Teşekkürederim, yemin ederim sanırım 4 sezondur ciddi anlamda oturup izlemiyorum, kanalları değiştirirken 2-3 dakika dışında. ..Bu yarışmanın da diğerleri gibi kurgu olduğunu düşünüyorum, tadı kalmadı artık.Sörvaynır izlemeyenlere entelektüelliklerinden ötürü fular yollayalım kampanyası baslatıyorum.
Atomu parçalarken takarlar:R
Hiç yakıştıramadım sana robdöşamırlıTeşekkürederim, yemin ederim sanırım 4 sezondur ciddi anlamda oturup izlemiyorum, kanalları değiştirirken 2-3 dakika dışında. ..Bu yarışmanın da diğerleri gibi kurgu olduğunu düşünüyorum, tadı kalmadı artık.
Elimde viski bardagım, eşimin robdösambr ile fularımı yandan bağlarken benden selam olsun size
Eser esti gitti...Isimler sahane..
Gonullulerden favorim eser west :)
Gonulluler adasinin rengi olacak bence..
Teşekkürederim, yemin ederim sanırım 4 sezondur ciddi anlamda oturup izlemiyorum, kanalları değiştirirken 2-3 dakika dışında. ..Bu yarışmanın da diğerleri gibi kurgu olduğunu düşünüyorum, tadı kalmadı artık.
Elimde viski bardagım, eşimin robdösambr ile fularımı yandan bağlarken benden selam olsun size
Sevgilisine de antrenman ya da müsabakalarda bağırıyor mu acabaDediğim gibi sebebi nedir bilemem ama buz pateni yaptığını okumuştum hatta vikipediden kopyalıyorum hemen :)
Mansız, 33 yaşında[8] . Kız arkadaşı ve partneri olan eski patenci Slovak Olga Beständigová ile çift patenci olarak, Buzda Dans programında yarıştı. Yarışmayı kazandıktan sonra Mansız, hedefinin 2014 Kış Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsil etmek olduğunu açıkladı.[9][10][11] Mansız ve Beständigová, Almanya'da düzenlenen 2013 Nebelhorn Trophy'de yarıştılar ve ayrıca bu onlar için 2014 Olimpiyatlarındaki son eleme fırsatı oldu. Olimpiyat Oyunları'ndaki çiftler kategorisini 19. ve son sırada tamamladılar.[12]
Yine de, 2014 Avrupa Artistik Patinaj Şampiyonası için eleme amacıyla çalışmaya devam ettiler.
Gerçekten çok mu sert olduOvvv çok sert
Japonya, gözleri cekik diye götürdülerİlhan Mansız uzak doğuda bi ülknin futbol takımına gitti ya ondan sonrası yok bende.
Seda gideli aylar olduu:)Adaylara bakarak oy vereyim dedim kafam daha çok karıştı.
Seda Demir'i gördüm severim oyunculuğunu Ona vereyim dedim.
Sabriye Güngör,Şahika Ercümen ,Seda Aydemir,Pınar Saka'yı görünce Onlardan birine vereyim dedim.
Bir taraftan Fenerbahçe forması gördüm Serhat Akın diyeyim dedim.
Allahtan proluk var da Adem cazip gelmedi
Gerçekten çok mu sert oldu
İzlemeyi sevmiyorum diyeyim bari:))))