SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
serhatla eser tartışınca herkes eseri suçladı ama görüldüğü gibi serhat durmuyor herkese çatıyor çünkü adam sorunlu yarışamadığı içinde hırs yaptı yanlız şu bi gerçek onun olmaması ünlüleri yavaşlattı o olsaydı dokunulmazlığı da alırlardı serhat hızlı bi yarışmacı ve parkourlar tam ona göre
serhatın yokluğunda ilhanda ademle yaklaştı
ilhan çalışkan ve zeki insanları seviyor
pınar çok itici
bence sema da itici olmaya başladı milleti fiştekleyip sonra şahika ve sabriye kazanınca hemen aferim bilmem ne sevinmeler
furkanla sema tam mikser furkan ortalık karıştırıcı hırstan sağa sola vuruyor
beceremiyor furkan ama hırlsıymıs mücadeleci gibi gözükmeye çalışıyor

Valla şöyle baktım da hiç favori ismim yok ama niye hersene istemsiz bir şekilde ünlüleri tutuyorum anlamıyorum.

Sevmediklerim var offf gonullulerdeki berna o nedir arkadaş insan bir kelime söylemek istemez pişman eder adamı dır dır dır. E tabi bide erdi.

Şahika'yı kişilik olarak beğeniyorum. Net bir kadın. Performansı ne kadar güçlense de Sema, Pınar veya çoğu zaman Berna Keklikler kadar olamaz maalesef.

Berna Keklikler evlat olsa sevilmez, hayatımdan uzak olmasını istediğim insan modeli.

Gökhan reyiz :KK200: Çenesini de yardı yavrum kıyamam ya. Acun lütfen Gökhancığımızı sonlara kadar eleme, zaten seyir zevki yaratan bir o var.

dun serhat akın surekli salak ta bu ogeday gibi birsey dedi bide canını sıkmaya baslamıs da kendilerini ne goruyorlar anlamadım unluler takımı diye nirvanadamı sandılar kendilerini

Şahika'yı kişilik olarak beğeniyorum. Net bir kadın. Performansı ne kadar güçlense de Sema, Pınar veya çoğu zaman Berna Keklikler kadar olamaz maalesef.

Berna Keklikler evlat olsa sevilmez, hayatımdan uzak olmasını istediğim insan modeli.

Gökhan reyiz :KK200: Çenesini de yardı yavrum kıyamam ya. Acun lütfen Gökhancığımızı sonlara kadar eleme, zaten seyir zevki yaratan bir o var.
Öff shot Gokhan cok ürkütücü bi tip. Kavgaci bagiriyor cagiriyor. Sac sakal karismis hanzo gibi olmus. :))) Bi de o adam beni korkutuyor yav. Adada olsam Gokhani gorunce Annecim diye ciglik atardim :KK70:

gereksiz sedat gitse keşke hala abiyim de abiyim, cins:deli::deli::deli:
Sedat'a diyecek soz bulamiyorum. Agzim acik kaliyor. Bi insan milyonlarca insanin izledigi bir programda oldugunu bile bile bu kadar fenalik nasil yapar aklim almiyor. Cok tehlikeli birisi. Bunu yurtdisina sal, butun dunyayi savaşa sokar. O derece.

Sedat'a diyecek soz bulamiyorum. Agzim acik kaliyor. Bi insan milyonlarca insanin izledigi bir programda oldugunu bile bile bu kadar fenalik nasil yapar aklim almiyor. Cok tehlikeli birisi. Bunu yurtdisina sal, butun dunyayi savaşa sokar. O derece.

ay bi de nasıl kıvıracağını şaşırdı ya, güya hala da erkekliğe laf getirmiyo, neredeyse gidip ademden kendi özür dileyecek:deli::deli::deli:

ay bi de nasıl kıvıracağını şaşırdı ya, güya hala da erkekliğe laf getirmiyo, neredeyse gidip ademden kendi özür dileyecek:deli::deli::deli:
Her firsatta Ilhanin arkasindan is ceviriyor. Herkesi fiştekliyor. Dun Fatihe diyor ki Ilhan sana kizdi. Adam diyo yok kizmadi. Ya sen anlamiyor musun kizdi iste sana diyor. Fatihden daha iyi anliyormus kizip kizmadigini. Derdi basi fesatlik. Ihani gorunce de nasil yaltaklanacagini saşiriyor. Boyle birsey olamaz ya. Nefretlik bi adam.
Gerci unluler takimi hepsi birbirinden nefretlik.

Öncelikle merhaba
Kac gundur kk ya girmemenin verdigi pismanligi yasadim su an survivor basligini gordum nasil şaşırdım bu kadar sayfayi da okuyamadim ama genel olarak oylardan anladığım adem ve ilhan genel olarak favori
Bende ikisini destekliyorum ama Adem biraz daha ağır basiyor tabi. Sabriyeye yapilanlara uzuldum ama yerli yersiz mizlamasindan sıkıldım hakliyken haksizi oynuyor bildigin. Sen bir sporcusun aglamak yakisir mi hic ama? Ama yapisi oyle onun herhalde mac sonrasi da aglarmis o

X