SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
İlhani egoist bulanlari anlamiyorum adamin tek amaci kazanmak kaybetmeye tahammulu yok butun hirsi bu yuzden zaten evet oyun icinde biraz fazla agresif bu yonunu torpulemesi lazim ama kesinlikle art niyetli birisi degil kendiside soyluyor oyun icinde yasanan orda kaliyor onun icin kin ve nefret duygusu yok , halka oynamiyor kulis yapmiyor cok sevdigi gogsune dovmesini yaptirdigi Besiktasindan bile bahsetmiyor yanlis anlasilmasin diye boyle bir adam nasil egolu olabilir ki .. Yasina ragmen gayette guzel yarisiyor yari yasindakilere tas cikartiyor masallah :) Ademi de cok seviyorum İlhan olmazsa sampiyon Adem olsun isterim ama perfoansini artirmasi lazim..son olarak Adİl diyorum ikisini yan yana gorunce cok seviniyorum cok yakisiyolar bence :KK70:

Kız dur geliyorum geçmişine, senin ne isin var burada gece gece, burada doguracaksin valla:anneadayı::emir_bebek:

Dur geliyorum direnen deranım :KK19::KK15:
Hahah:)) bebişimm:KK200:vala sonunda ya yollarda yada hastaneden kaçarken doğuracam :KK53:
Doğmuyor zilli bende buralarda sabahlıyorum teyzesi survivor izliyorum heyecanlanınca sancı gelsin diye ama yok:)))

Niye yahu bak bende sizden oldum.Niye sıkıcımıyım ki:KK16:
Hayır hayır lafım kesinlikle size değil yanlış anlaşıldım izlememe nedenini belirtip izlemiyorum demek çok doğal bişey ama izleyenleri küçümseyici yorumlar gelince bir an sinirlendim bu arada ben sizinle daha önce konuşmamış olsam da sempatim olan birisiniz :KK200:

İlhani egoist bulanlari anlamiyorum adamin tek amaci kazanmak kaybetmeye tahammulu yok butun hirsi bu yuzden zaten evet oyun icinde biraz fazla agresif bu yonunu torpulemesi lazim ama kesinlikle art niyetli birisi degil kendiside soyluyor oyun icinde yasanan orda kaliyor onun icin kin ve nefret duygusu yok , halka oynamiyor kulis yapmiyor cok sevdigi gogsune dovmesini yaptirdigi Besiktasindan bile bahsetmiyor yanlis anlasilmasin diye boyle bir adam nasil egolu olabilir ki .. Yasina ragmen gayette guzel yarisiyor yari yasindakilere tas cikartiyor masallah :) Ademi de cok seviyorum İlhan olmazsa sampiyon Adem olsun isterim ama perfoansini artirmasi lazim..son olarak Adİl diyorum ikisini yan yana gorunce cok seviniyorum cok yakisiyolar bence :KK70:
Egoist cunku kendisinden farkli dusunulmesine tahammulu yok. Ikili diyaloga girilmiyor bu anlamda. Otoritesini sarsacak hicbir sey istemiyor.

Performansi hele ki yasina gore cok iyi, ona kimse laf edemez zaten ama gittikce ali kiran bas kesen oluyor.

Egoist cunku kendisinden farkli dusunulmesine tahammulu yok. Ikili diyaloga girilmiyor bu anlamda. Otoritesini sarsacak hicbir sey istemiyor.

Performansi hele ki yasina gore cok iyi, ona kimse laf edemez zaten ama gittikce ali kiran bas kesen oluyor.
Aslinda İlhan adada cok sakin ve mulayim birisi bence ben oyunlardaki ilhanla adadaki ilhani iki farkli kisi gibi goruyorum, adada gayet guzel iletisim kuruyor arkadaslariyla onlari dinliyor kimseye ne bagirdigini ne de saygisizlik yaptigini gormedim adada dedikodu bile yapmiyor :) ama oyun sirasinda bambaska ben bunu futbolculuk zamanindan kalma bir aliskanlik oldugunu dusunuyorum az cok biliyorum futbolcuykende boyleydi ilhan hirsli kazanmaya odakli ama oyunlarda daha sakin olmasi lazim surekli bagirmasini bende tasfip ediyor degilim zaten ama art niyetli birisi degil bu cok acik :KK66:

Bu arada eser icinde cok uzuldum ben, her ne kadar bazi olaylari olsada ozunde iyi birisiydi bence gonulluler takiminda bana sempatik gelen tek isimdi ama survivor ona gore degildi malesef daha ilk haffadan yasadigi krizlerle bunu belli etmisti yarismadan ayrilmasi onun icin iyj oldu o yuzden :/

Ailecek tv8 izlemiyoruz. Dünya yansa umurlarında değil adamların. Ancak saçma sapan işler peşinde koşsunlar.

Ben eser ciyim, onsuz surviveren tadı kalmadı
Ama onada çok kızgınım
Gitmese kesin finaldeydi
Eminim bu duruma en çok ünlüler sevindi
Adam bağırsa bile kendi kendine bağırıyodu. Mansız gibi önüne gelene değil
O tarafta adem hariç kimse sempatik gelmiyor
Takım olarak yarışlarda gönüllüler kazansın istiyorum

Ay deme oyle bibi yaa tass gibi adam gitti :KK43: ben egleniyordum Eser'le. Evet ayip ettigi yerler vardi ama cok kafa adam ya, reelde tanisam cok guzel vakit gecerdi.

Usuyoruz Eser reyiz.
:110::110: etrafımda olmasını istemiyeceğim adamlardan benana amerikada yaşadıysa tirbiyesiz :63:

Furkan çocukluğum Sedat ise hızlı olduğu için kalmasını istediğim yarışmacılardır :)

X