O tek sayıyı da Yunus aldıAnamm o nasıl bi fark ya
Şimdi ünlülerden de 2 aday çıkacak.Ben şok ben vefat
tolga çevik tamamdır bende yeni bir dizi ve yeni jön mü var dedimTolga çevik star da :)
Yunus'u çıkartacak gibi durmuyorlar. Semih için kulis dönüyor şu an.Semih yunus çıkarsa burdan yunus un gitme ihtimali daha yüksek
Merak ettim ya oylama olmadi dimi daha açarım birazdanYunus'u çıkartacak gibi durmuyorlar. Semih için kulis dönüyor şu an.
Fragmanda Acun "başıma ilk defa böyle bir oylama geliyor" dedi, ister misiniz herkes birbirini yazsın herkes aday çıksın
Daha çok beklersin senŞimdi ünlülerden de 2 aday çıkacak.
Semih aday çıksa bile elenmez de Kerimoğlu gider umarım. Keşke Semih gitse.
Yok şu an hararetli kulisler dönüyor.Merak ettim ya oylama olmadi dimi daha açarım birazdan
Yok şu an beklemiyorum zaten elenmesini.Daha çok beklersin sen
Seviyorum semih seni ya çok dadlu konuşuyorsun
Nerde oyun satmış dicemde aynı kafadan bakmıyoruz bacım boşverYok şu an beklemiyorum zaten elenmesini.
Ama umarım bile bile oyun satan biri finale kadar çıkmadan elenir :)
Kuzum dokunulmazlık oyunu öncesi Kerimoğlu'yla konuşmadılar mı "dokunulmazlık umrumda değil, bakarsın parkurda ayağım kayar düşerim, gözüm seyirir, tansiyonum düşer" diye?Nerde oyun satmış dicemde aynı kafadan bakmıyoruz bacım boşver
Finale gider kusura bakma üzülüceksiniz
İnsanlara laf sokması, alay etmesi, kendini çok yüksekte görmesi milleti eğlendiriyor parkon.Bu Atakan çok akıllı Ada'm ya.
Hemen çözdü Semih in ayak oyunlarını.
Semih ilk 2 oyun baktı oyun alamıyor gönüllülerden sırf istatistiği düşmesin diye gözünün kesmediği her oyunda yapacak bu sakatlık numarasını.
Bu kadar göz göre göre hile hurda yapan bir Ada'm nasıl bu kadar oy alabilir hiç aklım almıyor .
Bugün şimdi ünlülerden konseyde bir isim çıkacak.Oylama Nasıl olacak bu hafta bilen var mı?
Gönüllüler geçen hafta oylandı, ünlüler bu hafta mı oylanacak?
Yoksa hepsi bu hafta mı..
Bu Atakan çok akıllı Ada'm ya.
Hemen çözdü Semih in ayak oyunlarını.
Semih ilk 2 oyun baktı oyun alamıyor gönüllülerden sırf istatistiği düşmesin diye gözünün kesmediği her oyunda yapacak bu sakatlık numarasını.
Bu kadar göz göre göre hile hurda yapan bir Ada'm nasıl bu kadar oy alabilir hiç aklım almıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?