ve cirkef ki survivor tarihinin en basarisiz yarismacisi sabriyenin elenmesini bu yuzden istemiyorum. yenildikce kudursunlar :KK53:
Ne dicem ben ilhanı tutuyorum :KK53: ademle aralarındaki sorun sabriye diyorum dünde dedim gitsin herşey düzelir :KK66:

Ne dicem ben ilhanı tutuyorum :KK53: ademle aralarındaki sorun sabriye diyorum dünde dedim gitsin herşey düzelir :KK66:
ilhan i sevme konusu haric katiliyorum ayrica ilhan zeki ademi karsisina almak istemiyor. ayrica sevmem etmem ama ilhan a orta yas cok yakismis zalım ilhan :bicak:

Yahu Adem balık tutunca gidip sordular diğer gruba teklif etmedi mi? onlar da biz senin tuttuğun balığı istemezük demediler mi???? Şimdi sinsi grup tutmuşlar , yok efendim biz onlara balık verelim yok efendim herkes karakterine yakışanı yapar fln. kafayı yiycem

Yahu Adem balık tutunca gidip sordular diğer gruba teklif etmedi mi? onlar da biz senin tuttuğun balığı istemezük demediler mi???? Şimdi sinsi grup tutmuşlar , yok efendim biz onlara balık verelim yok efendim herkes karakterine yakışanı yapar fln. kafayı yiycem

Dinleyince bende Noluyo ulen dedim !
Bence bublar izlendiklerinin farkına vardılar ama hesaba katlamadıları şey şu. Sadece orayı değil oyun alanındaki çirkefliklerini de izliyoruz biz.

X