SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
Survıvor' ı 2 hafta düzenli izliyorum, sonra fena sıkıyor beni. Arasıra göz ucuyla bakıyorum. Birde final haftası izlerim, oh mis...

2006 eldan beri ailecek izledigimz bi yarisma aslinda başlarda kimseyi pek tanimadgmz icn sıkıcı gelebiliyo ama sonradan butun yarismacilari tek tek tanidigmz icn cok keyfli bi hale geliyo :)

Her sene aynı laf:Bu sene survivordaki yarışmacilar daha iyi,daha güçlü.Bu sene survivor daha iyi.Bence her sene aynı ,gereksiz..

Cannibal hanım, az önce bildirim geldiği için buradayım. Açıkçası evde televizyonum yok. İzlemeğe vaktim de yok. Olsa bile seçtiğim programları ve filmleri internet üzerinden izliyorum. Survivor bunlardan biri değil, herkesin zevkine saygı duyuyor ve bunun nedenlerini detaylı anlatmak istemiyorum.

Sadece bildirimde yazan cümleniz çok itici geldiği için cevap yazıyorum. Hepimizin ne izlediğini nereden biliyorsunuz. Bildirimde ki hepiniz national geographic izliyorsunuz yargı cümlesi hiç hoş değil. Kaldı ki bu konunuz neden bana bildirim olarak geliyor. Sanırım bunu da moderatörler cevaplamalı. Hangisinin bilgisi dahilinde bilmiyorum.
Baştan aşağı tasvip etmediğim bir durum. Belirtmek istedim.

Herkese iyi günler dilerim.

Biliyorsunuz ben Survivor izleyicisiyim.
Adem Kılıççı ve Çılgın Sedat finali olsun istiyorum Kıbrıs'ta :) bu ikisi birbirini götüren şeyler diyeceksiniz ama neden olmasın, yakışır bence..

Ciddi anlamda bu bildirimi benim gönderdigimi mi düşündünüz?

Bildirim geldi diye yorum yazma zorunlulugunuz yok ki

Sabriye'nin artık gitmesini istiyorum. Daha fazla üzülmesin. İçin için ağlıyor. Benim de içim dayanmıyor.

Ben şunu anlamiyorum her yil illa survivor izleyenlere vatan haini gozuyle bakildigini soyleyen yorumlar goruyorum yanlis anlasilmasin burdaki yorumlari kastetmiyorum, hayir yani bu yorumlari yapanlar acaba yedi yirmidort siyaset programi mi izliyor acaba ? sanmiyorum bana sacma sapan aglak birbirinin kopyasi diziler yerine survivor daha heyecanli geliyor, survivorda kurgu belki zaten gercek oldugunu dusunerek izlemiyorum ama bana keyif veriyor sahsen izlemesi :) ve uzun zamandir siteye girmiyordum sirf survivora yorum yapmak icin girdigimde dogrudur

turabiden sonra survivor izlemeyi bıraktım adamı tv de gördükçe midem bulanıyordu. yani belki 3 yıldır izlemiyorum. ben national geo da izlemiyorum TRT Belgesel izliyorum sevgiler

Uuuuzunca bir dönem antenimizdeki bir problemden ötürü bu kanalı görmedik. O problem yeni çözüldü ve kanal görünür oldu. Tek yorumum iyiki de problem olmuş ve görünmemiş kanal. Şu ara sadece zap yaparken sn lik görünüyor o proğram ve hızla geçiyoruz... Ayrıca kinayeli bir söyleme rağmen ailecek belgesel izlemekten çok hoşlandığımız ve izlediğimiz de doğrudur.

Son düzenleme:
K Kazen abi neden herkese bildirim gitti öğrenebilir miyiz lütfen konuyu benim üzerimden alın yada lütfen bildirimi geri çekin bu konuyu kavga etmek yada sinir olmak için açmadım ki sadece izleyenlerle konuşmak için açmıştım ama şuan bu konu benim sinirlerimi yıpratmaktan başka bişey yapmıyo açma amacimı da gerçekleştiremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…