- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
Ben de yakıştıramadım, salla gitsin 3 beden büyük zaten.Hiç yakıştıramadım sana robdöşamırlı
Evet gittiEser esti gitti...
İzlemediğim belli oldu yani...Seda gideli aylar olduu:)
Deynebim hemen Adem'i destekliyorsun, bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demişler biz arkadaşızİzlemediğim belli oldu yani...
Sevgilisine de antrenman ya da müsabakalarda bağırıyor mu acaba
Hadi yatsın artık herkes :)
Bırakıp gidemiyorum
Onlar yarısırken arka taraflarda dolaşıyor zaten , tahammül edemiyor :)Buz patenini partnerinden öğrendiği için sanmıyorum bağırabileceğini :) Zaten futboldan gelen hele ki böyle alfa erkeği havasında olan insanlardan ben sakin olmalarını beklemiyorum. Ben de özgüveni tavan, altın gol atmış, herkes tarafından sevilen, hırslı bir insan olsam şahika gibi beceriksiz sabriye gibi mıymıntı olan insanlara tahammül edemezdim muhtemelen. Bağırmasa çok iyi olacak tabi ki neticede alt tarafı bir yarışma. Gene de favorim <3
Aynı şeyi düşünüyordumBiz bize iyiydik ya neden herkese bildirim gitti ki
Rahatsız olduğunuz için üzüldüm.girmem bir daha hanımefendi.Biz bize iyiydik ya neden herkese bildirim gitti ki
Onlar yarısırken arka taraflarda dolaşıyor zaten , tahammül edemiyor :)
Ben fazla empati kuruyorum aslında. Bir şeyi başaramadığım zaman biri bana bağırsa , çok moralim bozulur , sinirlenirim. Ama ada şartları da zor tabi. belki ilhan normalde böyle biri değildir
Başlık herkese açık sanıyordum.Aynı şeyi düşünüyordum
Peki siz bilirsiniz ben kimseye gir yorum yaz yada yazma diyemem ama izlemeyen kişilerin buraya girip izleyenleri küçümseyici yorum yazmaları beni rahatsız ediyoRahatsız olduğunuz için üzüldüm.girmem bir daha hanımefendi.
Amannn boşver fular yoksa ceyizden kalma mis gibi robdöşambrım var benim, zengin zenginEser de ne ağlak ne mızmızdı öyle ya. Cansel nasıl tahammül ediyor acaba.
Ay yok ya sözümün kime olduğu belliydi. Geçen sene ben de izlemedim ama izlememeyi bir meziyetmiş gibi göstererek alttan alttan izleyenlere laf giydirenlerin tavrını hoş bulmuyorum.
Yani üzgünüm sana fular yok
Şaka yapıyordur:) kalabalık daha güzelizRahatsız olduğunuz için üzüldüm.girmem bir daha hanımefendi.
PamuğuuuummmAmannn boşver fular yoksa ceyizden kalma mis gibi robdöşambrım var benim, zengin zengin
Ben ciddi ciddi izlemiyorum ama gündüz yok magazin programı yok panaroma derken ister istemez gözümüze gözümüze sokuluyor.Bakın gecmis yılların birincilerine hep ayni vücut yapısında,benzer yuze sahip insanlar...inandiriciligi yok artık. Hepsi mi tesadüf, her yarışmada ağzı iyi laf yapan,sonra komik ilginç hareketleri olan kişiler vs...oluyor.
Ünsüzler bile ünlü, neden hiç kapı komsumuz Ahmet, Mehmet yarışmıyor? Bir de artık kadın bir yarismacı 1.olsun.
Tel den yazıyorum harf kaymaları olabilir.
Ya hayır benim lafım sadece küçümseyici yorum yazanlara yoksa konu herkese açık sonuçta izlemediğini de belirtebilir insanlar ama küçümseyerek değil de birçok yolu var bununŞaka yapıyordur:) kalabalık daha güzeliz