SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
Teyzelerin enerjisi yerinde :KK53:
Off birde evlilik programlarıyla bir tutulması yok mu :olamaz::deli:
He valla survivoru bırakır ikisinin didişmesini seyredersiniz, annem kendi tuttuğu takımı destekleyenlere iltifatlar yağdırır diğerleriniz yandı, söver hepinize hahahaha çok pis kritikte yapar, burayı bilse sabahtan akşama onu siteden uzak tutmak için efor sarf etmek zorunda kalırım, survivor topiğini birbirine katarlar kavgalarıyla :KK70:

Dur bakayım aradığımda sorayım kimi destekliyor :KK70:

Yazı yazarken mimiklerimiz görünmüyor, espri olduğunu belirtebileceğimiz ifadelerde kullanılmayınca ciddiye alınabiliyor bazen.
Neyse konu bundan sonra tatlanır umarım, yarışmacı isimlerine baktım Tarık ve İlhan Mansız dışında hiçbirini tanımıyorum, bu yarışmada kavgalar çok oluyor galiba, hangi yarışmacılar kavgaya meyilli?
Şöyle bol kavgalı, atraksiyonlu sahneler olur mu?

Şarkıcı Sedat , çocuklar duymasın dan Furkan nam-ı değer Havuç , FB li Serhat belki bunlar da tanıdık gelebilir .

Kalabalığın olduğu yerde tartışmalar , anlşmazliklar her zaman olur . Survivorda da atraksiyonlu sahneler bekliyorum açıkçası olmazsa olmaz :KK70::KK70::KK70:

Şarkıcı Sedat , çocuklar duymasın dan Furkan nam-ı değer Havuç , FB li Serhat belki bunlar da tanıdık gelebilir .

Kalabalığın olduğu yerde tartışmalar , anlşmazliklar her zaman olur . Survivorda da atraksiyonlu sahneler bekliyorum açıkçası olmazsa olmaz :KK70::KK70::KK70:
Heeee bak böyle yazınca havuçla şarkıcı Sedat'ı tanıdım:-)
Kavga hırs hepsi olur, birbirlerine çok vurmasalar bari :KK70:ay hepsi açlıktan telef olacak:KK14: Sedat zayıf bir adamcağızdı zaten, iyice çökmese bari:cry:

Evlendirme programları konusu hakkında bildirim geldiğinde , o programları izlemediğim için konuya yorum yapmamıştım. Ay çok aptal programlar , benim oyle şeylerle işim olmaz şeklinde de insanları aşağılama çabasında olmamıştım. Ne bileyim belki insanlar kafa dağıtıyor , ben kimim ki yargılayacağım?..

Şuraya gelip survivor ve genel anlamda televizyon izlemekle ilgili aşağılama çabasında olanlar dönüp kendilerine bir baksınlar , ben ne zaman ve niye bu kadar kibirli oldum diye....

Daha yeni başladı kim çok iyi belli olmaz ki. Özel bi takibim yok ama denk gelince seyrediyorum. O da Tuğçe Melis izmirden tanıdık olduğu için bakıyordum şimdi açıp izliyorum arada.

Heeee bak böyle yazınca havuçla şarkıcı Sedat'ı tanıdım:-)
Kavga hırs hepsi olur, birbirlerine çok vurmasalar bari :KK70:ay hepsi açlıktan telef olacak:KK14: Sedat zayıf bir adamcağızdı zaten, iyice çökmese bari:cry:
Hepsi zayıfladı gibi , gerçi Sedat ı sevemedim ben :KK12:
Eser açlığa dayanamıyorum deyip yarışmayı bıraktı adam :kk77: :eek: Üstelik bayağı destekçisi varmış

Aha tam adamını çağırdıniz :KK45:

Sıkı bir survivor sever olarak
Favorim Eser di ama
Malesef kendisini kaybettik :KK67:

Şuan da en sevdiğim yarışmacı
Adem :KK31:
sendemi eserciydin kız uzuldum ona ya keske kalsaydı ama strese baskıya cok gelebilen biri degil aclıkta bitirdi onu

kilo verme sayfalarıyla ilgili de bildirim geldi gecen onada biliyoruz hepiniz 34 bedensiniz ama diye baslasaydı demekki cıngar cıkardı :KK53: cok gergin olmaya gerek yok aslında ya biraz gulumsesek fena olmaz..

Hepsi zayıfladı gibi , gerçi Sedat ı sevemedim ben :KK12:
Eser açlığa dayanamıyorum deyip yarışmayı bıraktı adam :kk77: :eek: Üstelik bayağı destekçisi varmış
Aaa bırakanlarda var demek, şimdiye kadar böyle birşey olmamıştı galiba, Sedat çokta takip ettiğim biri değil ama bir programda denk gelmiştim, evladı rahatsızmış, oradan kaldı aklımda, karakteri nasıldır bilemiyorum tabii, agresifse belki çocuğunun rahatsızlığındandır, biraz duygusal düşündüm sanırım.

kilo verme yarısmalarıyla ilgili de bildirim geldi gecen onada biliyoruz hepiniz 34 bedensiniz ama diye baslasaydı demekki cıngar cıkardı :KK53: cok gergin olmaya gerek yok aslında ya biraz gulumsesek fena olmaz..
Aaaaa bak beden konusunda en gıcık benim, üstüme tanımam, sitede diyet yapan arkadaşlarımı sinir ediyorum, yaş 44 beden 34 xs'yim, gel belleri ölçelim diyorum, birgün dövecekler ama bakalım ne zaman:KK70:

Aaaaa bak beden konusunda en gıcık benim, üstüme tanımam, sitede diyet yapan arkadaşlarımı sinir ediyorum, yaş 44 beden 34 xs'yim, gel belleri ölçelim diyorum, birgün dövecekler ama bakalım ne zaman:KK70:
o konular hic tekin degil :KK45:hele ki 34 beden biri icin :KK53:

Açlık gibi gelmedi pek bana :KK53:
O krizler falan
Akla değişik şeyler getiriyor :ıslık:
o diger programda da oyleydi ama ya anneside anlatmıstı cocuklugundan beri tavrı buymus hatta kısmetse olurun son donemine dogru sakalları dokulmustu fazla stresden

o diger programda da oyleydi ama ya anneside anlatmıstı cocuklugundan beri tavrı buymus hatta kısmetse olurun son donemine dogru sakalları dokulmustu fazla stresden

Hadi yaa
O yarışmayı bilmiyorum :)
Dayanıksız demek ki.
Halbuki şampiyon bile olabilirdi
Yazık oldu.

Hadi yaa
O yarışmayı bilmiyorum :)
Dayanıksız demek ki.
Halbuki şampiyon bile olabilirdi
Yazık oldu.
ben ordan beri tanıyorum:KK45: basta canlıydı zıp zıp bi cocuk ama sonra stres sinir falan kendini kapatmaya basladı programa gelmedi falan bende gelemem he oyle strese vucudumda hemen belirir biseyler aynı ben buda:KK45:

ben ordan beri tanıyorum:KK45: basta canlıydı zıp zıp bi cocuk ama sonra stres sinir falan kendini kapatmaya basladı programa gelmedi falan bende gelemem he oyle strese vucudumda hemen belirir biseyler aynı ben buda:KK45:

O zaman otursun oturduğu yerde
Madem oyleymis
Survivor onun neyine olmus :)

Duygularımız la oynadı, sevmiştik kendisini :KK45:

X