Tam ben diyecektim sevgili ya da eş gibi sen fikirlerini bana niye anlatmıyorsun niye Berna'ya anlatıyorsun diyor hahahsabriye ademe fikirlerimiz de ortak olmalı diyor, karı koca sanki yaw, pes nasıl bi kafa
Tam ben diyecektim sevgili ya da eş gibi sen fikirlerini bana niye anlatmıyorsun niye Berna'ya anlatıyorsun diyor hahah
Daha değil reklamlardan sonra reklamda 45 dakika sürer artıkKim gitti belli oldu mu diyecektim şimdi açtım yine ağlıyor Sabriye
Ah be yesilim şu dortluye öyle bi gicigim ki...evet performans olarak hakkaniyetli oldu.ama sema gitseydi banko olurdu.sahikanin gidisine de agladim vedalasirkenAslında performans olarak doğru bir oylama olmuş
Ah be yesilim şu dortluye öyle bi gicigim ki...evet performans olarak hakkaniyetli oldu.ama sema gitseydi banko olurdu.sahikanin gidisine de agladim vedalasirken
Ay serhat diyince tüylerim diken diken oluyor bi defolup gidemedi uyuz.kibrisa da gider o,bu fitne fucurlukla devam ederse herkesi alt eder.ama keske bu potada bende serhati yazsalardi dedim.kesin o giderdi.İnan bende uyuzum onlara ama sema gitseydi ünlüler eksiye düşerdi. Zevki kalmazdı. Serhat olmalıydı ve gitmeliydi muttesem olurdu
Kadın olsaymış dokuz köyü birbirine katarmış o vallahi.Ay serhat diyince tüylerim diken diken oluyor bi defolup gidemedi uyuz.kibrisa da gider o,bu fitne fucurlukla devam ederse herkesi alt eder.ama keske bu potada bende serhati yazsalardi dedim.kesin o giderdi.
Kadın olsaymış dokuz köyü birbirine katarmış o vallahi.
Adem diyor ya adada sürekli uğultu var serhat sürekli konuşuyor. Ne güzel özetledi oysaki :)))))Aynen yaa yok böyle bi adam.Bazen esim sinirlendiginde bana söylenmeye baslayinca hemen derim serhati da gectin artık diye ben serhat kadar cok konusan bi adam görmedim.
Adem diyor ya adada sürekli uğultu var serhat sürekli konuşuyor. Ne güzel özetledi oysaki :)))))