Hay şu mesajı yazan ellerini opim ya izleyenlere saygı duyulmalı bildirim geldi diye illa girip izlemiyorum demek zorunlu değil sonuçta ben esra erol bildirimi geldiğinde okudum ama ne oy kullandım ne de yazdım ilgi alanım değildi geçtim o konuyu ,bunu yapmak çok zor olmamalıHanımlar,
bildirime tepkiler olmuş ama o bildirimi Cannibal göndermedi, Kazen bey yolladı, konu sahibesi Cannibal olunca ondan geldi zannettiniz sanırım.
Seyretmiyor olabilirsiniz, bende seyretmiyorum ama uygun bir lisanla seyretmediğimi oy kullanamayacağımı yazıp çıktım, hoş bildirim gelmesi demek illa ki o konuya girip görüşümüzü belirtmemiz demek değil, ilgimizi çekmiyorsa bildirimi pas geçebiliriz
Ne demek hayatım, bildirimler geliyor evet, hepimize geldi, böyle toplu bildirimleri üyeler gönderemez, Kazen gönderiyor ama Kazen de illa açın okuyun, oy verin, yorum yazın diye yollamıyor, sık sık şurada falanca konu açılmış haberimiz olmadı diyen üyeler olduğundan böyle bir çözüm bulundu.Hay şu mesajı yazan ellerini opim ya izleyenlere saygı duyulmalı bildirim geldi diye illa girip izlemiyorum demek zorunlu değil sonuçta ben esra erol bildirimi geldiğinde okudum ama ne oy kullandım ne de yazdım ilgi alanım değildi geçtim o konuyu ,bunu yapmak çok zor olmamalı
2.üyelik bildiriminde de aynı şey olmadı mı benim 2.uyrligim yok kazen sen ne demek istiyosun diye 30 sayfa tartışıldı kim neyi üzerine almak isterse onu alıyo sanırımNe demek hayatım, bildirimler geliyor evet, hepimize geldi, böyle toplu bildirimleri üyeler gönderemez, Kazen gönderiyor ama Kazen de illa açın okuyun, oy verin, yorum yazın diye yollamıyor, sık sık şurada falanca konu açılmış haberimiz olmadı diyen üyeler olduğundan böyle bir çözüm bulundu.
Bende seyretmiyorum ama gelen bildirim neden geldi de demiyorum, mesela tüp bebek veya estetikle ilgili de bildirim geliyor, bebek düşüncem yok, estetik bildirimiyle neyin imasını yapıyorsun, yoksa kaz ayaklarım ve göz altı torbalarıma bir gönderme mi var demiyorum :))
Tamam kabul bu kısım havayı biraz yumuşatmak içindi, göz altı torbaları kısmını unutalım lütfen :))
Bulut isimli biri geldi Gözaltı yarışmacısıymışGönüllülere yeni yarışmacı kim geldi
Ne demek hayatım, bildirimler geliyor evet, hepimize geldi, böyle toplu bildirimleri üyeler gönderemez, Kazen gönderiyor ama Kazen de illa açın okuyun, oy verin, yorum yazın diye yollamıyor, sık sık şurada falanca konu açılmış haberimiz olmadı diyen üyeler olduğundan böyle bir çözüm bulundu.
Bende seyretmiyorum ama gelen bildirim neden geldi de demiyorum, mesela tüp bebek veya estetikle ilgili de bildirim geliyor, bebek düşüncem yok, estetik bildirimiyle neyin imasını yapıyorsun, yoksa kaz ayaklarım ve göz altı torbalarıma bir gönderme mi var demiyorum :))
Tamam kabul bu kısım havayı biraz yumuşatmak içindi, göz altı torbaları kısmını unutalım lütfen :))
ilgimi çekmeyen hiç bi konudan gelen bildirimi, yorum yapmayı bırak açıp okumadım bile. ama burda kullanılan cümle hoşuma gitmedi, bende olumsuz yorum yapma hakkımı kullandım.Ben yeri geliyo belgeselde izliyorum bazen hiç televizyonu açmiyorum yeri geliyo program da izliyorum ama gelen bildirimi kesinlikle üzerime alınıp dert edinmedim şaka yollu bi yaklaşım olmuş sadece
Tüp bebekle ilgili bildirim geldiğinde yada deterjan,esra erol bildirimlerini açıp baktım ama şuan için bu konularla ilgilenmediğim için yorum yazma ihtiyacı hissetmedim yorum yazmak zorunlu değil ne de olsa sizde deneyebilirsiniz burda güzel bi yorum yazma ortamı vardı ki geçen sene de gayet güzel eğlenerek yorumlar yazdık kimse girip izlemedim demedi yada küçümseyici konuşmadı konu sahibi olarak saygı bekliyorum bu konuda haliyle
Ama buraya yorum yazma hevesim tamamen kaçtı bildirim geldikçe kim ne laf sokmuş bakalım diye açıyorum gerek yok bunlara izlemiyosan izlemiyosundur ne yapabiliriz bu konuda neden ısrarla bunları açıklama gereği duyuluyo
Aslında bildirimde ince bir espri yapılmış, ben bildirimi görünce güldüm, nedeni de ben seyretmiyorum ama ne zaman yarışmalarla alakalı konu olsa annemin kulaklarını çınlatırım, şunu seyretmiyorum, bu yarışmaya bakmıyorum der ama tüm yarışmaları seyreder, aradığımda survivor seyrediyordu mesela:)) hani anneme kalsa genel kültür bilgi yarışmalarını seyrediyor sadece, e peki bunca yarışmayı kim seyrediyor durumu ortaya çıkıyor, raiting alıyordur bu programlar, ben bile Esra Erol konusundaydı galiba, vallahi billahi seyretmiyorum durumuna gelmiştim :)ilgimi çekmeyen hiç bi konudan gelen bildirimi, yorum yapmayı bırak açıp okumadım bile. ama burda kullanılan cümle hoşuma gitmedi, bende olumsuz yorum yapma hakkımı kullandım.Lilibet konu sahinbi olarak sende haklısın ne diyim. programla ilgili güzel şeyler konuşmak için açmışsın konuyu. neyse 1-2 güne düzelir. eski sohbet ortamınıza dönersiniz
Neden bu kadar problem oldu bende anlayamadım . Mesajı okuyunca gülümsedim , direkt şahsıma yönelik algılamadım , ülkemizde bilinen bir espri bu . Kaldı ki son 3 sezondur severek izliyorum . Kim ne düşünürse düşünsün , normal hayatımda da konusu geçerse izliyorum diyorum . Ne kadar büyüdü böyle .Aslında bildirimde ince bir espri yapılmış, ben bildirimi görünce güldüm, nedeni de ben seyretmiyorum ama ne zaman yarışmalarla alakalı konu olsa annemin kulaklarını çınlatırım, şunu seyretmiyorum, bu yarışmaya bakmıyorum der ama tüm yarışmaları seyreder, aradığımda survivor seyrediyordu mesela:)) hani anneme kalsa genel kültür bilgi yarışmalarını seyrediyor sadece, e peki bunca yarışmayı kim seyrediyor durumu ortaya çıkıyor, raiting alıyordur bu programlar, ben bile Esra Erol konusundaydı galiba, vallahi billahi seyretmiyorum durumuna gelmiştim :)
Umarım Kazen'in espri yapmak maksadıyla yazdığı bildirim mesajını kırmadan açıklayabilmişimdir.
Yazı yazarken mimiklerimiz görünmüyor, espri olduğunu belirtebileceğimiz ifadelerde kullanılmayınca ciddiye alınabiliyor bazen.Neden bu kadar problem oldu bende anlayamadım . Mesajı okuyunca gülümsedim , direkt şahsıma yönelik algılamadım , ülkemizde bilinen bir espri bu . Kaldı ki son 3 sezondur severek izliyorum . Kim ne düşünürse düşünsün , normal hayatımda da konusu geçerse izliyorum diyorum . Ne kadar büyüdü böyle .
Mesela ' biliyoruz kilo sorununuz yok ama ... ' diye devam edip cuma zayıflama konusuyla ilgili iki farklı bildirim geldi . Kilo problemim var ama o mesaja da güldüm . Dili espriliydi çünkü .
Döv beni bibişko, vur banaaaaMune müdürün nerden attinız şu bildirimleri ne güzel keyifli keyifli yazışıyorduk şimdi ise gelip yerenleri okuyoruz ne kaa hoş ne kaa hoş
Teyzelerin enerjisi yerindeDöv beni bibişko, vur banaaaa
Bundan sonra tvde yayınlanan tüm dizi ve yarışmalar için anneme yazdıracağım burada
Kim kimdir, hangi bölümde ne olmuş, kim kime saldırmış hepsini biliyor, survivorda izliyor, arada survivor yüzünden teyzeme saydırırsa kulaklarınızı tıkarsınız lütfen2 kardeş rakip oluyorlar, mesela şimdi annem ünlüleri tutuyorsa kesin teyzem gönüllüleri tutuyordur, telefondan ve fb üzerinden didişiyorlar, kimin takımı yenerse diğerine çatla patla diyor, 65 yaş grubu istiyorsanız hemen ikisini de alayım buraya