Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
hiç güleceğim yoktu benimde :-) komik çocuk şu simih :ukala::ukala:
Tamam Nagihan-Atakan için bir şey diyemem ama Yattara-Atakan arasında performansı kimin daha iyi çok açık ortada. Çoğu zaman Nagihan ve Atakan'ın sayılarıyla gidiyorlar ödüllere. Atakan'ı "performansı Yattara'dan zayıf" diyerek söylemesi çok komik oldu :KK70:

Ben olsam yarınki dokunulmazlıkta "madem kötüyüm ben oynamayayım Yattara oynasın" derdim :KK70: :KK70:

Ee performansı Yattaraya göre zayıf diye düşünüp Atakanı söylemesi gayet normal Semihin ...

Çünkü Semihin hayal ve istatistik dünyasında kendiside çok çok iyi :confused:

Acun bi konseyde istatistik yüzdelerini gösterse keşke yarışmacılara .

Bu sene survivor hakkında düşüncelerim giderek netleşiyor , favori yok ... Semih ve Nagihan kazanmasın yeter :KK69:

Nagihanın zaten şansı yok, sms için çok zayıf halka . Sevilecek hiç bir yanını bulamıyorum .
Semih keza o alaycı gülümsemesi , çok yüksek kompleks taşıyarak bunu şişirilmiş balon bir ego ile örtmeye çalışması ... falan falan .

Survivor'un bu akşam yayınlanacak bölümünde Serkay ve Semih arasındaki kavgaya Acun Ilıcalı'nın müdahale ettiği görülüyor.
TV8 ekranlarında reyting rekorları kıran Survivor 2016'nın bu akşam yayınlanancak bölümüne Serkay ve Semih arasındaki kavga damga vuracak.
survivor-da-buyuk-kavga-acun-un-sesi-adayi-inletti-1463992804.jpg

DOKUNULMAZLIK NEFES KESECEK

Dokunulmazlık sembolünü kazanan ve zayıf olduğunu düşündüğü için Atakan'ı seçen Semih'in hamlesi ile taşların yerinden oynadığı Survivor'da bu akşamki dokunulmazlık oyunu da nefes kesecek.

ACUN'UN SESİ ADAYI İNLETİYOR

Tanıtım jeneriğinde Serkay ve Semih'in birbirlerine girdiği görülürken, Acun Ilıcalı'nın duruma müdahale etmek için yoğun bir çaba ortaya koyduğu görülüyor.

Kaynak: http://www.turkiyegazetesi.com.tr/magazin/371662.aspx

Ayyy Semih yine yenilince hazımsızlık yapıp Serkay'ı aşağılamaya çalışmıştır. Adam yenerken artizleniyordu da, yenilince kime neyin artizliğini yapıyor anlamıyorum. Yenildin çek git otur, kime ne lafı sokup prim yapmaya çalışıyorsun??

Bu taktiği yiyen var mı hala ya???

İnşallah Nagihan ve Semih kazanmaz.İkisi de çok sinir.Nagihan nasıl bir sporcu anlamadım.Sporcu dediğin centilmen,iyi insan olur.Kadın bildiğin kötü,çirkef bir kişilik.Takmış kıskanılmaya.Telefonda bile arkadaşlarım beni kıskanıyor mu diye soruyor.Senden uzakta oldukları için mutludurlar bence.:KK59:

Yattaranın bi konuşmasında karı adam değilim senin gibi demiş yani öyle anlaşıldı ama bazıları da kardan adam dedi diyolar ben tam olarak anlayamadım ne dediğini kesin bişey diyemiyorum o yüzden
sadece o degil. yunus a 'sen benimle ayni yerde yemek yiyebiliyorsun dua et, ben ardayla vs. beraberdim, seni tanimiyordum' gibi seyler soyledi. resmen adami ezikledi kendini yuceltti. karı adam dedi

İnşallah Nagihan ve Semih kazanmaz.İkisi de çok sinir.Nagihan nasıl bir sporcu anlamadım.Sporcu dediğin centilmen,iyi insan olur.Kadın bildiğin kötü,çirkef bir kişilik.Takmış kıskanılmaya.Telefonda bile arkadaşlarım beni kıskanıyor mu diye soruyor.Senden uzakta oldukları için mutludurlar bence.:KK59:
gercekten sordu mu onu?:kızgın::kusmuk:

Sadece az önceki semih-serkay tartışmasına baktım.
Semihi hiç sevmememe rağmen çocuk serkaya hiçbir şey yapmadı .Serkay hazımsızlık yaptı,semihten en ufak tahrik edici bir şey de gelmedi

X