Sedat kadar iticisini ömrümde görmedim ay bu nasıl kompleksli bir adam ya. Zamanında buna cok abilik taslamıslar herhalde ki bu kadar takıntılı.
Bir de kendi cok küçükmüş gibi acuna da abi diyor. Abi kelimesini duydukça çürüyorum.
Ademmm i destekliyorum. Turabiyle cok zıt karakterleri ama cok sevimli cok sıcak ya. İzlerken böyle ay canım yaa kıyamam yaa ne tatlı yaa diye izliyorumAma yarısmaların sonunda eğer puzzle varsa aha diyorum adem bunu beceremez Yapamıyor puzzle oyunlarını kıyamam ya
İlhan mansızın kıçını çıkara çıkara dikilmeleri cok komiğime gidiyor
Serhata başlarda Ademe cok yürüdüğü için aşşırıııı gıcık oluyordum su aralar o kadar gıcık olmuyorum.
Furkan ve tarık mengüç inanılmaz yancılar. Furkan aynı zamanda aşırı dedikoducu.
Berna öztürkü gördükçe aklıma mesut özil geliyor. Ademin cok dedikodusunu yapıyor sulu boyaya dönmüş kafasıyla.
Berna keklikleri sevimli buluyorum.
Erdiye yorum yapamıcam ama yarısırken eğleniyorum
Gökhan elif cok itici ve cok koca sesliler.
Ogeday eh...
Pınar nefretlik.
Şahika salına salına gezmeye gelmiş. Saçları da hiç yıkanmıyor gibi değil.
Falan fıstık işte.
Hiç kusura bakma cicim ilhan ve serhat varken orda adem birinci çıkamazdı zatenBu yıl elemelerde sms birincisi cıkmıyor. Eğer yine eski sistem olsaydı ve adem 1.cıksaydı o zaman görürdüm o yancıları.
İlhan niye oyke
İlhan niye öyle duruyor hakkaten ya
Göbeği var da onu mu içeri çekmeye çalışıyor
İlhanin belinde sorun var bence ondan böyleberna keklikleri sevimli bulan biriyle arkadaş olamam pis ilhanımı ezdirmem ulen
Shshhsjskdksks buz pateni mi ? Cidden miiiiBence ya bir sakatlığı var ya da uzun süre buz pateni yaptığı için öyle duruyor.
Hiç kusura bakma cicim ilhan ve serhat varken orda adem birinci çıkamazdı zaten
Hemen ekran görüntüsü alıyorum bunuHiç kusura bakma cicim ilhan ve serhat varken orda adem birinci çıkamazdı zaten
Yuh yarışmalara katıldı adam 10 parmağında 20 marifet
Sen merak etme fenerliler yarıştırırAy mümkün değilHadi ilhan olur ademle başabaş gider onlar ama serhat ı ıhhh ademe yaklaşamaz bileeee
Sen merak etme fenerliler yarıştırır
Eser gittide kurtulduk hiç sormaYok yok imkanı yok.
İlhan mansız bir ekol, beşiktaşlısı galatasaraylısı fenerlisi herkesin hayran olduğu bir adam ama serhat kesinlikle öyle değil. Kız panaromayı izlemiyon mu yan ekrandaki oylarda serhat bir tek esere karsı oylamalarda öne çıkıyor
İlhan Mansız uzak doğuda bi ülknin futbol takımına gitti ya ondan sonrası yok bende.Yuh yarışmalara katıldı adam 10 parmağında 20 marifet