Sabir da biyere kadar kendine hakim olamasa orada diskalifiye olur artik onlarinda uyarilmasi gerek yeter artikİyi oluyor aslında bu tarz yaklaşımları Ademi yukarı çekiyor.
Çocuk geriliyor ama onun lehine ilerliyor herşey...
Serhat çok gıcık yaa.
İlhana kizamiyorumm .. Keşke azcık daha yumuşak olsa
İnnnnnsallahBidahaki dokunulmazligi sahika alir insallah ayni gerekceyle furkani havucu yazar ay sinir oldum gece gece
Bence kendilerini çok zeki sanıyorlar. yalan yanlış söyledikleriyle izleyen kişileri kandirabileceklerini düşünüyorlar yani izleyiciyi aptal yerine koymaya çalışmak bence bu...bugünün fragmanında adem sakatlanıyor, orada serhatın ona bir bakışı var ki. kamera da gayet güzel gösteriyor, hala bunların izlendiğini unuttuğunu düşünüyorum.
Kesinlikle katılıyorum yorumunuza izleyiciyi hafife almak bu. Arkadaşlarının hepsine sormuş hepsi aynı kişiyi cevap vermiş... Diyemez tabi konuştuk ve karar aldık diye. Yine de izleyici farkında Sema bu hareketiyle bir çok destekçisini kaybetti bence.Bence kendilerini çok zeki sanıyorlar. yalan yanlış söyledikleriyle izleyen kişileri kandirabileceklerini düşünüyorlar yani izleyiciyi aptal yerine koymaya çalışmak bence bu...
Dün gece sema kişisi diyor ya "ben hep iyi anılan kişi olmaya çalıştım " fln. Yahu iyi anılmaya çalışan kişi bu kadar saygısız , kibirli olabilir mi?..
Serhat 'ın ordaki bakışı bir de sedat'ın adada Adem'e dik dik bakışı var ya.... Çok şey anlatıyor. Kendileri adam olamadıkları için , etraflarındaki kişilerde de 1 gram doğruluk dürüstlük delikanlılık olmadığı için Adem'e sinir oluyorlar... Asla sahip olamayacakları karakterli insan duruşu onları çileden çıkarıyor....bugünün fragmanında adem sakatlanıyor, orada serhatın ona bir bakışı var ki. kamera da gayet güzel gösteriyor, hala bunların izlendiğini unuttuğunu düşünüyorum.
Aslında bir nevi söyledi. Bireysel dokunulmazlıktan sonra alp sordu aklında biri varmı nasıl karar vereceksin diye. Semada aklımda kimse yok bütün arkadaşlarıma soracağım tek tek dediKesinlikle katılıyorum yorumunuza izleyiciyi hafife almak bu. Arkadaşlarının hepsine sormuş hepsi aynı kişiyi cevap vermiş... Diyemez tabi konuştuk ve karar aldık diye. Yine de izleyici farkında Sema bu hareketiyle bir çok destekçisini kaybetti bence.
Aslında bir nevi söyledi. Bireysel dokunulmazlıktan sonra alp sordu aklında biri varmı nasıl karar vereceksin diye. Semada aklımda kimse yok bütün arkadaşlarıma soracağım tek tek dedi
O sabriye gitsin diye yapılmış bir taktik inş. defolup gider artık bezdik bir kicks bokscu bu kadar güçsüz yeteniksiz olabilir mi pess ya burçağı bile zor yeniyor
Sema denilen kişi Adem'in adını söyledi ya. yuh diyorum. bir de açıklama yapıyor ya... pessss
Resmen aslı olmayan bahaneler
Evet sabriye gitsin diye. Ama işte açık açık söyleseydi sema hanım , problem yoktu benim içinO sabriye gitsin diye yapılmış bir taktik inş. defolup gider artık bezdik bir kicks bokscu bu kadar güçsüz yeteniksiz olabilir mi pess ya burçağı bile zor yeniyor
1 hafta oldu sanırım. sembol oyununda dizini çaaaat diye çarptı ya , çok kötüydü. Sonrasını ben de bilmiyorumYaaa Gökhan ne zaman gitti ??
Çok sıkı takip etmiyorum ama nasıl atladım nasıl görmedim
Aynen ben olsam direk derdim zaten sabriye gitsin diye güçlü bir isim söylemek lazımdı seni söyledim diyeEvet sabriye gitsin diye. Ama işte açık açık söyleseydi sema hanım , problem yoktu benim için
1 hafta oldu sanırım. sembol oyununda dizini çaaaat diye çarptı ya , çok kötüydü. Sonrasını ben de bilmiyorum
Gitmedi dizinde problem oldu hastanede olmalıYaaa Gökhan ne zaman gitti ??
Çok sıkı takip etmiyorum ama nasıl atladım nasıl görmedim