Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Atakanda fragmanda iyice devre yanmış gözüküyor .

Mahallenin bıçkın delikanlısı modunda , benim yanımdaki kadına kimse laf edemez kafası ne ??

Yok yok en iyisi Yunus , hem oğlumunda favorisi :KK6:

Ben de atakandan yildim ibreyi yunusa cevirdim. Yunus gunçe ç ile :))

Aslında öyle değil. Çoğu zaman kazananlar takımıyla uyumlu ve öyle atarı gideri olmayan insanlardı.

Uğur Pektaş, Derya Durmuşlar, Taner, Merve Oflaz, Derya Büyükuncu, Nihat Altınkaya ve Hilmicem yarıştıkları senelerde hep takımlarıyla sorunsuz insanlardı. Merve Oflaz karşısındaki ekiple tek başına uğraşmıştı. Derya Büyükuncu, Nihat Doğan'la çıkmıştı finale. Nihat Altınkaya herkesin sevdiği ve hemfikir olduğu belki de tek şampiyon, gerek performansı, gerek insan ilişkileri ve karakteriyle öylesi gelmedi. Hilmicem kazandığı sene Murat'la olan dostluğu sayesinde çok takdir topladı ve karşısında Duygu olmasına rağmen yine efendiydi.
Bu istisnaları tek bozan Turabi. Kendisine Turabi'yi örnek aldıysa bile Turabi'nin az sayıdaki iyi özelliklerini örnek almamış.

İnan ben Turabi'yi biliyorum son iki seneden, filozof gibi laflar, laf sokmalar. Ama Hilmicem de millete sağlam posta koyuyor demişlerdi. O yüzden sevildi gibisinden okumuştum bir yerde, ekşide sanırım.

Mesela Atakan'da görünürde takımını tutuyor ama tek düşündüğü kendi ve Ezgi idi ve hep herkes beni dinlesin, lider benim moddaydı. Ezgi'yi bile tıpkı Semih'in Gizem'i yancı olarak yanında tutma amacıyla seçtiğini düşünüyorum. Çünkü böyle adamlar yanında bir yancı olsun, ona sallasın dursun, o kişi hep bunlara hak versin modundadırlar. Çünkü kendini göstermesi için içindekileri birine anlatmalı, halka oynamalı, ee kendi kendine konuşamaz ya, hemen yanına birini alırlar gerisini çöpe atarlar. Turabi'nin yancı da Sahra'ydı sanırsam, über itici tip. Belki Hilmicem de bu amaçla yanına birini çekmiştir, tahminim bu. O yancılar da la bu adam birinci, korumasına girersek finale gideriz diyen ezik tipler. Ama eninde sonunda gider o yancılar :KK70: Takım sevdası falan hikayedir yani bu adamlar için.

Ama gönüllülerde mesela cidden kolonilik var, takım sevdası var ve o yüzden de işte böyle sivri bir tip çıkamıyor, halktan oy alamıyor. Serkay biraz adam harcasa, sivrilir ve sevilirdi.

Benim teoremim bu.

O bahsettiğin çoğu kişiyi izlemediğim için bilmiyorum. Ama Nihat Doğan finale kalmış dedin ya işte halkın tercihi ortada diyesim geldi.

Ayy ünlüler takımı kadar egoist bir takım gormedim başta semih olmak üzere hepsine sinir oluyorum yattara ve yunus hariç o nagihan hele ruh hastası gibi birşey kocaman kadın çocuk çocuk hareketler Atakani ise tamamen Turabi özentisi olarak görüyorum gönüllülerden biri kazansın en azından efendiler Damla memiç serkay efecan hepsi hakediyor

İnan ben Turabi'yi biliyorum son iki seneden, filozof gibi laflar, laf sokmalar. Ama Hilmicem de millete sağlam posta koyuyor demişlerdi. O yüzden sevildi gibisinden okumuştum bir yerde, ekşide sanırım.

Mesela Atakan'da görünürde takımını tutuyor ama tek düşündüğü kendi ve Ezgi idi ve hep herkes beni dinlesin, lider benim moddaydı. Ezgi'yi bile tıpkı Semih'in Gizem'i yancı olarak yanında tutma amacıyla seçtiğini düşünüyorum. Çünkü böyle adamlar yanında bir yancı olsun, ona sallasın dursun, o kişi hep bunlara hak versin modundadırlar. Çünkü kendini göstermesi için içindekileri birine anlatmalı, halka oynamalı, ee kendi kendine konuşamaz ya, hemen yanına birini alırlar gerisini çöpe atarlar. Turabi'nin yancı da Sahray'dı sanırsam, über itici tip. Belki Hilmicem de bu amaçla yanına birini çekmiştir, tahminim bu. Takım sevdası falan hikayedir yani bu adamlar için.

Ama gönüllülerde mesela cidden kolonilik var, takım sevdası var ve o yüzden de işte böyle sivri bir tip çıkamıyor, halktan oy alamıyor. Serkay biraz adam harcasa, sivrilir ve sevilirdi.

Benim teoremim bu.

O bahsettiğin çoğu kişiyi izlemediğim için bilmiyorum. Ama Nihat Doğan finale kalmış dedin ya işte halkın tercihi ortada diyesim geldi.
Ben 2005'ten beri izlediğim için daha hakimim, son seneleri izleyince sizin çıkarımınızı yapmak doğal.

Hilmicem ilk senesinde gerçekten çok iyi bir yarışmacıydı. Murat Ceylan'la eküriydi ve çok güzel bir arkadaşlıkları vardı. Turabi'nin yanındaki Hilmicem'le alakası yoktu. Sağlam posta koymaları da Turabi'ye takıldığı sene oldu, Murat'layken çok sakindi ki Duygu vardı takımda. O sene Murat'la Hilmicem'in karşısında Doğukan Manço ve Ümit karan vardı ki hepsi o senenin en kaliteli isimleriydi, ilk dörtte de bunlar vardı zaten.
Ekşi'de Murat-Hilmicem entrylerini okursanız o yıla ait söylemek istediklerimi görebilirsiniz.

Nihat Doğan'ın olduğu sene diğer yarışmacılar çok öne çıkan isimler değildi. Ünlüler'deki isimler ünlü ama koftu, Asena'dan Zeynep Tunuslu'dan falan bahsediyorum. Derya Büyükuncu, Nihat Doğan, Pascal Nouma (diskalifiye oldu) ve Taner öne çıkan isimlerdi, zaten final Derya-Nihat arasında oldu.

Gönüllüler'in takım olgusunun daha güçlü olduğuna ben de katılıyorum. Ama asıl sınavı şimdi verecekler. Şu ana kadar ortak düşman karşısında birleşiyorlardı, şimdi elemelerde kendi içlerine dönecekler ve o zaman göreceğiz. Yine de çok daha uyumlu oldukları bir gerçek.

Ben 2005'ten beri izlediğim için daha hakimim, son seneleri izleyince sizin çıkarımınızı yapmak doğal.

Hilmicem ilk senesinde gerçekten çok iyi bir yarışmacıydı. Murat Ceylan'la eküriydi ve çok güzel bir arkadaşlıkları vardı. Turabi'nin yanındaki Hilmicem'le alakası yoktu. Sağlam posta koymaları da Turabi'ye takıldığı sene oldu, Murat'layken çok sakindi ki Duygu vardı takımda. O sene Murat'la Hilmicem'in karşısında Doğukan Manço ve Ümit karan vardı ki hepsi o senenin en kaliteli isimleriydi, ilk dörtte de bunlar vardı zaten.
Ekşi'de Murat-Hilmicem entrylerini okursanız o yıla ait söylemek istediklerimi görebilirsiniz.

Nihat Doğan'ın olduğu sene diğer yarışmacılar çok öne çıkan isimler değildi. Ünlüler'deki isimler ünlü ama koftu, Asena'dan Zeynep Tunuslu'dan falan bahsediyorum. Derya Büyükuncu, Nihat Doğan, Pascal Nouma (diskalifiye oldu) ve Taner öne çıkan isimlerdi, zaten final Derya-Nihat arasında oldu.

Gönüllüler'in takım olgusunun daha güçlü olduğuna ben de katılıyorum. Ama asıl sınavı şimdi verecekler. Şu ana kadar ortak düşman karşısında birleşiyorlardı, şimdi elemelerde kendi içlerine dönecekler ve o zaman göreceğiz. Yine de çok daha uyumlu oldukları bir gerçek.

Sanırım Hilmicem iki kez yarışmış, o zaman ikincisi için dediler demek ki.

Bence Gönüllüler'de en güçlü Serkay, zaten çoğu gidici, aklını kullansa duygusallıktan arınıp biraz bireysele dönse halktan oy alır. Çünkü şu adada Yunus'tan sonra en mantıklı adam, Semih ve Atakan gibi olur olmaz değil, haklı yerlerde atar yapan biri. Hele ben gibi Semih sevmeyenler için iyi bir anti Semih alternatifi. Hatta 2 hafta evvel Semih ve Serkay potada iken Serkay daha çok oy almış, Semih Ünlüler'e geçince gözden düşmeye başlamış sanırım. :KK53:

Şimdi bir de millet Nagi ve Semih'in olur olmaz saçmalamalarından dolayı Gönüllüler'i tutmaya başladı, Ünlüler'de Atakan ve Yattara iticileşmeye başladı, bence gün Yunus ve Serkay'ın günüdür, akıllarını kullanırlarsa Yunus Ünlüler'de o sevimsizler arasından sıyrılır, Serkay'da Gönüllüler'i tutanların oyunu alır elele giderlere Kıbrıs'a..

Sanırım Hilmicem iki kez yarışmış, o zaman ikincisi için dediler demek ki.

Bence Gönüllüler'de en güçlü Serkay, zaten çoğu gidici, aklını kullansa duygusallıktan arınıp biraz bireysele dönse halktan oy alır. Çünkü şu adada Yunus'tan sonra en mantıklı adam, Semih ve Atakan gibi olur olmaz değil, haklı yerlerde atar yapan biri. Hele ben gibi Semih sevmeyenler için iyi bir anti Semih alternatifi. Hatta 2 hafta evvel Semih ve Serkay potada iken Serkay daha çok oy almış, Semih Ünlüler'e geçince gözden düşmeye başlamış sanırım. :KK53:

Şimdi bir de millet Nagi ve Semih'in olur olmaz saçmalamalarından dolayı Gönüllüler'i tutmaya başladı, Ünlüler'de Atakan ve Yattara iticileşmeye başladı, bence gün Yunus ve Serkay'ın günüdür, akıllarını kullanırlarsa Yunus Ünlüler'de o sevimsizler arasından sıyrılır, Serkay'da Gönüllüler'i tutanların oyunu alır elele giderlere Kıbrıs'a..
Semih Ünlüler'e geçince bariz şekilde söndü.
Gönüllüler'deki ayrışmadan dolayı hep bir şekilde göz önündeydi. Ünlüler'de karşısında Gönüllüler'deki toy çocukları bulamadı, daha dişli insanlar buldu. Tek takılamadı mecbur birileriyle birlikte hareket etmeye çalıştı. Atakan, Nagihan, Yunus kendi olaylarıyla Semih'in önüne geçip gölgelediler. Semih şu saatten sonra sadece yine büyük bir kavga çıkarıp kendini ötekilerin önüne geçirebilir ama o kavgayı çıkarması da bir anda ortak hedef haline getirir.

Zaten Ünlüler'e geçtiğinden beri stratejisini tam oturtamadı, kendisiyle çelişen şeyler yapıyor.

Semih Ünlüler'e geçince bariz şekilde söndü.
Gönüllüler'deki ayrışmadan dolayı hep bir şekilde göz önündeydi. Ünlüler'de karşısında Gönüllüler'deki toy çocukları bulamadı, daha dişli insanlar buldu. Tek takılamadı mecbur birileriyle birlikte hareket etmeye çalıştı. Atakan, Nagihan, Yunus kendi olaylarıyla Semih'in önüne geçip gölgelediler. Semih şu saatten sonra sadece yine büyük bir kavga çıkarıp kendini ötekilerin önüne geçirebilir ama o kavgayı çıkarması da bir anda ortak hedef haline getirir.

Zaten Ünlüler'e geçtiğinden beri stratejisini tam oturtamadı, kendisiyle çelişen şeyler yapıyor.

Benim gördüğüm hala Gönüllüler'e sarıyor aklınca. Eski görüntüleri nette izledim, yani Semih Gönüllüler'de iken olanları, bayağı bayağı susturuyormuş hepsini, haklı olduğu zamanlar çok ve de daha başarılıymış ama şimdi öyle salak saçma yerlerde laf atıyor ki, boyunun ölçüsünü alıyor, rezil olduğuyla kalıyor. Bildiğin kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor, dalga geçiyorlar Semih'le Gönüllüler Takımı. Bir de dün Nagi'yi tuttu iyice gözden düşecek. Zaten başarısız da.

İşte kötü yürekliler eninde sonunda kaybetmeye mahkum. Atakan'ı da çoğu kez haksız bulsam da Semih kadar itici değil ve oyun alıyor en azından. O kazansa üzülmem ama Semih kazanırsa ülkem insanına söverim yani, bu adamda ne buldunuz diye.

Aman işte Semih Atakan korusun Nagi denen cazgırı, millet zaten kadını sevmiyor, bu durumda Yunus' yarar.

Yunus böyle duyarlı, akıllı, hırslarına yenilmeden devam ederse 4'e kalır diyorum.

Ya düşün ben asla yarışma izleyip, favori yapmam yıllardır. Survivor'u izleyenlere kıl olurdum. Ya da yarışmalarda sms atanlara mal mı bunlar derdim. Geçen senelerde yarışan bi Turabi'yi biliyorum bir de Merve, o derece uzağım Survivor'a. Bu sene resmen Yunus fanı oldum ve sms attım adama geçen hafta. :KK70: 2,5 tlymiş ama bi daha atmam, bari 1 tl falan olsaydı:110:

Cidden şaşıyorum kendime.. :işsiz:

Ahahah bilirim o hissi , bende geçen sene ilk ve tek oyumu bir anlık gaz ile kullanmıştım .

Benim her sene gibi bu senede "tuttuğum" kesin kazansın dediğim bir yarışmacı yok .
Benim genelde "uyuz olduğum" ve kesinlikle kazanmamalı dediklerim oluyor .

Şuan kalan isimler içinde bu kişiler Nagihan ve Semih . Bu ikisinden biri finale kalırsa , karşısına ceket koysalar ; ceket yazıp 1890 a yollarım :KK70:

Ben de atakandan yildim ibreyi yunusa cevirdim. Yunus gunçe ç ile :))

Ya adamı izlerken abimi izliyorum resmen .
Eşimle bu kadar da olmaz diyoruz . Tipi tarzı zaten aynı , şimdi birde o uzata uzata olayın anatomisine inen tartışmaları görünce ..

Ç ile Kıbrısı görür mü dersin :KK49:

Şuan kalan isimler içinde bu kişiler Nagihan ve Semih . Bu ikisinden biri finale kalırsa , karşısına ceket koysalar ; ceket yazıp 1890 a yollarım :KK70:

Ahahaha :KK70:

Yunus finale giderse ve gitmesi için sms atmak gerekirse ben bi delilik yapıp kocamın telinden atarım. Kendimden değil ama kocamdan :KK70:

Ya da bi kocamdan, bi babamdan, bi ondan bundan herkes eşit para ödemiş olur.

Ama Nagi finali göremez, sanmam yani.

Ahahaha :KK70:

Yunus finale giderse ve gitmesi için sms atmak gerekirse ben bi delilik yapıp kocamın telinden atarım. Kendimden değil ama kocamdan :KK70:

Ya da bi kocamdan, bi babamdan, bi ondan bundan herkes eşit para ödemiş olur.

Ama Nagi finali göremez, sanmam yani.
Şu kıbrıs sembol zımbırtısı var ya ; ordan ya yati ya nagi gidecek doğrudan finale bence

Şu kıbrıs sembol zımbırtısı var ya ; ordan ya yati ya nagi gidecek doğrudan finale bence

İyi de işte elenir giderse öncesinde sallamazlar o sembolleri :KK14:
İnşallah bu hafta ünlüler iki kez kaybeder yani doğal olarak Nagi de o üçe girer ve sonra bye bye... :halay:

Umarım tabi...

Ahahah bilirim o hissi , bende geçen sene ilk ve tek oyumu bir anlık gaz ile kullanmıştım .

Benim her sene gibi bu senede "tuttuğum" kesin kazansın dediğim bir yarışmacı yok .
Benim genelde "uyuz olduğum" ve kesinlikle kazanmamalı dediklerim oluyor .

Ya adamı izlerken abimi izliyorum resmen .
Eşimle bu kadar da olmaz diyoruz . Tipi tarzı zaten aynı , şimdi birde o uzata uzata olayın anatomisine inen tartışmaları görünce ..

Ç ile Kıbrısı görür mü dersin :KK49:

İnşallah görür ya.. survivorda karakter olarak zayiflamayan tek insan kisisi su anda :)) napsak oy mu atsak acep :KK48:

İyi de işte elenir giderse öncesinde sallamazlar o sembolleri :KK14:
İnşallah bu hafta ünlüler iki kez kaybeder yani doğal olarak Nagi de o üçe girer ve sonra bye bye... :halay:

Umarım tabi...

Bende umarım zey , gidişini keyifle seyredeceğim :KK49:

İnşallah görür ya.. survivorda karakter olarak zayiflamayan tek insan kisisi su anda :)) napsak oy mu atsak acep :KK48:

Benim oy atmam için gaz lazım kelebekim .

Bi konseyde Tuğba Nagi ye epey sarmıştı , o hafta hoop 1. olmuştu mesela . Benim bile oy atasım gelmişti Tuğbaya .

Şöyle Nagihan cadısının ya da Semih şaşalozunun esaslı karşısına dikilene bi sms benden :KK70:

Ben uzun zamandır izleyemiyorum ya ,malum sınavlar .Gerçi geçen yılki gibi tadı yok ,semihten sıkıldım,gönüllülerin ergen davranışlarından sıkıldım,tam bir tikicanlar :KK45:

Yunuscan ya, annesine kombi ve küvet alabilmek için survivor girmiş. Bu kadar kötü durumu demek ki. :KK61: İnşallah Acun annesine alır bunları ve Yunus'a kanalında iyi bir iş verir. Keşke Kıbrıs'a gidebilse oyum ona :sampiyon:

Yunuscan ya, annesine kombi ve küvet alabilmek için survivor girmiş. Bu kadar kötü durumu demek ki. :KK61: İnşallah Acun annesine alır bunları ve Yunus'a kanalında iyi bir iş verir. Keşke Kıbrıs'a gidebilse oyum ona :sampiyon:
alp kirsan da annesine ev almak icin katilmisti.. sunucu olarak oyunculuktan daha iyi kazaniyor..acun'un elinden tuttugunun sirti yere gelmiyor.

Ara ara izliyorum artık survivor da en sevemediğim yarışmacılar bu sene var takımlar bi an önce azalsa keşke :işsiz:

Aman işte Semih Atakan korusun Nagi denen cazgırı, millet zaten kadını sevmiyor, bu durumda Yunus' yarar.

Yunus böyle duyarlı, akıllı, hırslarına yenilmeden devam ederse 4'e kalır diyorum.

Ya düşün ben asla yarışma izleyip, favori yapmam yıllardır. Survivor'u izleyenlere kıl olurdum. Ya da yarışmalarda sms atanlara mal mı bunlar derdim. Geçen senelerde yarışan bi Turabi'yi biliyorum bir de Merve, o derece uzağım Survivor'a. Bu sene resmen Yunus fanı oldum ve sms attım adama geçen hafta. :KK70: 2,5 tlymiş ama bi daha atmam, bari 1 tl falan olsaydı:110:

Cidden şaşıyorum kendime.. :işsiz:
Aynen valla :KK45:

bende seviyorum onu

X