Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Dün akşam ki konseyde ne güzel söyledi Serkay Semih'e '' Sen kimsin ki bize fırça çekiyorsun.''
Aynen Sekocum aynen, sen harbiden kimsin Semih. Bu saçma egonun sebebi ne. Ütopya yı izlemedim. Orda da böylemiydin ve böyle olduğun halde mi seviliyorsun fanların tarafından. Eski Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'ün meşhur twitiyle sonlandırmak istiyorum yorumumu ; '' İnsan gerçekten hayret ediyor.''

Gizem kıyın kıyın yanaşmaya başladı yine semihe :KK70:
Semihi koltuğuna almış
"O insanların planlarını bozup ben gitmezsem bundan sonra patır patır dökülürler" diyo :oha:

Semihte başından savdı
Bu hafta gitmezsen haftaya yine gidicen demeye getirdi :KK53:

Gizem kıyın kıyın yanaşmaya başladı yine semihe :KK70:
Semihi koltuğuna almış
"O insanların planlarını bozup ben gitmezsem bundan sonra patır patır dökülürler" diyo :oha:

Semihte başından savdı
Bu hafta gitmezsen haftaya yine gidicen demeye getirdi :KK53:
Yüksek ihtimal Gizem gider. Semih'in fanlar Kerimoğlu na cephe almış çok fena. Semih'in sevgilisi de " oylarınızı Semih için biriktirin, Gizem'e oy atmayın" diye twit atıp duruyor. Kerimoğlu'nun kendi fanları olduğunu sanmıyorum ona oy atacak. İnşallah yanılmam.:işsiz:

kışın çok severek izliyordum ama o kadar itici yarışmacı varki semih ten al atakana gizem k dan nagihana kadar bir sürü
bu akşam büyük ihtimal gizem k yada ibrahim gider
zaten ibrahim bayağı geriledi galiba oda gitmek istiyor

kışın çok severek izliyordum ama o kadar itici yarışmacı varki semih ten al atakana gizem k dan nagihana kadar bir sürü
bu akşam büyük ihtimal gizem k yada ibrahim gider
zaten ibrahim bayağı geriledi galiba oda gitmek istiyor
İbrahim'in gitme ihtimali sıfır :)) potada degil kendisi. Gizem k. Serkay ve Damla potada

Semih ünlülere geçtikten sonra kaç oyun kazandı Allah aşkına, Yunus'a laf edip duruyorlar. Nagihan da Sms leri yüksek diye Semih'e yağ yakmaya devam.

Ödül sonrası sevinmeler de sanki kendiler çok iyiymiş gibi gönüllülere laf ediyolar. Sanki Nagihan değildi kendini kaybedip yerden yere atan. Beyinleri yanmış bunların. İçlerinde en doğrucu davut Yunus. Valla tebrik ediyorum.

İşte Atakan ve Semih oylarına güvenip atar yapıyo, Nagihan Yattara oyun başarısına güveniyo, Yunus ise garibim hep topun ucunda. Diyo ya joker gibiyim, yazacak kimse olmayınca Yunus yazıyorlar, bi de hep aşağılama derdinde herkes adamı, küçümsüyor herkes garip bi şekilde.

Bir de Yattara ve Atakan biz adam gibi adamız falan dediler ya Yunus'a delirdim ya, resmen adama sen adam değilsin demek, ne kadar terbiyesizler. Yunus'tan çok kendileri kulis yapıp milleti satıyor ama sorsan herkes çok masum, düşünün Nagi bile kendini dev aynasında görüyo karakter olarak :işsiz:

Atakan da hep beni sırtımdan vurdular, bana kulis yaptılar bilmem ne. Oldu canım bi sen survivor'sın diğerleri fasülye, sen mutlu ol diye ne seni ne Ezgi'yi yazacaklar, kendilerini feda edecekler sana. Ama Ezgi ve sen kulis yapıp milleti yolla sıkıntı yok bunda. Sana herşey mübah. Cidden aşırı kendini beğenmiş Atakan da, Semih de. Nasıl bir özgüven varsa.

Yunus keşke sen kazansan, hem kibarsın, hem naif, hem de akıllı. :KK200:

İşte Atakan ve Semih oylarına güvenip atar yapıyo, Nagihan Yattara oyun başarısına güveniyo, Yunus ise garibim hep topun ucunda. Diyo ya joker gibiyim, yazacak kimse olmayınca Yunus yazıyorlar, bi de hep aşağılama derdinde herkes adamı, küçümsüyor herkes garip bi şekilde.

Bir de Yattara ve Atakan biz adam gibi adamız falan dediler ya Yunus'a delirdim ya, resmen adama sen adam değilsin demek, ne kadar terbiyesizler. Yunus'tan çok kendileri kulis yapıp milleti satıyor ama sorsan herkes çok masum, düşünün Nagi bile kendini dev aynasında görüyo karakter olarak :işsiz:

Atakan da hep beni sırtımdan vurdular, bana kulis yaptılar bilmem ne. Oldu canım bi sen survivor'sın diğerleri fasülye, sen mutlu ol diye ne seni ne Ezgi'yi yazacaklar, kendilerini feda edecekler sana. Ama Ezgi ve sen kulis yapıp milleti yolla sıkıntı yok bunda. Sana herşey mübah. Cidden aşırı kendini beğenmiş Atakan da, Semih de. Nasıl bir özgüven varsa.

Daha önceki mesajlarımdan birinde ünlülerden biri kazanacaksa Yattara kazansın demiştim. Ama konseyde Yunus dediği günden beri onu da sevmiyorum. Dediğiniz gibi onlardan biri kazanacaksa bu Yunus olmalı. Çoğu kişi anti Semihcilerden oy almak için Semih le tartıştığını söylese de ben kesinlikle öyle düşünmüyorum. Zaten tekli repörtajlar da da karşı tarafla olan durumu hep iki taraflı değerlendiriyordu. Şimdi takım arkadaşının yüksek egosu karşısında daha fazla dayanamayarak dışa vurdu. Çok da güzel yaptı. Gerçi Semih anladı mı? Yok onda o kapasite. Kaf dağında sanıyor kendini. :KK67:

Daha önceki mesajlarımdan birinde ünlülerden biri kazanacaksa Yattara kazansın demiştim. Ama konseyde Yunus dediği günden beri onu da sevmiyorum. Dediğiniz gibi onlardan biri kazanacaksa bu Yunus olmalı. Çoğu kişi anti Semihcilerden oy almak için Semih le tartıştığını söylese de ben kesinlikle öyle düşünmüyorum. Zaten tekli repörtajlar da da karşı tarafla olan durumu hep iki taraflı değerlendiriyordu. Şimdi takım arkadaşının yüksek egosu karşısında daha fazla dayanamayarak dışa vurdu. Çok da güzel yaptı. Gerçi Semih anladı mı? Yok onda o kapasite. Kaf dağında sanıyor kendini. :KK67:

O Semih hakikaten ne iş çözemedim, yok böyle iticilik ya. Ben başından izlemedim, ünlülere geçtikten sonra baktım hatta, Ütopya'ya hiç bakmadım ama ne başarılı biri ne de takıma bi katkısı var. Bazen keyfi oynamıyor falan çakallık yapçam diye. Abuk subuk bir durumda millete posta koyuyor falan. Hani Atakan başarılı biri de bunun ne artısı var millet seviyor. Sırf atar gider yapması mı cidden anlayamıyorum...

Kadın milleti Yunus gibi bir adamla evlenmek ister (efendi, dürüst, naif, düşünceli) ama Semih gibi boş ses çıkaran atarlı adamları sever ya, sanırım olay bunun gibi bişey. Nerede artiz var ona oy verilir.

Ya bu Nagihan alzheimer felan heralde. Yunus'a diyor ki beni Atakan'ı Semih'i kıskanıyorlar çünkü biz yarışlarda çok iyiyiz. Pardon! Semih mi iyi yarışlarda. Hindistan cevizi kafa yapıyor bu Nagihan da bu konuşmaların başka açıklaması olamaz. Gönüllüler sizin neyinizi kıskansınlar Allah aşkına. Uyuzluğunuzu mu, yaşınıza uygun hareket etmemenizi mi, dediğinizle yaptığınızın farklı şeyler oluşunu mu,yoksa kendinizi kaf dağında görmenizi mi? Dokunulmazlık kaybetseler ilk gidecek kişi kendisi, hala siz görürsünüz gününüzü intikamı mı alıcam modun da. he canım he.
Yok yok ne kadar yazarsam yazayım hırsımı alamayacağım. :silah:

Yine müthiş tespit:sampiyon::KK9::KK50:

X