Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
O Semih hakikaten ne iş çözemedim, yok böyle iticilik ya. Ben başından izlemedim, ünlülere geçtikten sonra baktım hatta, Ütopya'ya hiç bakmadım ama ne başarılı biri ne de takıma bi katkısı var. Bazen keyfi oynamıyor falan çakallık yapçam diye. Abuk subuk bir durumda millete posta koyuyor falan. Hani Atakan başarılı biri de bunun ne artısı var millet seviyor. Sırf atar gider yapması mı cidden anlayamıyorum...

Kadın milleti Yunus gibi bir adamla evlenmek ister (efendi, dürüst, naif, düşünceli) ama Semih gibi boş ses çıkaran atarlı adamları sever ya, sanırım olay bunun gibi bişey. Nerede artiz var ona oy verilir.

Ütopyayı bilmemde burda ilk bölümlerde çok üstüne gitmişlerdi ve hazmetmesi zor şeylerdi cidden
Biçok kişi ondan tutuyor semihi ve arkadan değil yüze yüze söylemesi de artısı
Ama cidden gıcık hareketleri var

Her sene biraz kafa boşaltmak amaçlı izliyorum bu yarışmayı fakat bu sene sinir strees oluyorum.
Kendini doktor sanan Semih.
Kendini delikanlı adam sanan Atakan.
Annelikten bir haber küçücük bebeğini bırakıp millete artistlenmeye giden kişiliksiz bir Nagihan..
Yani bu adamlara oy atan insanların akıl sağlığından şüphe ediyorum..
Tv de adam gibi program dizi yok bir yarışma izleyelim diyoruz şu hale bak.
Özenle seçilmiş insancıklar.
Damla'da giderse kesinlikle izlemeyeceğim.

Serkay Nagihan'ın anneliği ile alakalı ne söyledi. Ben orayı kaçırmışım. Bilen var mı acaba?

Serkay Nagihan'ın anneliği ile alakalı ne söyledi. Ben orayı kaçırmışım. Bilen var mı acaba?
Serkay, oyun esnasında Nagihan'ın taklidini yaptı.
Adaya döndüklerinde Nagihan'la tartıştılar. Nagihan sansürlü bir şeyler söyledi Serkay'a. Serkay da "terbiyesizlik yapma, sen bir annesin, bir anneye yakıştığı gibi davran" gibi bir şey söyledi. Anneliğine laf etmedi yani aslında.

Ya ben yavaş yavaş GünÇe hisselerine yatırım yapacağım , değerlenecekler :confused:

Semihi tek susturan kişi olması bile yeterli sebep benim için .

Kerimoğlu kalsaydı büyük adaletsizlik olacaktı . Gidişi ohh be nihayet dedirtti.

Nagihana diyecek söz , açacak parantez bulamıyorum . Günden güne çirkinleşmekte level atlıyor kadın.

Serkay pekte tuttuğum bir karakter değil , zaten genel olarak gönüllü kadrosunu silik buluyorum ama dün Nagihanla olayında saygı sınırını falan aşmadı bana göre.

Atakanda fragmanda iyice devre yanmış gözüküyor .

Mahallenin bıçkın delikanlısı modunda , benim yanımdaki kadına kimse laf edemez kafası ne ??

Yok yok en iyisi Yunus , hem oğlumunda favorisi :KK6:

Mahallenin bıçkın delikanlısı modunda , benim yanımdaki kadına kimse laf edemez kafası ne ??

Daha yarışmanın başında Nagihan için biiipli kelimeler kullanan kendisi değil miydi? Nagihan o zaman kadın değildi de şimdi mi oldu?

Ütopyayı bilmemde burda ilk bölümlerde çok üstüne gitmişlerdi ve hazmetmesi zor şeylerdi cidden
Biçok kişi ondan tutuyor semihi ve arkadan değil yüze yüze söylemesi de artısı
Ama cidden gıcık hareketleri var

İzlemedim ilk zamanları ama gönüllüler hep kendini soyutladığını söylüyor. Dedim ya Semih ünlülere geçti izlemeye başladım, ilk başta da izlesem kıl olurudm yani.

Bana sanki bunu taktik olarak yapıp kendini özellikle dışlattı gibi geliyor nedense. Çok akıllı değil, akıllı olduğunu sanırdım ama Nagi'yle takılan herhangi biri ve Nagi'ye alkış tutan herhangi biri akıllı olamaz ama köylü çakallığı var Semih'te. Geçmiş senelerde hep birinci olanların takım olarak hareket edenlerden ziyade ben merkezli ve tek başına takılanların olduğunu, millete atar gider yapanların olduğunu tespit edip, direk milletle kavga etme üzerine kurularak gelmiş. Millet olarak biz naif adam değil, kavgacı adam severiz mantığıyla hareket edip oylara yürüyor. Hatta geçenlerde gördüm girerken beyin ameliyatı yapacağım demiş fragmanlarda, bu da amacını net ortaya koyuyor. Eeee o böyle saygısız olunca diğerleri de salaklık edip prim vermişler, dışlayıp hakaret etmişler o da amacına ulaşmış işte.

Ya dün Nagi'den midem bulandı,Gönüllülere yaptığı abuk subuk hareketler, başkası adına utanma hissini yaşadım, ne saçma sapan bir insandır ya, evladına, kocasına acıdım resmen. Zaten 1 yaşında bebesini aylarca bırakıp yarışmaya gelen bir kadının hırsından Allah korusun. Keyif için insan bebesini bırakır mı ya? Ve helal olsun yine Yunus bu kadının gerçek yüzünü net görüp uyardı kadını. Semih kadını savunup Yunus'a atar yaptı yine :KK70: :KK70: Salak ya, herşeyi atar yapma üzerine, Atakan desen güldü Nagi'ye hatta hoşuna gitti.

Yunus cidden akıllı ve merhametli bir adam, gidip gönüllülere Nagi adına özür diledi. Bu adamın karakteri çok sağlam, birinci olamasa da Acun bu adama iyi işler verir umarım.

Aman işte Semih Atakan korusun Nagi denen cazgırı, millet zaten kadını sevmiyor, bu durumda Yunus' yarar.

Yunus böyle duyarlı, akıllı, hırslarına yenilmeden devam ederse 4'e kalır diyorum.

Ya düşün ben asla yarışma izleyip, favori yapmam yıllardır. Survivor'u izleyenlere kıl olurdum. Ya da yarışmalarda sms atanlara mal mı bunlar derdim. Geçen senelerde yarışan bi Turabi'yi biliyorum bir de Merve, o derece uzağım Survivor'a. Bu sene resmen Yunus fanı oldum ve sms attım adama geçen hafta. :KK70: 2,5 tlymiş ama bi daha atmam, bari 1 tl falan olsaydı:110:

Cidden şaşıyorum kendime.. :işsiz:

Kerimoğlunun elenmesine pek şaşırmadım aslında son zamanlarda o başından beri savunduğu duruşunu bozmuştu Semih fanları da desteğini çekti doğal olarak başlardaki tavrını değiştirmeseydi eleneceğini sanmıyorum.

Bu arada Nagihan iyice aştı kendini kızlar bitti erkeklere beni kıskanıyosunuz demeye başladı bütün dünya onu kıskanıyor haklı tabi :KK70: Nagihanı hiç sevmiyorum ama beni çok güldürüyor bu bir gerçek :KK45:

Yunus GünÇede yavaştan Kıbrısa doğru gidiyor çaktırmadan o kadar potaya girdi hala orda ama ben seviyorum onu elenmesin bazen konuşmalarından birşey anlamıyorum ama olsun :KK70:

Geçmiş senelerde hep birinci olanların takım olarak hareket edenlerden ziyade ben merkezli ve tek başına takılanların olduğunu, millete atar gider yapanların olduğunu tespit edip, direk milletle kavga etme üzerine kurularak gelmiş. Millet olarak biz naif adam değil, kavgacı adam severiz mantığıyla hareket edip oylara yürüyor.
Aslında öyle değil. Çoğu zaman kazananlar takımıyla uyumlu ve öyle atarı gideri olmayan insanlardı.

Uğur Pektaş, Derya Durmuşlar, Taner, Merve Oflaz, Derya Büyükuncu, Nihat Altınkaya ve Hilmicem yarıştıkları senelerde hep takımlarıyla sorunsuz insanlardı. Merve Oflaz karşısındaki ekiple tek başına uğraşmıştı. Derya Büyükuncu, Nihat Doğan'la çıkmıştı finale. Nihat Altınkaya herkesin sevdiği ve hemfikir olduğu belki de tek şampiyon, gerek performansı, gerek insan ilişkileri ve karakteriyle öylesi gelmedi. Hilmicem kazandığı sene Murat'la olan dostluğu sayesinde çok takdir topladı ve karşısında Duygu olmasına rağmen yine efendiydi.
Bu istisnaları tek bozan Turabi. Kendisine Turabi'yi örnek aldıysa bile Turabi'nin az sayıdaki iyi özelliklerini örnek almamış.

X