- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.537
Offfff o kadar zekisin ki , böyle zeka dolu, nuktedan mesajlarrrr yazıp , bizim gibi basit kişilerle eğleniyorsun.
Zayıflama yarışmaları ile ilgili de bildirim gelmişti, gidip orda da trip attın mı ?
Bildirimleri de Cannibal değil Kazen yolladı. Keşke bizi kurtarsa sen ve senin gibilerden....
Kardeşim benim bildirim gönderme özelliğim nasıl olabilir sen gönderebiliyo musun bildirimi bugünden beri yeter asabımı bozdugunuz K Kazen kendi bile yazdı ben gönderdim diye okuman yazman da mı yok teşhis koydu aklınca konumdan çık git gece gece delirtmeyin insanı
anlamlı cevap veremeyince konuyu çarpıtmak; ad hominem. bu tip yarışma showlarında bol kullanılan bir yöntem.
hadi size iyi survivorlar, iyi kavga izlemeler
Bundan sonra Kazen bence hiçbir şeyi size danışmadan yapmasın. Malum, her şeyi biliyorsunuz....kazen yolladıysa onadır o zaman bu eleştirim. benim için bu yarışmaların hepsi aynı kefede kısmetse olur, survivor, evlilik showları vs, kazen'e karşı bi çekincem yok kendisi bu konularda gayet rahat bir insandır despot bir yönetici değildir. öyle gaza da gelmez. kaç senedir yönetim şeklini biliyorum merak etmeyin.
ayrıca ben trip atmam eleştirimi düzgünce iletirim merak eden varsa bikaç hafta önce her düşüncemi kendisiyle paylaştım zaten.