SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
Furkan icin adadin en gicigi diyebiliriz bir insan bu kdr antipatik olamaz ya
Adem sakalasirken bir sey demisti, nokta atisi yapti. Ilhan ve Serhat, Sedat veya Fatih'le konusuyorlardi, "once Ilhan'i sonra Serhat'i gonderelim" dediler esprisine. Adem "Furkan da uzuntusunden gider sonra" dedi
Ilhan Abisi ve Serhat Abisi olmasa Furkan bir hic orada. Erdi'ye bile yenilsin istiyorum ki istatistikleri cok dusuk ama farkinda degil.

Evet onlardan destek goruyor artik performansda kotulesmeye basladi adami ilk gordugumden beri sinir oluyorum ya :)) adalar birlessin bireysellige donsun furkan kalcak ortada kimse takmaz onu

Annesi babası eşi dostu gurur duyuyordur Şahika'yla... Aferin Acun'a, çok güzel bir seçim :)

Senin temennilerine sonuna kadar katılıyorum. Bir de bireysel dokunulmazlık alsa Şahika Geçen sefer alıyordu neredeyse

Acun oyunun sonunda adanıza dönebilirsiniz dedikten sonra herkes geriye giderken sabriyenin gönüllülerle birlikte ileri gitmesi Ay öldürüyor bu kız beni gülmektennn

sabriye erdi gibi edebiyat parçalamaya başladı ama iyi laf soktu erdiye
erdi bernayı etrafa kötülemeye başladı madem siz iyi arkadaştınız şuan küsmüş olabilirsiniz fakat volkan ve tuğçe berna hakkında atıp tutarken erdi hiç bir şey demedi dinledi insan küs bile olsa arkadaşını korur psikolijisi bozulmuş vs der bsy der en azından
ayrıca berna gıcık olabilir ama performansı iyi olan yarışmacılardan
sabriye artık gider çünkü artık orada demorilize oluyor gitmesi onun için en iyisi cumartesi gününü izlemedim sadece tarık mengüçle sadin atışmasını izledim orda biraz haklılar ama şu konuda haksızlar kendileri de aynı şeyleri yaptılar sonra saygı bekliyorlar hele o furkana düşermiş gibi laf sokmalar falan furkana gerçekten tahamül edemiyorum tam bir yalak
adem hiç çizgisini bozmadı furkan için dedikleri yaptığı espiri bile çok yerinde
şahika çok iyi niyetli bir kız naif saf temiz onu gerçekten seviyorum
anıl gerçekten fesat birileri oyun alıp kazanılsa bile kendi alamayınca sevinemiyor tuaf tuaf bakıyor oyun alanlara
colkan dün berna için kavga ediyorsun sonra barışıyorsun dedi erdiyle aralarında ki olay için ikili oynama dedi ama volkanda gökhanla tartışıp yiğiti gönderip şimdi gökhanla arayı düzeltip barıştı aynı şeyi kendileri yaptı aslında orada gidecek olan sadin ve erdidir performans açısından berna eğer huzur bozmaya devam eder ve performans düşüklüğü yaşarsa bence de gitmeli ama o giderse kızlar çok güçsüzleşecek karşı tarafın kızlarına karşı
şu görülen bsy berna elife göre daha çok oyun aldı hareketleri antipatik bazen çok de sevmiyorm ama semaya ilk baslarda lafa tutan bi bernaydı ve kazanıyordu da

şu görülen bsy berna elife göre daha çok oyun aldı hareketleri antipatik bazen çok de sevmiyorm ama semaya ilk baslarda lafa tutan bi bernaydı ve kazanıyordu da
Berna'yla Elif istatistiklerde başa baş. Berna Gönüllüler'in en iyi kadın oyuncusu değil, Elif böyle yükseltirse performansını geçecek yakında.
Hatta bu hafta Elif'in ve Tuğçe'nin gerisinde.

Unluler kazaninca moralim bozuluyor ne kdr nefret ettirmisler kendilerinden adem ve sahika ya sempatim var sadece

gönüllüler adaletin bu mu dünya diye bağıracaktı nerdeyse yarın iskender satışları patlar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…