SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658

kazen yolladıysa onadır o zaman bu eleştirim. benim için bu yarışmaların hepsi aynı kefede kısmetse olur, survivor, evlilik showları vs, kazen'e karşı bi çekincem yok kendisi bu konularda gayet rahat bir insandır despot bir yönetici değildir. öyle gaza da gelmez. kaç senedir yönetim şeklini biliyorum merak etmeyin.

ayrıca ben trip atmam eleştirimi düzgünce iletirim merak eden varsa bikaç hafta önce her düşüncemi kendisiyle paylaştım zaten.

anlamlı cevap veremeyince konuyu çarpıtmak; ad hominem. bu tip yarışma showlarında bol kullanılan bir yöntem.

hadi size iyi survivorlar, iyi kavga izlemeler
Kardeşim benim bildirim gönderme özelliğim nasıl olabilir sen gönderebiliyo musun bildirimi bugünden beri yeter asabımı bozdugunuz K Kazen kendi bile yazdı ben gönderdim diye okuman yazman da mı yok teşhis koydu aklınca konumdan çık git gece gece delirtmeyin insanı

Bundan sonra Kazen bence hiçbir şeyi size danışmadan yapmasın. Malum, her şeyi biliyorsunuz....

Negatifliginizi ve çok bilmisliginizi yanınıza alıp cekilseniz? Biz ölümlüler basit meselelerimizle uğraşmak istiyoruz burda.

Yahu bir de hakaret edip sonra eleştiri diyorlar ya.....

survivor çok izlemiyorum. belgesel de izlemiyorum. ikisi de sıkıcı bana göre

ben kara sevda izlerim bi de kore dizileriyle bollywood filmleri, yok mu onlarla ilgili bi topik

kız kardeşim survivor ı çok sever ama, bi tane eser vardı orda sırf yakışıklı olduğu için benim favorim o

Ilhan mansiz tek favorim
Furkanada sempatim var
Valla ben belgeselde izlerim arada sırada özellikle vahsi hayvanlar varsa
Ama survivor tek eglencem kacirmadan izliyorum her sene ne var ki bunda

İlhan mansizcim yaa ne guzel taktik veriyo ve de berna sucu sabriyeye yikmaya calisirken ilhan sabriyeyi korudu adam iste

Sema gecenlerde de takmisti sahikaya biz kokonat topluoruz sahika yoga yapio diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…