SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
izlemiyorum

bbc'nin belgeseli planet earth 2. sezonu çıktı duyrulur. az izleyin ufkunuz açılsın.

semih'in yorumlarını izleyerek anca ufkunuz kapanır (ablam sağolsun hastası kendisinin aşıkı hatta adamın adını öğrendim)

Ufku açılmış insana örnek sen misin?

Sen bence bizim gibi ufku kapalı kişilerle zaman harcama. Hatta hiç televizyon izleme, biraz ders çalış.

Ne ablaymis arkadaş , her konuya geliyor kin kusuyor. Ya sabır

acun da bunu goze alırmı acaba onuda dusunuyorum oyle dikkatsiz bir adam da degil hani

Yapabilir diye dusunmuslerdir
En azından denemesi istenmiştir
Sonuçta yapabilseydi
Desteklenen bir yarismaciydi.
Ratingi iyi yani :)
Ona bakmislardir.

Yarışmayı izliyorum ama hiç favori düşünmemiştim. Ankete davet gelince şöyle bir durup düşündüm. Sanırım Sema ve Furkan arasındayım. Ogeday da temiz yarışıyor diye düşünüyorum. En iyisi oyumu daha sonra kullanayım.

Onu da izleriz survivorı da siz merak etmeyin kimin ne izleyerek ufkunu açmayı tercih edeceği size kalmadı sizi ne ilgilendirir ki siz bu üslupla bana pek ufkunuz açık gibi de gelmediniz yani kusura bakmayın ama

Sizin izleyip izlemediğinizi de sormadık ayrıca yazmak zorunlu değil sayın ufku açık

Sizin izleyip izlemediğinizi de sormadık ayrıca yazmak zorunlu değil sayın ufku açık

yoo benim izleyip izlemediğimi gayet de sordunuz.

bana bildirim geldi ondan yazdım.

neden bütün üyelere siz nat geo izliyosunuzdur ama survivor'da ne düşünüyorsunuz diye bildirim yolladınız o zaman? buna inanmıyor gibi. evet survivor izlemeyen belgeselden zevk alan insanlar var siz kendinizi zorlayarak o kalıba giriyorsunuz diye yok sanmayın.

bildirim atmasaydınız hepimize o zaman alakası olan kişiler yazardı sadece.

sonra bunlar kurmaca düzendi kandırdılar bizi diye isyan ediyor insanlar ben de eğleniyorum. :)

Evet canım sıkıldı herkese tek tek bildirim gönderdim sizde deneyin bakalım bildirim göndermeyi oluyo mu :)) ufkunuz ciddi anlamda açıkmiş

Offfff o kadar zekisin ki , böyle zeka dolu, nuktedan mesajlarrrr yazıp , bizim gibi basit kişilerle eğleniyorsun.

Zayıflama yarışmaları ile ilgili de bildirim gelmişti, gidip orda da trip attın mı ?

Bildirimleri de Cannibal değil Kazen yolladı. Keşke bizi kurtarsa sen ve senin gibilerden....

Evet canım sıkıldı herkese tek tek bildirim gönderdim sizde deneyin bakalım bildirim göndermeyi oluyo mu :)) ufkunuz ciddi anlamda açıkmiş

anlamlı cevap veremeyince konuyu çarpıtmak; ad hominem. bu tip yarışma showlarında bol kullanılan bir yöntem.

hadi size iyi survivorlar, iyi kavga izlemeler

aaa tv8 acun'un mu? survivor yeni gördüm duydum. sağol K Kazen :)

biz sadece trt belgesel izleriz çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…