SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
furkan iki ayda daha da kelleşti sanki, bu yaşta bu kadar saç dökülmesi normal mi yaw

İlhan naptı arkadaşlarda gönüllüler böyle tepkililer. Çocuk yüzünden sürekli kaçırıyorum

Hani furkan tek tabanca olacaktı artık. Kendi dünyasında gruptan çıkıp kendi dünyasında geri girmiş sanırım. Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış

Tuğçe "Gökhan gidince Elif'in bize yapışmasını istemiyorum" dedi.

Tuğçe ve Burçak ne kadar itici. Bu ne kibir. Gökhan'dan önce Burçak'ın gitmeyeceği ne malum? Aynı potaya girseler Burçak gider.

Son düzenleme:
Tuğçe "Gökhan gidince Elif'in bize yapışmasını istemiyorum" dedi.

Tuğçe ve Burçak ne kadar itici. Bu ne kibir. Gökhan'dan önce Burçak'ın gitmeyeceği ne malum? Aynı potaya girseler Burçak gider.

Kendilerinden o kadar emin konuşuyorlar ki "Gökhan gidince Elif yanımıza gelecek mi sırf bunu öğrenmek için yemeklerini ayırsınlar istiyorum ama kendim de söylemek istemiyorum" dedi. Bu ne tezatlık, ne rahatlık daha önceki survivorlarda da karşılaştık bu sene de gördük ard arda çok oy olanlar öyle bir potada gittiler ki şaşırdık. Daha elemeye çıkmamışsın Gökhan'ı yolluyorsunuz ki Burçak'ın dönüp kendine bakması gerekiyor.

Panoroma'da dinlemiştim sanırım Erdi gizli lider Burçak aslından hepsini o yönetiyor diye gerçekten doğruymuş son 2,3 haftadır bir tavırlar şaşkınlıkla izliyorum..

Çok oy alacaklarından eminlermiş gibi davranıyorlar. Burçak'ın bu zamana kadar potaya hiç girmemiş olması şaşırtıcı. Bu gidişte girdiği ilk potada elenecek.

Çok oy alacaklarından eminlermiş gibi davranıyorlar. Burçak'ın bu zamana kadar potaya hiç girmemiş olması şaşırtıcı. Bu gidişte girdiği ilk potada elenecek.

Bu performansa öyle gerçekten nasıl girmedi şaşırtıcı. O gidecek diye bahsettikleri Gökhan yollarsa bir de çok güzel olur

Furkana yeni tişört mü vermişler yaw, niye ki
baştan aşaüo yırtılmıştı sembolde çoğlak yarısmak zorunda kaldıydı ondan değiştirmişlerdir.

burçak tam bir tuğçe yalakası her şey de haklısın tuğçe evet yaparız tuğçe modunda ogedaya da aynı sekılde burçak yalakalıkta sınır tanımıyor

elif onlardan bi uzaklaştı neden anlamadım acaba elifle gökhan burçağı yazıdığı için tuğçe vs mi elifi dışladı yoksa bilemedim
tuğçeyle elif gayet iyiydi şaşırdım açıkcası elifin hakkında böyle konusmalarına ve elifin uzaklaşmasına
ogeday zaten gökhanı satmıştı tugce ve burçağın dibine girdiydi
elifte gökhanın yanında duruyor bastan beri çizgisini bozmamak için bence şuan en düzgün yarışmacı elif
ve fark ettim ki kameralar varken tuğceyle burçak sürekli elifi eleştiriyor çünkü bence elif iyi çıkış yaptı ve tuğçeye rakip o sebeple tugce burcagında gideceğini biliyor bernayı da takım gönderir ben elifi kötüleyim dışlayım da en büyük rakibim elifi göndereyim diye düşünebilir ve fark ettim ki sürekli semayı da kötülüyor kameralar acıkken
eeee bu eleme de sema da giderse elifi de bi şekilde kötüleyerek potaya sokup kameralar önünde onu yaptı bunu yaptı diyerek oylarını da düşürürse elifi de gönderir ve tek alfa kız olarak kalırım diye düşünüyor da olabilir

burçak tam bir çocuk ve fikirsiz herkesin söylediğine katılarak yaranma çalışmasında kızın hiç zıt bir fikri kendi fikri beyni yok gibi hele o oyunda ki parmağım diye ağlamasına hala inanamıyorum çok komikti :)
ve tuğçe cadoloz yırtık ama eşimin değimiyle sinsi yırtık berna gibi kendini ele vermiyor tuğçe
ve kibirli olduğu için zaten onun yanına ezebileceği her dediğine he diyecek bir arkadaş edinmek daha iyi olurdu tuğçenin karakterine o da burçak oldu çünkü tugce gözler onda olsun alfa olayım ben lider olayım herkes beni, sevsin konussun beni herkes en iyisi görsün modunda bi karakter olduğundan kendini ezdirmeyecek elif ve bernayla zaten iyi arkadaş olamazdı
kendini pohpohlatmak için silik karakterli insanlarla arkadaşlık yapan böyle kız tipler vardır tuğçe de aynısı bence etrafından ondan iyisi olmasın ki övgülerin hepsini kendi alsın
yalakaları olsun silik bir kaç karakterde kız olsun ki en iyisi kendisi gözüksün isteyen kızlar gibi tuğçe

Son düzenleme:

Vallahi tuğçe için dediklerine aynen katılıyorum sinsi ve aşırı bencil bir kıs bir çok bayrak yarışınada iyi olmadığı halde kendini göstermek için çıkıyor. Elif'in iyi olduğunu bildiği halde asla kabul etmiyor ama sonucunda da yeniliyor geliyor. Elife karşı bence sadece adı yazması değil kıskançlığından olduğunu düşünüyorum.

Burçak içinse bence Tuğçe'yi dolduran o gibi ama dışardan bu belli olmuyor. Burçak sessiz sessiz Ogeday'ı Tuğçe'yi işliyor çünkü sayıları az kaldı çok değil bir iki hafta sonra o gider bu belli. Hedef gösterme çabasındalar bence.

Aynen olabilir sessiz sedasız takılandan korkacaksın derler ya burçakta öyle bir tip olabilir ama dün dedikodunun gözüne vurdular tripler mimikler acayipti resmen kapı önünde oturan yaşlı teyzelerin yaptığı gibi dedikodu yaptılar
gönüllülerin semayı eleştirmesi serhatı eleştirmesi de bence fantastik dörtlüyü halkın gözünde düşürecektir sadece ademlere değil herkese böylelermiş gönüllerde böyle diyor düşüncesi oluşabilir halktan
ademe de artı puan olacaktır fantastik dörtlünün her yerden eleştirilmesi
valla serhatın elendiği günü iple çekiyorum o adamla karısı nasıl anlaşıyor merak ediyorum cidden ve tabu oyunu olsun bil bakalım olsun kendisini hiç geliştirmediğini hep gösterdi almanyadan gelmiş olabilirsin ama sen Türkiyede o kadar top oynamıs adamsın keza Türksün insan bu kadar mı cahil olur ne biliyim abi demekten başka bir şey demiyor almanca olsa bilirim modunda ya hu Türkiyede top koştururken hep mi almanca konusanlarla muhattap oldun be adam etrafın Türk dolu ailen türk ne alaka almanca olsa anlarımndan
ilhanca almancı ama adam kendini nasıl yetiştirmiş her konuda bilgili serhat tam bir kazma ve sığ kalmış adamada kendini yetiştirme sıfır ancak muahlefet olsun başka bi işe yaramasın
anıl depara kalkmışmış sanki kendi takımından anıl bi ton laf yaptı bız hastayız sakatız cıkıyoruz adam yatıyor ama nasıl koştu diye car car dedikodu yaptı sanki ona neyse kendi takım arkadaşları bunu demiyor ama serhat her seye yorum yapacak ve maydonoz olacağı için hemen çenesini açıyor

Oooo Burçak'la Tuğçe'nin yaptığı dedikoduyu hiç bir yaşlı teyze yapmıyordur o kadar yani

Serhat zaten tam bir fiyasko diyecek söz bulamıyorum güya dışarda tanıyanlar Serhat böyle değil diyorlarmış. Ne olursa olsun insan hiç mi kontrol edemez kendisini. Hep bir ben bilirim havası hep insan ezme. İnşallah en yakın zamanda elenir hiç haketmiyor bu kadar gelmeyi.

Hakan Hatipoğlu'nun anketini 30,702 kişi yanıtlamış. Çok geniş bir örneklem. Bu kadar çok katılımcı olması sonuçların kalitesini çok arttırır. Sonuçlar belli olmuş. Adada kalması desteklenen aday:

Sabriye: %41
Şahika: %31
Sema: %29

30 binden fazla kişinin cevapladığı bu anketin sonuçlarına göre Hakan Hatipoğlu kimin eleneceğiyle ilgili nasıl bir tahmin yapıyor dersiniz?

Elenecek aday:
%98: Şahika
%2: Sabriye
% 0 (yazı ile sıfır): Sema

Kendi yaptığı anket sonuçlarını %0 (sıfır) dikkate alacaksa, hiç anket yapıp insanların vaktini almasa keşke. Bir de Sema'nın gitme olasılığı nasıl sıfır olabilir? Saçmalık. İnsan kendinden ne kadar emin olsa da bir yanılma payı koyar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…