Mune hanım,
Bahsettiğiniz bildirimler ilk kez gelmiyor. Genelde bildirim geldiginde yanında gönderen moderatörün resmi olurdu, onun yolladığını bilirdik. Kaldı ki bu yanlış anlaşılmayı Kazen bey açıklama yaparak üyenin değil kendisinin gönderdiğini söyledi.
Sanırım tepki mesajlarını tam olarak okumadınız. Tepki gönderilen bildirime yahut programa yönelik değildi. Olamaz zaten. Herkes istediğini izler, sever ve herkesinde buna saygı duyması gerekir. Şahsıma gösterilmesi gereken saygıyı ilk başta ben insanlara gösteririm ki saygı beklemeye de hakkım olsun. Aksi halde bize uygun olmayan ama siteden gelen tüm bildirimlere aynı tepkiler gelirdi. Yaklaşık 2 yıllık üyeyim ve birçok beni ilgilendiren veya ilgilendirmeyen bildirim aldım. Sizin de buyurduğunuz gibi beni ilgilendirmiyorsa illa girip görüşümü belirtmedim. Böyle bir mecburiyet olduğunu da idda etmedik.
Sizin ve tepkileri anlamlandıramayan üyenin ayrımına varamadığınız konu bildirimin içeriğinin rahatsızlık verici olması. Alaycı bir üslupla hitap edilmesi. ''Hepinizin national geographic izlediğinizi biliyorum'' nasıl bir yargı cümlesidir, siz bunu bana açıklayabilir misiniz. Yanlış hem de çok yanlış. Şahsım adına bu ifadeden rahatsızlık duydum ve üye olarak yorum yapma hakkımı kullanarak bunu belirttim.
Sanırım Kazen Bey de bunu anladı gayet kısa ve net olarak duruma yorum getirdi. O bu kadar net açıklamışken bazı üye arkadaşların mesajımı farklı algılamaları açıkçası beni çok ilgilendirmedi ve tek tek açıklama yapma ihtiyacı hissettirmedi. Yalnız sizin yanlış anlamanız beni üzmedi desem yalan olur. Siteyi takip ettiğim ilk günden beri yerinde yorumlarınız ve müdahalelerinizle gıyaben sevdiğim ve saygı duyduğum bir şahsiyetsiniz. Sizin de bizi yanlış anlamanız üzerine cevap yazmak istedim. Umarım şimdi tepkimin gelen bildirime değil, bildirimdeki üsluba olduğunu anlamışsınızdır.
İyi akşamlar dilerim.