SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
Valla bi vatanım sensini izliyom. Bide fin kanallarını. Ama dur içimden geldi bir oy kullanam. Kura cektiiim pikaço sen çıktın elif:KK53:

Cannibal hanım, az önce bildirim geldiği için buradayım. Açıkçası evde televizyonum yok. İzlemeğe vaktim de yok. Olsa bile seçtiğim programları ve filmleri internet üzerinden izliyorum. Survivor bunlardan biri değil, herkesin zevkine saygı duyuyor ve bunun nedenlerini detaylı anlatmak istemiyorum.

Sadece bildirimde yazan cümleniz çok itici geldiği için cevap yazıyorum. Hepimizin ne izlediğini nereden biliyorsunuz. Bildirimde ki hepiniz national geographic izliyorsunuz yargı cümlesi hiç hoş değil. Kaldı ki bu konunuz neden bana bildirim olarak geliyor. Sanırım bunu da moderatörler cevaplamalı. Hangisinin bilgisi dahilinde bilmiyorum.
Baştan aşağı tasvip etmediğim bir durum. Belirtmek istedim.

Herkese iyi günler dilerim.
Ben de bu tavrı hiç beğenmediğimi söylemek için gelmiştim.
K Kazen @mune mi ilgileniyor acaba?

Henüz hiç izlemedim ilk bölümde bi 10 dkk izledim sarmadı yarışmacılar azalsın belki izlerim böyle çok kafam almıyo kim kim kafa yormak zor geldi

Benimkinede geldi mesala, ordan gördüm.
Bunu biliyorum bana da geldi ama üyeler benim gönderdigimi düsünüyolar orda onu açıklamıştım sıradan bi üye nasıl yapabilir bunu herkes açtığı konuyu bildirim olarak göndersin üyelere o zaman mümkün mü bu

Son düzenleme:
Bunu biliyorum bana da geldi ama üyeler benim gönderdigimi düsünüyolar orda onu açıklamıştım sıradan bi üye nasıl yapabilir bunu herkes açtığı konuyu bildirim olarak göndersin bütün üyelere o zaman mümkün mü bu
Sistem kaynaklı bir sorun var galiba. Yönetim el atar yakında duruma. Neyse çok önemli bişey değil zaten, istemeyen bakmadan gecer, sonucda herzaman olan bişey değil. :KK25:

Sistem kaynaklı bir sorun var galiba. Yönetim el atar yakında duruma. Neyse çok önemli bişey değil zaten, istemeyen bakmadan gecer, sonucda herzaman olan bişey değil. :KK25:
Sistem kaynaklı olduğunu düşünmüyorum kazen abi gönderdi muhtemelen o da takip ediyo programı çünkü

niye herşeye gergin yaklaşan bir milletiz yahu..
esprili bir bildirim işte altı üstü..
her bildirim gelen konuya da yorum yapma zorunluluğu yok..
oku geç çok zor değil yani..

evet tekrar ediyorum nationaldan başımı kaldıramıyorum.. bu yılda şimdilik ademi destekliyorum..:KK66:
incilerimde dökülmüyor survivor izleyince.. dökülenlere saygı duyuyorum..

ben bildirime cok takılmadım ya guldum hatta boyle bir klise yokmu:) ben sadece belgesel izlerim boyle seyleri izlemem gibi bu da cok komik geliyor bana ona ithafen yazılmıs iyi de olmus bence belgesel izlemek kitap okumak bilgi dolu programlar izlemek tabiki guzel birsey aksi denemez ama bununda herkesin agzında sakız olması gosteris amaclı soylenmesi de cok itici olmaya basladı..
bu arada ogeday ve volkan dedim:KK45:

Cannibal hanım, az önce bildirim geldiği için buradayım. Açıkçası evde televizyonum yok. İzlemeğe vaktim de yok. Olsa bile seçtiğim programları ve filmleri internet üzerinden izliyorum. Survivor bunlardan biri değil, herkesin zevkine saygı duyuyor ve bunun nedenlerini detaylı anlatmak istemiyorum.

Sadece bildirimde yazan cümleniz çok itici geldiği için cevap yazıyorum. Hepimizin ne izlediğini nereden biliyorsunuz. Bildirimde ki hepiniz national geographic izliyorsunuz yargı cümlesi hiç hoş değil. Kaldı ki bu konunuz neden bana bildirim olarak geliyor. Sanırım bunu da moderatörler cevaplamalı. Hangisinin bilgisi dahilinde bilmiyorum.
Baştan aşağı tasvip etmediğim bir durum. Belirtmek istedim.

Herkese iyi günler dilerim.

Ben de bu tavrı hiç beğenmediğimi söylemek için gelmiştim.
K Kazen @mune mi ilgileniyor acaba?

İletiyi ben gönderdim konuyu sahibi @Cannibal olduğu için ondan geliyormuş gibi geldi.

Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz...

Umarım bu akşam gönüllüler kaybeder :süslü:
Erdi nin Bulut u gördüğünde ki halleri cok komikti . Arada husumet var sanırım . Gönüllüler adası yeni gerginliklere gebe gibi gözüküyor

Anketinize katılım istiyor olabilirsiniz ancak bildiri hoş olmamış.

Pek resmi ve kibar görünmüyor, ek olarak yerici bir havası var.

Sanki national geographic veya belgesel izlemek yerilebilecek bir şeymiş gibi.

Ne kadar dalga geçseniz de TV izlemekten/TVdeki programlardan hoşlanmayan insanlar var.

Herkesin zevki kendine.

laf sokmalı bildirim geldiği için, cevap hakkımı kullanıyorum. son 2 sayfayı okudumda kimse memnum olmamış zaten bu laf sokmalı bildirimden. national geographic izlemiyorum ama survivor saçmalığınıda hiç izlemiyorum :63:

Dünyada sadece TV8 kalsa yine de izlemem hayatımda da şu saçma programı izlemedim. Merak bile etmedim. Cümle hoş olmamış. National Geographic izleyen insanlar da var. Ayrıca Esra Erol ve diğerleri eleştirilirken bu programın izlenmesi, eleştirilmemesi hatta oy istenmesi çok mantıksız geliyor. Size iyi seyirler.

X