SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
Her kadın kullanmaz böyle kelimeler. Belli ki normal hayatta da kullanıyo. O yüzden ağzından kaçırıyo

Eklentiler

• IMG_3164.PNG
    252,1 KB · Görüntüleme: 66
Hesaba biraz bakıyım dedim de eğlenceli kadınmış aslında baya.
Nahoş kelimeleri de kullanmayı seviyo sanırım. Bi videoda bi arkadaşları ameliyat olmuş. Onu söylüyo. O shiç birinize selam söylemiyo. Çünkü hiç birini gelmediniz allah belanızı versin şerefsizler diyo .

Son düzenleme:
Her kadın kullanmaz böyle kelimeler. Belli ki normal hayatta da kullanıyo. O yüzden ağzından kaçırıyo

Hadi böyle kelimeleri kullanıyor, bu kadarla kalsa neyse. Hem çocukların erişebileceği herkese açık hesabında böyle şeyler yazıp hem de "çocuklara küfürün yanlış olduğunu öğretiyorum" gibi şeyler söylüyor.

çevir kazı yanmasın işte...

furkan nolmuşta abilerine ablacığına sırtını dönüpte tek başına ayakta kalmaya karar vermiş merak ettim, hani 4 kardeştiniz

Bu oyunda en iyi iki erkek Serhat ve Furkan'dı. Finalde ne akla hizmet Furkan'ı değil de Adem'i oynattılar anlamadım. Adamın sakatlığı daha tam geçmedi, atışları da bu oyunda kötüydü. Furkan'ı çıkarmamaları çok anlamsız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…