Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Semih yunus çıkarsa burdan yunus un gitme ihtimali daha yüksek
Yunus'u çıkartacak gibi durmuyorlar. Semih için kulis dönüyor şu an.

Fragmanda Acun "başıma ilk defa böyle bir oylama geliyor" dedi, ister misiniz herkes birbirini yazsın herkes aday çıksın

Yunus'u çıkartacak gibi durmuyorlar. Semih için kulis dönüyor şu an.

Fragmanda Acun "başıma ilk defa böyle bir oylama geliyor" dedi, ister misiniz herkes birbirini yazsın herkes aday çıksın
Merak ettim ya oylama olmadi dimi daha açarım birazdan

İlk defa ünlüler konseyinden hangi ismin çıkacağını kestiremiyorum baya hareketli konsey olacak gibi.

Nerde oyun satmış dicemde aynı kafadan bakmıyoruz bacım boşver
Finale gider kusura bakma üzülüceksiniz
Kuzum dokunulmazlık oyunu öncesi Kerimoğlu'yla konuşmadılar mı "dokunulmazlık umrumda değil, bakarsın parkurda ayağım kayar düşerim, gözüm seyirir, tansiyonum düşer" diye?
Oyunda Gizem'le Semih'i oynatmayıp dokunulmazlığı kazandıklarında, hemen oyun sonrası Gizem'le Semih "önümüzdeki hafta farklı şekilde yapacağız" diye konuşmadı mı kendi arasında? Sahildeki renkli bayrakların arkasında konuştular hem de.
Konseyde Semih de Gizem de demedi mi tam performansımızı vermedik/vermeyecektik diye?
Bu oyun satmak değil mi?

Oylama Nasıl olacak bu hafta bilen var mı?
Gönüllüler geçen hafta oylandı, ünlüler bu hafta mı oylanacak?
Yoksa hepsi bu hafta mı..

Bu Atakan çok akıllı Ada'm ya.
Hemen çözdü Semih in ayak oyunlarını.
Semih ilk 2 oyun baktı oyun alamıyor gönüllülerden sırf istatistiği düşmesin diye gözünün kesmediği her oyunda yapacak bu sakatlık numarasını.
Bu kadar göz göre göre hile hurda yapan bir Ada'm nasıl bu kadar oy alabilir hiç aklım almıyor .

İnsanlara laf sokması, alay etmesi, kendini çok yüksekte görmesi milleti eğlendiriyor parkon.
Onu destekleyenlerden birine gerçek hayatta Semih gibi davransan ağzını burnunu kırarlar.

Oylama Nasıl olacak bu hafta bilen var mı?
Gönüllüler geçen hafta oylandı, ünlüler bu hafta mı oylanacak?
Yoksa hepsi bu hafta mı..
Bugün şimdi ünlülerden konseyde bir isim çıkacak.
Sonra Pazartesi ya da Salı bireysel dokunulmazlık oynu oynanacak kazanan kişi bir isim daha söyleyecek sonra ünlülerden çıkan bu isim ile gönülülerden Serkay,Gizem Kerimoğlu arasında oylama olacak kim en az oy alırsa o elenecek.

Semihin burda yaptığı yanlış işte konuşmak istemiyorum diyo bireyselim diyo ama burda takım oyunu değil mi bu bireysele dönmedi daha sonuçta

Ulan atakan ne adamsın ya yunusa semihi yazıcaz diyosun sonra tuğbayı yazıcam diyorsun hep bunlar b12 eksikliğinden heralde

479. sayfada yazmıştım canım bunun cevabını burayada kopyalım:
valla şekerim komik değil gerçekler, dün alp miydi acunmuydu o da dedi, oyundan önce, semih oynayabilir herhangi bir sorunu yok dedi doktor diye, ne o iki gündür kız gibi, ay oram ay buram... yanlış bi durum olsa zaten doktor sakıncalı der

adam köylü kurnazı, kendini çok akıllı sanıyo ama değil, sözüm meclisten dışarı bizim millet köylü kurnazlarına çabuk kanar, manipülasyona kolay gelir, fakir edebiyatına mağdur ayağına yatana bayılır oy almasının sebebi bu bence

yani iki adada yanlış bi semihle kerimoğlumu doğru gerçi kerimi saymama gerek yok, kadın copy paste semihi taklit ediyo

birbirinden farklı karakterde hatta birbirine düşman bi sürü insan var orda hepsi yanlış, semih doğru!?

benim merak ettiğim ünlüler adasında da kerimoğlu gibi ben semihi kopyalayıp ordan yürüyeyim diyen bi yetme akıllı çıkacak mı
zafer değilde atakan bunun ağzını burnunu düzeltsin dilerdim de atakan o kadar saf bi adam değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…