Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Serkay haksizdi hic kimse kendine şeref siz demez herhalde o sepete tekme atarken serefzi dedi aynende semihe soyledi kendine S oylemiste geçsin bunları kimse nekadar kizarsa kizsin kendine şeref siz dermi biplediler orayı duyan duydu bende dahil cok tebiyesiz serkay kendini ne görüyorsa artik
Serkay atıştan sonra yerine dönerken "atışıma sokayım/s.çayım" dedi.

Şerefsiz demedi.

Tekrar izleyin bence.

http://www.mynet.com/magazin/detay/magazin/survivorda-semih-ve-serkay-yine-birbirine-girdi/82978

00:27'de net biçimde "atışıma" ile başlıyor cümle. Semih'in şahsına yönelik bir küfür yok orada, şerefsiz lafı hiç yok.

Arkadaş normalde küfür eden bi insandan herkes rahatsız olur burda bayılıyorlar semihle aynı burçuz ondan heralde küfürden bende nefret ederim ve orda olsam sürekli serkayı uyarırdım.
Ben senin pis ağzını dinlemek zorundamıyım bide yanında kadınlar var arkadaş az edep, sürekli biip biipp memüçle damlanın hoşuna gidiyor demek ki
Valla bibi ben de bir şeyi yapamayıp çok sinirlendiğimde küfür ederim, kendime veya yapamadığım işe.

Eğer küfürden rahatsızsa direkt Serkay'a müdahale etmez, nasıl ki rahatsız olduğu diğer konularda Acun'a şikayet ediyorsa diğer yarışmacılar, o da aynı şekilde seremonide söyler.

7/24 ada gibi bir ortamda yaşayan bir kıza "şehvetli" yakıştırması yapan adamın rahatsız olacağını da sanmıyorum ayrıca.

Ben geçenlerde şunu dedim parkon , finale Semih kalırsa karşısına ceket koysalar ceket yazıp 1890 a yollarım :KK70:

Atakan büyük hatalar yaptı , strateji olduğunu sanmıyorum çünkü survivorda bu strateji tutmaz . Bugün gider ysptığına yarın kardeşim diyor . Halk istikrar sever :confused:
Bende yollarım,ayakkabı,ceket farketmez:KK53:yeterki semih almasın:KK53:

Ya o bipli yeri anlamayıp , Semihe şerefsiz dediğini sanan sevgili arkadaşlar ;

Siz Semihi tanımıyor musunuz hiç yahu ?

Serkay ona şerefsiz demiş olsa , bunun b... (bakın kibarım bipledim) çıkarana kadar ; bana küfür etti bana şerefsiz dedi diye ağlardı .
Görüntü çok net ... Atışımı s..... demiş .
Ha sen kalkıp kanlı bıçaklı olduğun adamı , senle alakası olmayan bir konuda uyarmaya bunu da horozlanıp yapmaya kalkarsan ...kaşınıyorsun , aranıyorsun demektir .

Aradığını vermek sevaptır bence , kaşınanı kaşımakta

Ütopyadaki semih düşmanlıgı survivorda da devam ediyo :) bu yarışmayı bende sırf semih yüzünden izleyemiyorum asabımı bozuyor dün az bi fragmanı açtım atakan boğuluyodu ya yuh korku filmi fragmanına taş çıkartır, ulan acun dilerim o satın aldıgın tv8 kanalına boğulursun birgün o fragman neydi öyle bu kadar da reyting kasılmaz.

İnşallah Nagihan ve Semih kazanmaz.İkisi de çok sinir.Nagihan nasıl bir sporcu anlamadım.Sporcu dediğin centilmen,iyi insan olur.Kadın bildiğin kötü,çirkef bir kişilik.Takmış kıskanılmaya.Telefonda bile arkadaşlarım beni kıskanıyor mu diye soruyor.Senden uzakta oldukları için mutludurlar bence.:KK59:

En kötü tarafı da kadın 1 yaşında çocuğunu bırakıp gelmiş. Kızın hasta deseler, oyun kaybettiği andaki üzüntüsünden daha fazla üzülmez. Zaten kızım hastalanır mı, bir şey olur mu diye düşünen bir kadın adaya mı gider ya? 1 yaşında sübyan daha be, bir yarışma için insan bebesinden vazgeçip, onu anne kokusundan mahrum eder mi? Kızıma iyi bakılır mı diye korkmaz mı?

Acaba bebeği de orada mı diyorum bazen, belki arada gidip seviyordur, emziriyordur, yoksa bir kadın bebeğini bıraksa da ağzından kızının adını düşürmez, bu kadar uzun kokusunu çekmeden yaşayamaz ya, yaşarsa da o kadın dediğin gibi kötü biridir.

"zengin bir adam bir tv kanalı satın alır ve insanları ödül için boka, sidiğe batırıp, aç bırakıp, kavga ettirmek suretiyle birbirleriyle yarıştırdığı bir tv programı çeker. bu programı izleyen insanlar çok beğenirler. çünkü insanlar başka köleleri izlerken kendi prangalarını unuturlar!

bu program sayesinde daha da zengin olan tv sahibi bu tür, insan onurunu aşağılayan, insanların ödül için köle gibi kullanıldığı başka yarışma programları da düzenlemeye devam eder ve insanlar da severek izlemeye...

çünkü insanlar sadisttir!

her birimiz gizli sadistizdir aslında! başkalarının acılarını izlemekten içten içe haz duyar, kim ne şekilde çileler çekiyor diye meraktan çatlarız. bu acıları ve sıkıntıları onlara doğrudan yaşatan biz değilsek sorun yoktur bizce! içimiz rahattır o zaman...

çünkü biz ellerimiz kanlansın istemeyen fakat başka insanların bizim için ellerinin kanlanmasını isteyip bunu da iştahla izlemekten haz duyan aşağılık insanlarız.
"

diye kaleme alınmış bir yazı. Bunu yazana sorsan ne izliyorsun diye benle aynı cevabı verir ;

24 saat national geographic wild izliyorum

Ben de 24 saat National Geographic izliyorum hatta o yüzden Survivor'u National Geographic tadında izliyorum. Fark var mı, yok. Haa Serengeti aslanları ve ceylana hallenmeleri, haa Survivor'dakilerin yemek için kapışmaları.

Ama Survivor'da sefalet çekilmediğini, bunun bir dizi olduğunu da bilmeli insan. Ayrıca tek taraflı bir fayda ilişkisi yok, fayda fayda ilişkisi var bu yarışmada. O yarışmaya giren herkes bir şekilde bunu paraya çevirdi. Yani ucunda meşhur olma, bir yere kapak atma olmasa gidip aç kalırlar mı?

Şu ülkede Survivor'ı izleyenlerle dalga geçip, Acun teklif etse koşarak gidecek olan 10 yüz bin adam tanıyorum.

Hahah instagram'a Amerikalının biri selfie koymuş NBA maçından, arkasında bizim Survivorcılar :KK70: Birisi de ekşide bunun linkini vermiş, çocuğa Türkçe yorum yağıyor :KK70:

Yine not: Kazananı öğrenmek istemeyenler tıklamasın :)

https://www.instagram.com/p/BFz52g8NM9O/

Ayyy bunlara bari bu tarz ödüllere giderken kıyafet verseler. Leş gibi kokuyolardır ya. :kusmuk:

''Artık izlemicem bu programı, insan kendi kendine böyle işkence yapar mı?'' diyorum. Yine dayanamıyorum. İzlerken çıldırıyorum resmen . Semih,Nagihan ve Atakan'ı kamera öylesine bile gösterse küfürler yağdırıyorum içimden. Gönüllüler ve Yunus iyi dayanıyor bunlara.Hele Semih'in tekli repörtajlarını bilseler dayanamaz,ağzını,yüzünü dağıtırlar. Dünyanın en sabırlı,en sakin insanını getirsinler o bile dalar bu Semih'e. :kızgın:

Hahah instagram'a Amerikalının biri selfie koymuş NBA maçından, arkasında bizim Survivorcılar :KK70: Birisi de ekşide bunun linkini vermiş, çocuğa Türkçe yorum yağıyor :KK70:

Yine not: Kazananı öğrenmek istemeyenler tıklamasın :)

https://www.instagram.com/p/BFz52g8NM9O/

Hahahaha harbi komikti bu :KK70: :KK70:

Yalnız yorumlar çok bomba, okuyun gülün yani. Çocuk nölüüyo lan demiştir :KK70:
Mesela:
  • mintaha_heme@dylbro23 sana diyoruzzz cevap versene esmer 1.90 boyu var tişörtünde boks eldiveni takmış köpek resmi var karizma burnunun orda hafif sivilce gibi bişe var oradamı dünya şampuyonu atakannnn diye bağır trübünden o sana bakar hadi dediğimizi yap bize cevap ver
Hhahaha :KK70:

Bu Damla'nın sarma ve et muhabbeti nedir? Bilen var mı? Dün izlemedim :/

Kim Damla'ya et vermemiş??

Valla bibi ben de bir şeyi yapamayıp çok sinirlendiğimde küfür ederim, kendime veya yapamadığım işe.

Eğer küfürden rahatsızsa direkt Serkay'a müdahale etmez, nasıl ki rahatsız olduğu diğer konularda Acun'a şikayet ediyorsa diğer yarışmacılar, o da aynı şekilde seremonide söyler.

7/24 ada gibi bir ortamda yaşayan bir kıza "şehvetli" yakıştırması yapan adamın rahatsız olacağını da sanmıyorum ayrıca.
Valla her türlü küfürden rahatsız oluyorum ve ben etmiyorum etrafımda edenlerede tepki veriyorum bende böyle bir insanım salon hanım efendisi :KK70:
Burda oylamadada semih ikinci ama hep semihi sevmeyenler yorum yapıyor neyse sevenler yeter yorum yapmasakta olur :KK53:
Atakanın fragmanı korku filmi gibiydi ya çocuk boğuluyor resmen :KK43: zaten ödüle bile gitmemiş :KK43:

Ayrıca atakan dururken o oylamada damlanın birinci olmasına ne diyorsunuz inanılır gibi değil

Et istedi ama diğerleri vermedi mi? Bir de sanırım o yemekleri aileler yollamış.

Damla'nın birinciliği bence de inanılır gibi değil ama şu an Atakan, Semih falan gözden düşme eğiliminde. Zaten Survivor artık Semih ve anti-Semihçiler şeklinde bir yarışma oldu.

Atakan Semih'in ekürisi gibi, yüzüne konuşamıyor bile. Adam ismini verdi, arkasından sitem ediyor, suratına laf bile edemedi. Oysa biraz sesini yükseltse direk antiSemih oylarını toplayacak.

İşte Damla da o anti-Semih oylarının kaymağını aldı.

Bir de ben Acun istediğini birinci yapar kısmına katılıyorum. Yani oylarla oynamaz ama istediği birinci olsun diye oy attırır, oy atmaya engel de yok. Para zaten kendine gelecek, çalışanlarına oy attırsın dursun yani.

Ay aklıma geldikçe gülüyorum .

Semihle konuşuyor Nagihan , takdir ediyor onu .

Semih diyor görece diğer yarışmacılara göre zayıf Atakan .

He aynen öyle diyor Nagihan .

Atakan yokkende kaxanıyoruz diyor .

Sonra ropörtajda "Atakanın adının verilmesi haksızlık . Yunusla Semih aynı segmentte ama Atakan çok başarılı " diyor:confused::confused::confused:

Nasıl bir kadın bu yahu ?

Et istedi ama diğerleri vermedi mi? Bir de sanırım o yemekleri aileler yollamış.

Damla'nın birinciliği bence de inanılır gibi değil ama şu an Atakan, Semih falan gözden düşme eğiliminde. Zaten Survivor artık Semih ve anti-Semihçiler şeklinde bir yarışma oldu.

Atakan Semih'in ekürisi gibi, yüzüne konuşamıyor bile. Adam ismini verdi, arkasından sitem ediyor, suratına laf bile edemedi. Oysa biraz sesini yükseltse direk antiSemih oylarını toplayacak.

İşte Damla da o anti-Semih oylarının kaymağını aldı.

Bir de ben Acun istediğini birinci yapar kısmına katılıyorum. Yani oylarla oynamaz ama istediği birinci olsun diye oy attırır, oy atmaya engel de yok. Para zaten kendine gelecek, çalışanlarına oy attırsın dursun yani.

Ezginin demeçlerine göre Atakan bunu Semih adaya gelirken planlamış .

Semihin besin kaynağı ne ? Mağduriyet , tek adamlık , kaos , kavga ...
Hiç bir şekilde ona bulaşmayarak Semihin istediğini vermek istemiyor Atakan .
Evet Semihin giderek popülerliğinin ve sesinin azalmasına bakılırsa doğru taktik .
Ama göz ardı ettiği , Semihi göz önünde tutmayacağım derken Atakan kendisi düşüyor .
Semih gönüllülere sataşarak yine mamasını pardon kaosunu buluyor ve hoop Serkay , Damla anti Semihçilerin favorisi oluyor.

Öyle ya da böyle Semih fanlarından daha fazla anti Semihçiler var . Atakan bu taktiği ile kendi ayağına sıktı , sıkıyor .

X