- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.240
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O Semih hakikaten ne iş çözemedim, yok böyle iticilik ya. Ben başından izlemedim, ünlülere geçtikten sonra baktım hatta, Ütopya'ya hiç bakmadım ama ne başarılı biri ne de takıma bi katkısı var. Bazen keyfi oynamıyor falan çakallık yapçam diye. Abuk subuk bir durumda millete posta koyuyor falan. Hani Atakan başarılı biri de bunun ne artısı var millet seviyor. Sırf atar gider yapması mı cidden anlayamıyorum...
Kadın milleti Yunus gibi bir adamla evlenmek ister (efendi, dürüst, naif, düşünceli) ama Semih gibi boş ses çıkaran atarlı adamları sever ya, sanırım olay bunun gibi bişey. Nerede artiz var ona oy verilir.
Serkay, oyun esnasında Nagihan'ın taklidini yaptı.Serkay Nagihan'ın anneliği ile alakalı ne söyledi. Ben orayı kaçırmışım. Bilen var mı acaba?
Daha yarışmanın başında Nagihan için biiipli kelimeler kullanan kendisi değil miydi? Nagihan o zaman kadın değildi de şimdi mi oldu?Atakanda fragmanda iyice devre yanmış gözüküyor .
Mahallenin bıçkın delikanlısı modunda , benim yanımdaki kadına kimse laf edemez kafası ne ??
Yok yok en iyisi Yunus , hem oğlumunda favorisi
Daha yarışmanın başında Nagihan için biiipli kelimeler kullanan kendisi değil miydi? Nagihan o zaman kadın değildi de şimdi mi oldu?
Ütopyayı bilmemde burda ilk bölümlerde çok üstüne gitmişlerdi ve hazmetmesi zor şeylerdi cidden
Biçok kişi ondan tutuyor semihi ve arkadan değil yüze yüze söylemesi de artısı
Ama cidden gıcık hareketleri var
Atakanda fragmanda iyice devre yanmış gözüküyor .
Mahallenin bıçkın delikanlısı modunda , benim yanımdaki kadına kimse laf edemez kafası ne ??
Yok yok en iyisi Yunus , hem oğlumunda favorisi
Aslında öyle değil. Çoğu zaman kazananlar takımıyla uyumlu ve öyle atarı gideri olmayan insanlardı.Geçmiş senelerde hep birinci olanların takım olarak hareket edenlerden ziyade ben merkezli ve tek başına takılanların olduğunu, millete atar gider yapanların olduğunu tespit edip, direk milletle kavga etme üzerine kurularak gelmiş. Millet olarak biz naif adam değil, kavgacı adam severiz mantığıyla hareket edip oylara yürüyor.