SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
İçimden geçen şeyi dışa vurdum bununla bana yükleniyolar diyo şaka gibi
Yanlış bi kelime kullandım özür dilerim dese bu kadar büyümeyecekti.
Bi gitse de kurtulsak

Burçak'ın bile eski oyunlarda aşağıladığı Sabriye, Tuğçe ve Elif'i bile geçip performans 2.'si olmuş!

Aslında performans olarak doğru bir oylama olmuş
Ah be yesilim şu dortluye öyle bi gicigim ki...evet performans olarak hakkaniyetli oldu.ama sema gitseydi banko olurdu.sahikanin gidisine de agladim vedalasirken

Ah be yesilim şu dortluye öyle bi gicigim ki...evet performans olarak hakkaniyetli oldu.ama sema gitseydi banko olurdu.sahikanin gidisine de agladim vedalasirken

İnan bende uyuzum onlara ama sema gitseydi ünlüler eksiye düşerdi. Zevki kalmazdı. Serhat olmalıydı ve gitmeliydi muttesem olurdu

İnan bende uyuzum onlara ama sema gitseydi ünlüler eksiye düşerdi. Zevki kalmazdı. Serhat olmalıydı ve gitmeliydi muttesem olurdu
Ay serhat diyince tüylerim diken diken oluyor bi defolup gidemedi uyuz.kibrisa da gider o,bu fitne fucurlukla devam ederse herkesi alt eder.ama keske bu potada bende serhati yazsalardi dedim.kesin o giderdi.

Ay serhat diyince tüylerim diken diken oluyor bi defolup gidemedi uyuz.kibrisa da gider o,bu fitne fucurlukla devam ederse herkesi alt eder.ama keske bu potada bende serhati yazsalardi dedim.kesin o giderdi.
Kadın olsaymış dokuz köyü birbirine katarmış o vallahi.

Aynen yaa yok böyle bi adam.Bazen esim sinirlendiginde bana söylenmeye baslayinca hemen derim serhati da gectin artık diye ben serhat kadar cok konusan bi adam görmedim.
Adem diyor ya adada sürekli uğultu var serhat sürekli konuşuyor. Ne güzel özetledi oysaki :)))))

Adem diyor ya adada sürekli uğultu var serhat sürekli konuşuyor. Ne güzel özetledi oysaki :)))))
aaayyyyhhh beni nasıl guldurdun gece gece anlatamam sen cok yaşa gülüm adem yaaa ademmm insallah sampiyon olur.ne düzgün adam yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…