SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
En doğrusunu yapıyor. Kendine bir strateji belirlemiş o yolda ilerliyor.
Ah melegim ya,aklima geldi sormadan gecemiycem.bebisin nasıl. Hala emme zamanında heyecan yapiyor mu?yerim ben onu :) vakit bulabiliyorsun masallah baya,uslu bi bebis demekki

Sunucu Furkan başka bir sunucuya "sen Sema'yı Şahika'ya söylediği şey için çok eleştirmiştin ama bak halk senin gibi düşünmüyor ki Sema değil Şahika gitti" diyor. Yani, güya insanlar "Şahika bu konuyu konseyde açmamalıydı" deyip oy göndermemiş.

İnsanlar sadece kim haklı, kim iyi huylu diye oy vermiyor ki, performansa da bakıyor. Ünlülere kim oyun ve ödül kazandırır diye düşünmüş olabilirler. Adadaki tüm gönüllüler ve ünlüler içinde performansta biri en tepede biri en altta. Aralarında o kadar fark var. Oylamada bir fark illa ki olacaktı.

Ayrıca, Sema'ya performansı için verilen oylar dışında İlhan'ı, Serhat'ı ve Furkan'ı destekleyenlerden de oy geldi. Onlar "Sema Şahika'ya ne demiş" umursamayabilir. Tek dertleri dörtlü bozulmasın olabilir.

Bir de bu dörtlüyü destekleyenler bu dördünden birini potadan kurtarmak için ilk kez sms gönderdiler. İlk pota hevesiyle abartı oy göndermiş olabilirler.

Sunucu Furkan bir de "halk cezayı Şahika'ya kesti" diyor. Taktı kafayı.

Bilişsel çeşitlilik denen şey yok. Bu duruma bu sebep oldu deyip beynini alternatif açıklamalara kapatıyor.

Kıza haftalarca bağırıldı, mobbinge maruz kaldı; astım hastası kız sakin bir köşede nefes egzersizi, yoga yapıyor diye bile arkasından dedikodusu yapıldı; yetmedi s..rtük diyen oldu, yetmedi s..rtük denmesinin o kadar da önemli bir konu olmadığı söylendi, doğru düzgün özür dilenmedi ve uyarı alınmadı; yetmedi iki kez fiziksel şiddete maruz kaldı, özür dilenmedi, yapan en ufak bir ceza almadı.

E yeter. Kız elendi artık, bir düşün yakasından. Hala "halk cezayı Şahika'ya kesti" denerek haksız yere zarar veriliyor.

Son düzenleme:
Ah melegim ya,aklima geldi sormadan gecemiycem.bebisin nasıl. Hala emme zamanında heyecan yapiyor mu?yerim ben onu :) vakit bulabiliyorsun masallah baya,uslu bi bebis demekki

Yok yahu bir türlü öğretemedim şu meme alma olayını hanımefendiye. Herdefasında farklı bir usul geliştiriyor. Uçlarda resmen fay hatta oluştu canım çıkıyor acıdan iyileşmiyorda ne yapsam nafile. Aman sorma bugün nasıl olduysa 11e kadar uyudu ohh bu gece uyuyacak dedimki uyandı 11.30 gibi hala nöbetciyiz. Neyseki beşik var ayaklarımla ittirip ellerimi boşa çıkartıyorum :))))

şahika gitmiş üzüldüm sabriye gitmeliydi sartık bence
ama inş serhat gider artık

Sabriyeyi seviyorum :) gitmesin..:KK200:eglenceli bir karakter.
Yakin zamanda bir oyun vardi tabu.
Fingirdek kelimesini anlatacak Adem e:
"Ademmm, ben napiyorum Adem ,suan ben napiyorum" diyor gulerek.
Adem sokta "kizim otur yerine yaaaa" dedi en son:KK70:

Orda çok gülmüştüm bende :KK70:
Dün panaromada pınar vardı. Semayla arasında ki sorunu anlatıyo.
Bi gün benche giderken sabriye pınarın yanına gelmiş. Sen semanın ayağını neden kaydırdın demiş. Pınar şok olmuş sema kıp kırmızı kesilmiş. Sabriyr sonra adrmin yanına gitmiş. Niye söyledin deyince de aemanın yüzünü merak ettim demiş :KK70:

Bende sabriyeyi pek sevmesemde 4 lüden iyidir

ay evet onu izledim çok güldüm ona :KK70: komik biri evet

ay bi hevesle açtım sema gitmiştir inşallah diye yine olmadı, sabriyeyi de eleyip 4+1 kalır bunlar:KK53:

Sema hala daha "ben küfürü normalleştiren biri değilim, çocuklara küfürün yanlış olduğunu öğretiyorum" gibi şeyler söylüyor. Bunu çocuğunun fotoğrafının altına "#ib..lik #yapma" yazan kişi söylüyor. O açık açık yazmış da ben sansürledim.

Son düzenleme:
bernanında anılla kavgası ne saçmaydı ya, sabriyenin ademle kavgası gibi dünkü

Adem-Sabriye kavgasını gülerek izledim. En komik yeri de başı. Adem Berna'yla sohbet ediyor. Adem Chopin'in cenaze marşını mırıldanıyorken Sabriye geliyor :)))

Evet iki kavga da saçmaydı.

Volkan-Survy-Anıl halayı birkaç saniye sürdüğü için gözden kaçırma ihtimali yüksek. Ama çok komikti. Yarın gösterirler.

Sema hala daha "ben küfürü normalleştiren biri değilim, çocuklara küfürün yanlış olduğunu öğretiyorum" gibi şeyler söylüyor. Bunu çocuğunun fotoğrafının altına "#ib..lik #yapma" yazan kişi söylüyor. O açık açık yazmış da ben sansürledim.

aaa semamı yazmış, nerde söylendi?

X