Adem sakalasirken bir sey demisti, nokta atisi yapti. Ilhan ve Serhat, Sedat veya Fatih'le konusuyorlardi, "once Ilhan'i sonra Serhat'i gonderelim" dediler esprisine. Adem "Furkan da uzuntusunden gider sonra" dediFurkan icin adadin en gicigi diyebiliriz bir insan bu kdr antipatik olamaz ya
Evet onlardan destek goruyor artik performansda kotulesmeye basladi adami ilk gordugumden beri sinir oluyorum ya :)) adalar birlessin bireysellige donsun furkan kalcak ortada kimse takmaz onuAdem sakalasirken bir sey demisti, nokta atisi yapti. Ilhan ve Serhat, Sedat veya Fatih'le konusuyorlardi, "once Ilhan'i sonra Serhat'i gonderelim" dediler esprisine. Adem "Furkan da uzuntusunden gider sonra" dedi
Ilhan Abisi ve Serhat Abisi olmasa Furkan bir hic orada. Erdi'ye bile yenilsin istiyorum ki istatistikleri cok dusuk ama farkinda degil.
Annesi babası eşi dostu gurur duyuyordur Şahika'yla... Aferin Acun'a, çok güzel bir seçim :)Sahika super bir kadin. Takim arkadaslari da artik ona daha fazla saygi duyuyoar bence. Sabriye'yle oyununda Sabriye Sahika'nin da yanlis tuttugunu soylediginde hakkini teslim ettiler kadinin.
Her oyunu izlerken ayni seyi temenni ediyorum. Adem ve Sahika ciktiklari her oyunu kazansin ama toplamda unluler yenilsin gonulluler kazansin :)
Adalar ne zaman birleşecek?Evet onlardan destek goruyor artik performansda kotulesmeye basladi adami ilk gordugumden beri sinir oluyorum ya :)) adalar birlessin bireysellige donsun furkan kalcak ortada kimse takmaz onu
Toplam 12 kisi kaldiginda birlesiyor sanirimAdalar ne zaman birleşecek?
Zaten ben kiminin hoşuna kiminin zoruna gitmişimdir.Acun oyunun sonunda adanıza dönebilirsiniz dedikten sonra herkes geriye giderken sabriyenin ünlülerle birlikte ileri gitmesiAy öldürüyor bu kız beni gülmektennn
Zaten ben kiminin hoşuna kiminin zoruna gitmişimdir.sabriyeden inciler
Iyiki duymamışsınAy ben duymadım böyle dediğini hahahahahahahaba
Berna'yla Elif istatistiklerde başa baş. Berna Gönüllüler'in en iyi kadın oyuncusu değil, Elif böyle yükseltirse performansını geçecek yakında.şu görülen bsy berna elife göre daha çok oyun aldı hareketleri antipatik bazen çok de sevmiyorm ama semaya ilk baslarda lafa tutan bi bernaydı ve kazanıyordu da
Furkan konuşunca televizyonun sesini kısıyorum antipatik