Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Yunus Günçe'den görülmemiş teklif!
'Survivor 2016'da üst üste 5 kez eleme adayı olarak Yunus Günçe, yarışmacın sunucusu ve yapımcısı Acun Ilıcalı'dan ilginç bir ricada bulundu: Ada konseyinin ismi 'Yunus Günçe Konsey Salonu' olarak değiştirilsin
fft2mm7808972.jpg

Ünlüler takımından Yunus Günçe'nin "Konseye 5. kez aday olarak geliyorum. Bunun bir rekor olup olmadığımı merak ediyorum" demesi üzerine araya giren Acun Ilıcalı, "Onu yarın söyleyeceğim ama daha önce yaşanmış olmasına çok ihtimal yok" yanıtını verdi.

Başarılı yarışmacı, "Eğer bu bir rekorsa, konseydeki bu alanın adını 'Yunus Günçe Konsey Salonu' yapmak size de uygun düşer mi? Israr etmiyorum sadece bir teklif. Belki girişe benim ufak bir büstüm olabilir. En azından giderken bir iz bırakayım" ifadelerini kullandı.

Bu teklif karşısında Acun Ilıcalı'nın yanıtı ise "Böyle bir isim değişikliği bize uygun düşmez ama bence çok güzel bir mizah. Ayrıca Survivor'da zaten bir iz bıraktın" şeklinde oldu.

http://www.posta.com.tr/magazin/HaberDetay/Yunus-Gunce-den-gorulmemis-teklif-.htm?ArticleID=344482

Sadece az önceki semih-serkay tartışmasına baktım.
Semihi hiç sevmememe rağmen çocuk serkaya hiçbir şey yapmadı .Serkay hazımsızlık yaptı,semihten en ufak tahrik edici bir şey de gelmedi
Semih gereksiz yere burnunu soktu.

Serkay Semih'e hiçbir şey demedi. Yine atışta oyun kaybetti, yerine döndüğüne "atışıma ....." dedi. Kendine, kendi atışına dedi. Semih kendisine hiçbir şey denmediği halde lafa girdi.

Semih gereksiz yere burnunu soktu.

Serkay Semih'e hiçbir şey demedi. Yine atışta oyun kaybetti, yerine döndüğüne "atışıma ....." dedi. Kendine, kendi atışına dedi. Semih kendisine hiçbir şey denmediği halde lafa girdi.
Doğrudur ,tam izlemedim

"zengin bir adam bir tv kanalı satın alır ve insanları ödül için boka, sidiğe batırıp, aç bırakıp, kavga ettirmek suretiyle birbirleriyle yarıştırdığı bir tv programı çeker. bu programı izleyen insanlar çok beğenirler. çünkü insanlar başka köleleri izlerken kendi prangalarını unuturlar!

bu program sayesinde daha da zengin olan tv sahibi bu tür, insan onurunu aşağılayan, insanların ödül için köle gibi kullanıldığı başka yarışma programları da düzenlemeye devam eder ve insanlar da severek izlemeye...

çünkü insanlar sadisttir!

her birimiz gizli sadistizdir aslında! başkalarının acılarını izlemekten içten içe haz duyar, kim ne şekilde çileler çekiyor diye meraktan çatlarız. bu acıları ve sıkıntıları onlara doğrudan yaşatan biz değilsek sorun yoktur bizce! içimiz rahattır o zaman...

çünkü biz ellerimiz kanlansın istemeyen fakat başka insanların bizim için ellerinin kanlanmasını isteyip bunu da iştahla izlemekten haz duyan aşağılık insanlarız.
"

diye kaleme alınmış bir yazı. Bunu yazana sorsan ne izliyorsun diye benle aynı cevabı verir ;

24 saat national geographic wild izliyorum

"zengin bir adam bir tv kanalı satın alır ve insanları ödül için boka, sidiğe batırıp, aç bırakıp, kavga ettirmek suretiyle birbirleriyle yarıştırdığı bir tv programı çeker. bu programı izleyen insanlar çok beğenirler. çünkü insanlar başka köleleri izlerken kendi prangalarını unuturlar!

bu program sayesinde daha da zengin olan tv sahibi bu tür, insan onurunu aşağılayan, insanların ödül için köle gibi kullanıldığı başka yarışma programları da düzenlemeye devam eder ve insanlar da severek izlemeye...

her birimiz gizli sadistizdir aslında! başkalarının acılarını izlemekten içten içe haz duyar, kim ne şekilde çileler çekiyor diye meraktan çatlarız. bu acıları ve sıkıntıları onlara doğrudan yaşatan biz değilsek sorun yoktur bizce! içimiz rahattır o zaman...

çünkü biz ellerimiz kanlansın istemeyen fakat başka insanların bizim için ellerinin kanlanmasını isteyip bunu da iştahla izlemekten haz duyan aşağılık insanlarız.
"

diye kaleme alınmış bir yazı. Bunu yazana sorsan ne izliyorsun diye benle aynı cevabı verir ;

Ben Discovery izliyorum reklam aralarında da survivora denk geliyorum. Şööyle bir gözüm ilisiyor işte o kadar.

Bu arada dün ki kavgada serkay hakliydi. Ama tabii yunus gunçe ç ile :))

Serkay ile Semih arasındaki anlaşmazlık ve kin olayında kim haklı çözemiyorum.
Adeta varoluşsal bir bilmece : )

Onlar didişip dursunlar.
Atakan kazanması gereken adam'dır zaten

"

geçenlerde galiba kismetse olura yada fenomene katilan bir yarismaci ben normalde yabanci kanal izliyorum diyordu :KK49::KK49:

Serkay haksizdi hic kimse kendine şeref siz demez herhalde o sepete tekme atarken serefzi dedi aynende semihe soyledi kendine S oylemiste geçsin bunları kimse nekadar kizarsa kizsin kendine şeref siz dermi biplediler orayı duyan duydu bende dahil cok tebiyesiz serkay kendini ne görüyorsa artik

Serkay kesinlikle kendine küfür etti oyunu kaybettiği için.Sinir insana böyle tepkiler verdirebilir.Semih de yalandan ona dalaşıp kavga çıkartıp diskalifiye olması için elinden geleni yaptı.Acun araya girmeseydi belki de bunu başaracaktı.Semih çok gıcık bir tip.Resmen tahrik ediyor konuşmalarıyla.Bir insan para için bu kadar kötü olmamalı.Bir de oyun oynarken takım için haydi arkadaşlar falan filan diyorlar ya.Çok komik yahu.Yattara edebiyat parçalıyordu böyle.Çok samimiyetsiz.Sanki parayı bölüşecekler.Tek kalınca birbirlerinin gözlerini oyarlar.Yattara da çok itici.Yunus'un dediğine göre onu aşağılamış.İnşallah o da kazanmaz.Yunus zayıf halka ama en insan o içlerinde.Hiç değilse dürüst.Aslında ben çok hakim değilim dizi aralarında bakıyorum ama bazıları hakkında baya fikir edinmişim.:KK48:

Son düzenleme:
Hayir kesinlikle semihe dedi cok acik ti bi geri donup izle evet semih gicik ama serkayda anca onun kadar gicik bi oncekindede adama bayragi firlatti orda ne olduda adamin suratına bayrak atti bence suanda serkay semihi tahrik ediyo

Arkadaş normalde küfür eden bi insandan herkes rahatsız olur burda bayılıyorlar semihle aynı burçuz ondan heralde küfürden bende nefret ederim ve orda olsam sürekli serkayı uyarırdım.
Ben senin pis ağzını dinlemek zorundamıyım bide yanında kadınlar var arkadaş az edep, sürekli biip biipp memüçle damlanın hoşuna gidiyor demek ki

1.Damla
2.Atakan
3.Yunus
4.Memiç

Hmmm , entresan bi tablo:ıslık:

Geçtiğimiz oylamada Serkay Semihi geçti , şimdi Damla Atakanı .

Gönüllü arkadaşlar sandığımdan fazla mı destek alıyor ne :süslü:

Olsun ne yapalım ... Teker tekerci arkadaş finalde yine arkasına baka baka gitsin de .

Nagihanla tanışmak istiyorum bu arada , sesimi duyan iletişime geçsin :confused: :KK24:

1.Damla
2.Atakan
3.Yunus
4.Memiç

Hmmm , entresan bi tablo:ıslık:

Geçtiğimiz oylamada Serkay Semihi geçti , şimdi Damla Atakanı .

Gönüllü arkadaşlar sandığımdan fazla mı destek alıyor ne :süslü:

Olsun ne yapalım ... Teker tekerci arkadaş finalde yine arkasına baka baka gitsin de .

Nagihanla tanışmak istiyorum bu arada , sesimi duyan iletişime geçsin :confused: :KK24:
boyunun ölçüsünü almak için mi tanıpşacan nagehanla ,zira beni kıskaniousuuuuuuuuun diyeceği kimse kalmadı en son tr ile görüşürken arkadaşlar beni kıskanıyo mu diye sordu ya la :KK70:

Atakan çok oy kaybetmiş görünüyor,ki normal.Bende ilk başlarda Atakanı tutuyordum,ama son 2-3 haftadır sinir olmaya başladım.Resmen Semihten korkar gibi bir tablo çiziyor.Semihin her lafını yutup daha kardeşim diyor.Gönüllüler Atakandan daha delikanlı çıktı.Benim gibi Semih karakterinden hoşlanmayan insanlar Serkay,Damla gibi ona hakkını yedirmeyenleri destekliyor.Umarım Atakan da kedi gibi oturmayı bırakır.Yoksa asla şampiyon olamaz.

boyunun ölçüsünü almak için mi tanıpşacan nagehanla ,zira beni kıskaniousuuuuuuuuun diyeceği kimse kalmadı en son tr ile görüşürken arkadaşlar beni kıskanıyo mu diye sordu ya la :KK70:

Yok boyunun ölçüsünü vermek için :hamarat:

1.76 boyum diyor ya hobbit nagi:KK70::KK70:

Nagihanı çiğ çiğ yerim , tanışma hevesim ondan :KK59:

Atakan çok oy kaybetmiş görünüyor,ki normal.Bende ilk başlarda Atakanı tutuyordum,ama son 2-3 haftadır sinir olmaya başladım.Resmen Semihten korkar gibi bir tablo çiziyor.Semihin her lafını yutup daha kardeşim diyor.Gönüllüler Atakandan daha delikanlı çıktı.Benim gibi Semih karakterinden hoşlanmayan insanlar Serkay,Damla gibi ona hakkını yedirmeyenleri destekliyor.Umarım Atakan da kedi gibi oturmayı bırakır.Yoksa asla şampiyon olamaz.

Ben geçenlerde şunu dedim parkon , finale Semih kalırsa karşısına ceket koysalar ceket yazıp 1890 a yollarım :KK70:

Atakan büyük hatalar yaptı , strateji olduğunu sanmıyorum çünkü survivorda bu strateji tutmaz . Bugün gider ysptığına yarın kardeşim diyor . Halk istikrar sever :confused:

X