Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
arkadaşlar ben bu hafta doğru düzgün izleyemedim hiç, kim elendi

arkadaşlar semih herzaman ki gibi takimimiza 2 oy katti semih olmadan bu grup yü-rü-mezz

atakanla semihin karşı karşıya geleceği belliydi, bakalım nolcak ama ben ünlüleri seyretmekten zevk alırken semih oraya geçtiğinden beri ondan da zevk almıyorum, çok az izliyorum artık zaten iki haftadır

semihe de bak, atakanın ezgiyi korumasını eleştiriyo, ezgi zayıf niye gitmesin diye, ama gönüllülerdeyken nihalden sonra en kötü kerimoğlu olduğu halde onu kollamaya devam etti, o zaman atakanın ezgiyi kollaması neden problem semih bey

Atakan sen çok uyanık çıktın arkadaş hem güçlüler yazılsın hem beni yazmayın bak bak sen adamada bu arada semihte laflarıyla iyi döt etti seni sen ünlülerdeki eziklerdenmi sandın kendisini zeka küpü zeka

o kadar meyveyi meyve suyunu içtiniz ama kan şekeriniz hızla düşeceği için bi kaç sonra daha da aç olacaksınız gönüllüler bişey kaybetmiş sayılmaz bence

Atakanla semihin arasinin gerilecegini dusunuyordum ama erken oldu sanki, Atakana simdiye kadar takiminda karsi gelen biri yoktu arkasindan laf edenler oldu ama yuzune karsi konusabilen yoktu herkes ne derse tamam diyordu Atakan semihtende ayni seyi bekledi ama Semih o karakterde degil Atakana boyun egmez Atakanin surekli ezgiyi korumasida sıktı artik bu yuzden oylari duserse sasirman :) potayada girmiyor madem oylarina guveniyor ben girerim demesi lazimdi korkaklik yaptigi, Semih Atakanin adadaki hukumdarligini sona erdirecek gibi gorunuyor bakalim

Dünkü bölümü fazla izlemedim,ama artık Atakanın saçmaladığını düşünüyorum.Ezgi'yi neden bu kadar koruyor ,gittikçe antipatikleşiyor ve 1.liği semihin eline verecek bu davranışlarıyla

Semih Atakanı eleştiremez ama koruma konusunda .O da kerimoğlunu koruyordu çok ,tamam Atakan da koruyabilir de.Bu kadarı abartı bence artık .
Güçlüler yazılsın deyip beni yazmayın demek de saçma biraz .
Atakanı çok seviyorum ama gerçekten düzeltmesi lazım kendini

aksam bakmadım bügün ozetten bakarım artık.

Gönüllüler önde ama ara o kadar açık değil inşallah ünlüler kazanır

Efecan iyi bağırarak yarıştı alacağım bu oyunu edasıyla ama kazanan Yattara oldu

Atakan kıza aşık mı arkadaşlar??
semih ben birlesmeye 7 kişi gitmek istemiyorum dememiş galiba atakan ezgiye demiş diyorlar ben 7 kişi gitmek istemiyorum diye semih dedi gibi göstermeye calişiyorlar semih söyle demiş galiba tam bilmiyorum birlesmeye 7 kişi gitmek istemeyenler var demiş öyle düşünüyorum .

ben o gün izlemedim internette okuduklarım ama atakanın oyları düsecek ben ce ezgiyi korudugu için .

ama söyle birsey var konsey de semih ve gizem kerimoğlu beni yazmayın demedi her zaman yazın dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…