SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
Sörvaynır izlemeyenlere entelektüelliklerinden ötürü fular yollayalım kampanyası baslatıyorum.
Atomu parçalarken takarlar:R
Teşekkürederim, yemin ederim sanırım 4 sezondur ciddi anlamda oturup izlemiyorum, kanalları değiştirirken 2-3 dakika dışında. ..Bu yarışmanın da diğerleri gibi kurgu olduğunu düşünüyorum, tadı kalmadı artık.

Elimde viski bardagım, eşimin robdösambr ile fularımı yandan bağlarken benden selam olsun size

Neden ilhan mansiz diye soranlar,
Bence adam cok ağırbaşlı, o olmasa survivor da bu sene favori bulunacak bi isim göremedim ben şahsen. Hepsi birbirinden itici geliyor.
Sema da favorim.ikisi de kazansa sorun yok ama bu sene bi bayan sampiyon çıkmasını isterim hani.
Yeter ki şu erdi berna keklikler ve çılgın sedatin gittiğini goreyim nolur

Bu yarışmayı seyretmiyorum, o yüzden oy kullanamayacağım, zaten yarışmacılardan da İlhan Mansız ve Tarık Mengüç tanıdık geldi diğerlerini bilmiyorum

Hiç yakıştıramadım sana robdöşamırlı

Eser de ne ağlak ne mızmızdı öyle ya. Cansel nasıl tahammül ediyor acaba.

Ay yok ya sözümün kime olduğu belliydi. Geçen sene ben de izlemedim ama izlememeyi bir meziyetmiş gibi göstererek alttan alttan izleyenlere laf giydirenlerin tavrını hoş bulmuyorum.
Yani üzgünüm sana fular yok

Sevgilisine de antrenman ya da müsabakalarda bağırıyor mu acaba

Adaylara bakarak oy vereyim dedim kafam daha çok karıştı.
Seda Demir'i gördüm severim oyunculuğunu Ona vereyim dedim.
Sabriye Güngör,Şahika Ercümen ,Seda Aydemir,Pınar Saka'yı görünce Onlardan birine vereyim dedim.
Bir taraftan Fenerbahçe forması gördüm Serhat Akın diyeyim dedim.
Allahtan proluk var da Adem cazip gelmedi

gercekten izlemiyorum. gozum bile kaymadi. tv8 televizyinumda en arka siralarda. sosyal medyada isimleri gordukce kim olduklarini ogreniyorum. ve izlemedigim icin cok mutluyum.

Seda gideli aylar olduu:)

Hiç survivor izlemedim İsimlerden 2 kişi hariç kimseyi tanımıyorum. Geri kalmışım ben.

Kızlar bence cok ön yargılısınız survivora.
Kanımca çok başarılı bir program bu sene saçma sapan türk dizilerinden daha iyi oldugu kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…