- 18 Haziran 2015
- 3.685
- 36.739
aaayyyyhhh beni nasıl guldurdun gece gece anlatamam sen cok yaşa gülüm adem yaaa ademmm insallah sampiyon olur.ne düzgün adam yav
Aynen cok iyi cok düz olduğu gibi bi adam gercekten.sabriye dogal degil adem dogalBiraz odunda olsa düz bir adam olduğu gibi sosyete gibi davranmıyorgülüyorum ona bol bol
Aynen cok iyi cok düz olduğu gibi bi adam gercekten.sabriye dogal degil adem dogal
Aynen.çözmüş artık o işi. İyi analiz etmis nasıl oy toplanır nasil ekranlara oynanirOoooo sabriye fenaa o varya saf görünmeye çalışan (tabiri caizse yırtıklardan) her türlü şeyi bilen gayet açık bir hatun
Aynen.çözmüş artık o işi. İyi analiz etmis nasıl oy toplanır nasil ekranlara oynanir
Ah melegim ya,aklima geldi sormadan gecemiycem.bebisin nasıl. Hala emme zamanında heyecan yapiyor mu?yerim ben onu :) vakit bulabiliyorsun masallah baya,uslu bi bebis demekkiEn doğrusunu yapıyor. Kendine bir strateji belirlemiş o yolda ilerliyor.
Ah melegim ya,aklima geldi sormadan gecemiycem.bebisin nasıl. Hala emme zamanında heyecan yapiyor mu?yerim ben onu :) vakit bulabiliyorsun masallah baya,uslu bi bebis demekki
Orda çok gülmüştüm bendeSabriyeyi seviyorum :) gitmesin..eglenceli bir karakter.
Yakin zamanda bir oyun vardi tabu.
Fingirdek kelimesini anlatacak Adem e:
"Ademmm, ben napiyorum Adem ,suan ben napiyorum" diyor gulerek.
Adem sokta "kizim otur yerine yaaaa" dedi en son
ay evet onu izledim çok güldüm onaSabriyeyi seviyorum :) gitmesin..eglenceli bir karakter.
Yakin zamanda bir oyun vardi tabu.
Fingirdek kelimesini anlatacak Adem e:
"Ademmm, ben napiyorum Adem ,suan ben napiyorum" diyor gulerek.
Adem sokta "kizim otur yerine yaaaa" dedi en son
ay bi hevesle açtım sema gitmiştir inşallah diye yine olmadı, sabriyeyi de eleyip 4+1 kalır bunlar
Volkan-Survy-Anıl üçlüsünün halayı çok komikti yahu :)))
bernanında anılla kavgası ne saçmaydı ya, sabriyenin ademle kavgası gibi dünkü
Sema hala daha "ben küfürü normalleştiren biri değilim, çocuklara küfürün yanlış olduğunu öğretiyorum" gibi şeyler söylüyor. Bunu çocuğunun fotoğrafının altına "#ib..lik #yapma" yazan kişi söylüyor. O açık açık yazmış da ben sansürledim.