SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
Favorim şu anda Serhat , Adem ve Sema .
İlhan , Ogeday da beğendiklerim .

Sevgilisine de antrenman ya da müsabakalarda bağırıyor mu acaba

Buz patenini partnerinden öğrendiği için sanmıyorum bağırabileceğini :) Zaten futboldan gelen hele ki böyle alfa erkeği havasında olan insanlardan ben sakin olmalarını beklemiyorum. Ben de özgüveni tavan, altın gol atmış, herkes tarafından sevilen, hırslı bir insan olsam şahika gibi beceriksiz sabriye gibi mıymıntı olan insanlara tahammül edemezdim muhtemelen. Bağırmasa çok iyi olacak tabi ki neticede alt tarafı bir yarışma. Gene de favorim <3

Onlar yarısırken arka taraflarda dolaşıyor zaten , tahammül edemiyor :)

Ben fazla empati kuruyorum aslında. Bir şeyi başaramadığım zaman biri bana bağırsa , çok moralim bozulur , sinirlenirim. Ama ada şartları da zor tabi. belki ilhan normalde böyle biri değildir

Yapısı böyle bence çünkü her ne kadar desteklesem de insanları dibine kadar eleştirip kendisine yapılanları kabul etmemesi beni sinir ediyor. Açlık sinirli yapısını ona katladı diye düşünüyorum. Yoksa aklı olan insan yarışan insana bağırmaması gerektiğini bilir.

Amannn boşver fular yoksa ceyizden kalma mis gibi robdöşambrım var benim, zengin zengin

Ben ciddi ciddi izlemiyorum ama gündüz yok magazin programı yok panaroma derken ister istemez gözümüze gözümüze sokuluyor.Bakın gecmis yılların birincilerine hep ayni vücut yapısında,benzer yuze sahip insanlar...inandiriciligi yok artık. Hepsi mi tesadüf, her yarışmada ağzı iyi laf yapan,sonra komik ilginç hareketleri olan kişiler vs...oluyor.

Ünsüzler bile ünlü, neden hiç kapı komsumuz Ahmet, Mehmet yarışmıyor? Bir de artık kadın bir yarismacı 1.olsun.

Tel den yazıyorum harf kaymaları olabilir.

Pamuğuuuummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…