- 4 Şubat 2010
- 2.113
- 5.036
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bu tavrı hiç beğenmediğimi söylemek için gelmiştim.Cannibal hanım, az önce bildirim geldiği için buradayım. Açıkçası evde televizyonum yok. İzlemeğe vaktim de yok. Olsa bile seçtiğim programları ve filmleri internet üzerinden izliyorum. Survivor bunlardan biri değil, herkesin zevkine saygı duyuyor ve bunun nedenlerini detaylı anlatmak istemiyorum.
Sadece bildirimde yazan cümleniz çok itici geldiği için cevap yazıyorum. Hepimizin ne izlediğini nereden biliyorsunuz. Bildirimde ki hepiniz national geographic izliyorsunuz yargı cümlesi hiç hoş değil. Kaldı ki bu konunuz neden bana bildirim olarak geliyor. Sanırım bunu da moderatörler cevaplamalı. Hangisinin bilgisi dahilinde bilmiyorum.
Baştan aşağı tasvip etmediğim bir durum. Belirtmek istedim.
Herkese iyi günler dilerim.
Açtığımız herhangi bi konuyu nasıl herkesin bildirim kutusuna gönderebiliriz ki mune abla bile bunu yapamıyodur belki kaldı ki ben nasıl yapabilirim
+1
Benimkinede geldi mesala, ordan gördüm.Açtığımız herhangi bi konuyu nasıl herkesin bildirim kutusuna gönderebiliriz ki mune abla bile bunu yapamıyodur belki kaldı ki ben nasıl yapabilirim
Bunu biliyorum bana da geldi ama üyeler benim gönderdigimi düsünüyolar orda onu açıklamıştım sıradan bi üye nasıl yapabilir bunu herkes açtığı konuyu bildirim olarak göndersin üyelere o zaman mümkün mü buBenimkinede geldi mesala, ordan gördüm.
Sistem kaynaklı bir sorun var galiba. Yönetim el atar yakında duruma. Neyse çok önemli bişey değil zaten, istemeyen bakmadan gecer, sonucda herzaman olan bişey değil.Bunu biliyorum bana da geldi ama üyeler benim gönderdigimi düsünüyolar orda onu açıklamıştım sıradan bi üye nasıl yapabilir bunu herkes açtığı konuyu bildirim olarak göndersin bütün üyelere o zaman mümkün mü bu
Sistem kaynaklı olduğunu düşünmüyorum kazen abi gönderdi muhtemelen o da takip ediyo programı çünküSistem kaynaklı bir sorun var galiba. Yönetim el atar yakında duruma. Neyse çok önemli bişey değil zaten, istemeyen bakmadan gecer, sonucda herzaman olan bişey değil.
Cannibal hanım, az önce bildirim geldiği için buradayım. Açıkçası evde televizyonum yok. İzlemeğe vaktim de yok. Olsa bile seçtiğim programları ve filmleri internet üzerinden izliyorum. Survivor bunlardan biri değil, herkesin zevkine saygı duyuyor ve bunun nedenlerini detaylı anlatmak istemiyorum.
Sadece bildirimde yazan cümleniz çok itici geldiği için cevap yazıyorum. Hepimizin ne izlediğini nereden biliyorsunuz. Bildirimde ki hepiniz national geographic izliyorsunuz yargı cümlesi hiç hoş değil. Kaldı ki bu konunuz neden bana bildirim olarak geliyor. Sanırım bunu da moderatörler cevaplamalı. Hangisinin bilgisi dahilinde bilmiyorum.
Baştan aşağı tasvip etmediğim bir durum. Belirtmek istedim.
Herkese iyi günler dilerim.
Amerika'yla alakasi yok ya. Ben severim boyle firlama adamlari. Adam eglenceli yani komik.etrafımda olmasını istemiyeceğim adamlardan benana amerikada yaşadıysa tirbiyesiz