SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658

İlhanin belinde sorun var bence ondan böyle berna keklikleri sevimli bulan biriyle arkadaş olamam pis ilhanımı ezdirmem ulen

Gecen yil yunustan igreniodum, sesine bile tahammul edemiodum sarsak sarsak hareketler .. bu sene de anil oyle sinir edio gicik

Yok gözüm bile kaymadı çünkü tvnin anteni yok Yukarıda adı geçen şahısları da tanımıyorum

İlhanin belinde sorun var bence ondan böyle berna keklikleri sevimli bulan biriyle arkadaş olamam pis ilhanımı ezdirmem ulen

Ay ben turabiyi tutarken de bana neler diyordunuz bir ağız tadıyla adam tutturmuyonuz
İlhanı başlarda destekliyordum sonra sembol oyununu kazanıp yanında ödüle götürürken 3 kişiyi seçiyorlarya, orada bize balık tutup protein getirdiği için şahikayı seçiyorum dedi orda bitti bende. Halbuki adem de dünyanın balığını tutmustu onlara

Evimde tv yok almadım.bunu da hiç izlemedim
Tv yi sadece annemlere memlekete gidince izlerim.
Annem çılgın gibi takip eder survivor falan, onunla izlemek şahanedir.
Kendi başıma sıkılırım TVden. Tv demek annem demek
Ay özlemişim

Ilhan agresif ve gittikce kabalasiyor. Basta severken artik sevmemeye basladim.

Adem normalde cok sevecegim bir karakter olmazdi ama o adadaki en duzgun adamlardan biri. Digerleri gibi Ilhan'a biat etmiyor, onunde egilmiyor. Parkurda hata yaptiginda da kivirmiyor kabul ediyor. Kibris'a gitse uzulmem.

Sedat Ilhan'in golgesinde kalmaktan rahatsiz ve yas takintili. Umarim elenir bir an once.

Erdi basarisiz bir Semih taklidi ama sevmesem de Semih'in kivrak zekasi yok. Tam bir troll ama insan sinirlenemiyor bile.

Gokhan fazla bagirmasa ve parkurlarda daha iyi olsa olabilirdi ama su halde sadece gideri var diyebiliyorum

Ogeday cok sevimli, efendi ve basarili bir cocuk ama ikinci planda kalmaya mahkum.

Berna Keklikler'i hic sevmiyorum.

Sen merak etme fenerliler yarıştırır

Yok yok imkanı yok.
İlhan mansız bir ekol, beşiktaşlısı galatasaraylısı fenerlisi herkesin hayran olduğu bir adam ama serhat kesinlikle öyle değil. Kız panaromayı izlemiyon mu yan ekrandaki oylarda serhat bir tek esere karsı oylamalarda öne çıkıyor

Shshhsjskdksks buz pateni mi ? Cidden miiii
Bibibella sakatlığı var dedi

Dediğim gibi sebebi nedir bilemem ama buz pateni yaptığını okumuştum hatta vikipediden kopyalıyorum hemen :)

Mansız, 33 yaşında[8] . Kız arkadaşı ve partneri olan eski patenci Slovak Olga Beständigová ile çift patenci olarak, Buzda Dans programında yarıştı. Yarışmayı kazandıktan sonra Mansız, hedefinin 2014 Kış Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsil etmek olduğunu açıkladı.[9][10][11] Mansız ve Beständigová, Almanya'da düzenlenen 2013 Nebelhorn Trophy'de yarıştılar ve ayrıca bu onlar için 2014 Olimpiyatlarındaki son eleme fırsatı oldu. Olimpiyat Oyunları'ndaki çiftler kategorisini 19. ve son sırada tamamladılar.[12]

Yine de, 2014 Avrupa Artistik Patinaj Şampiyonası için eleme amacıyla çalışmaya devam ettiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…