Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç güleceğim yoktu benimde komik çocuk şu simihSemih yaa... Atakan'ı zayıf performansından dolayı söylüyorum dedi. İlahi
Tamam Nagihan-Atakan için bir şey diyemem ama Yattara-Atakan arasında performansı kimin daha iyi çok açık ortada. Çoğu zaman Nagihan ve Atakan'ın sayılarıyla gidiyorlar ödüllere. Atakan'ı "performansı Yattara'dan zayıf" diyerek söylemesi çok komik olduhiç güleceğim yoktu benimde komik çocuk şu simih
Kazen abi oylamayı sen mi düzenledin güzel olmuş böyle şuan adada olan isimler varYattara tek geçiyorum gerisi yalan ....
yattarayi ilk baslarda bende tutuyordum ancak yunus' u ve kadinlari ezikleyen o konsey konusmasindan sonra nefret ettim. siz galiba o konusmayi izleyemediniz.Yattara tek geçiyorum gerisi yalan ....
yattarayi ilk baslarda bende tutuyordum ancak yunus' u ve kadinlari ezikleyen o konsey konusmasindan sonra nefret ettim. siz galiba o konusmayi izleyemediniz.
Yattaranın bi konuşmasında karı adam değilim senin gibi demiş yani öyle anlaşıldı ama bazıları da kardan adam dedi diyolar ben tam olarak anlayamadım ne dediğini kesin bişey diyemiyorum o yüzdenhaberim yok o konuşmadan
sadece o degil. yunus a 'sen benimle ayni yerde yemek yiyebiliyorsun dua et, ben ardayla vs. beraberdim, seni tanimiyordum' gibi seyler soyledi. resmen adami ezikledi kendini yuceltti. karı adam dediYattaranın bi konuşmasında karı adam değilim senin gibi demiş yani öyle anlaşıldı ama bazıları da kardan adam dedi diyolar ben tam olarak anlayamadım ne dediğini kesin bişey diyemiyorum o yüzden
gercekten sordu mu onu?İnşallah Nagihan ve Semih kazanmaz.İkisi de çok sinir.Nagihan nasıl bir sporcu anlamadım.Sporcu dediğin centilmen,iyi insan olur.Kadın bildiğin kötü,çirkef bir kişilik.Takmış kıskanılmaya.Telefonda bile arkadaşlarım beni kıskanıyor mu diye soruyor.Senden uzakta oldukları için mutludurlar bence.
Şaka da olsa sordu.gercekten sordu mu onu?