Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
herkes semih kulisi yapacak atakan dahil kimsenin bi tarafı yemeyecek yazmayı birbirlerinden habersiz birbirlerini yazacaklar bence acunun şaşırdığıda bu olacak gibi..
semihin bir konuşması çok hoşuma gitti...
atakana dediki madem güçsüzleri yazıyorsun senin ideolojin bu o zaman tuba ve yunus gidince ezgiyi yazacak mıısn dedi orda atakan evet deyip semihi kenara çekip senin ezgiyi sööylemen sıkıntı başlatır dedi..
resmen köşede semihi ezgiyi yazarsan düşmanımsın diye tehdit etti buna ne diyorsunuz,bana semih survivorda aşırı dürüst gibi geldi

Son düzenleme:
anam kurnazı anladımda köylüsü nasıl oluyor bunun
bide bu semih skolyoz mu yahu omuz duruşu bi değişik suna pekuysalın gençliği gibi

bilirsin işte canım Türkçemizin nokta atışı tabirlerinden...
Bence adamın duruşu öyle hastalıktan değil, vitaminsiz

Evet canım. Oraya ben de dikkat ettim.
Atakan çarpıtarak söyledi yada yanlış anladı.

Atakan madem kız arkadaşının da birleşme partisine katılmasını istiyordun. O zaman kendini ortaya sürecektin arkadaş.

Oyumu geri alacam senden haa

Ezgi mi nagihan mi kibrista olmali dersen nagihan olmali hak olarak ama yunus ve tugba varken de ezginin gitmesi hak degil. Ben ezgiyi korumak istiyorum sende bunu biliyosun performans olarak daha kotuleri varken sen hicbir sorun yasamadigin ezgiyi yazarsan ben bunu bana karsi yapilmis olarak algilarim dedi. Tehdit falan gormedim ben sahsen.

Bana da semih inatla magduriyet yaratmaya calisiyo gibi geliyo valla. Gonulluler adasinda kafasi çalışmayan ekmegine yag suren birsuru insan vardi ve çoğu tartismasinda da hakliydi semih ama burda da ayni tribe girerse ki giriyo gibi görünüyo ben yemem sahsen.

Atakan madem kız arkadaşının da birleşme partisine katılmasını istiyordun. O zaman kendini ortaya sürecektin arkadaş.

Oyumu geri alacam senden haa

Ilkinde semih yazilirsa beni de yazsin dokunulmazlığı alan ama simdi ilkinde beni yazcaksiniz dokunulmazligi alaninda karsima ezgiyi koymayacaginin garantisi var mi dedi yunusa yunus da bisey diyemedi. Ki yazarlardi da bence. Niye guvensin ki atakan ordakilere ezgi haric herkes is cevirdi arkasindan adamin.

Ödül ne arkadaşlar baştan izleyemedim

Taklitleri görünce memoyu özledigimi farkettim yaa cok sessiz simdi hic eglenceli isim kalmadi. Keske biraz daha kalsaydı o çocuk

Ezgi yirttin hadi birlesmeyi gordun :)

Atakana sirtini yasladi bence kibrisi bile gorur

Kızlar sanki bu ezgi ile atakan arassında bişey var
Sevgililer mi bunlar benim haberim yok

Burada tek uyuz olduğum kişi ezgi
Atakana sırtını dönemiyo onun arkasından iş çevirmez çünkü onun sayesinde burda olduğunu biliyor
Onun dışında hep bi oyunlar peşinde

Birde hiçbir halt yiyemeyip atakanın kendine verdiği güçle onun bunun güçsüzlüğünü başarısızlığını anlatıp
Gitmesi gereken kişi ismini gizli kulislerde beyan etmiyor mu
Ayy Allahım

Aslanın izinden giden Aslanın yediklerinden yermiş, Ezgi de Atakan'ın izinden gidiyor e haliyle iyi menfaatleniyor....

kız sevigilisi bırakta çevirmesin

Encok dedikodu yapan kulis ceviren ezgi birde tugbaya soyle boyle diye konusmuyormu ay cok itici oluyo tugba fanids degilim ama oy kullaniyor olsam inanin ezgi ve nagihan yuzunden tugbsya oy atardim

Dün konseyde şu dikkatimi çekti Atakan Semihten çekiniyor bence konuşmalarından onu sürekli kimseden korkum yok yanlış anlaşılmasın dedi bu bana daha çok korktuğunu hissettirdi Semih yerine Yunusu söyleyebilirdi bence şimdiye kadar hep yunusla tuğbanın gitmesini istiyorlardı bu hafta nolduda yedi kişi gitmeye karar verdiler ilginç, Semihin bundan sonra ilk hedefi ezgi bence atakanın en yakını olarak onu göndermek isteyecek hele birde gizem kerimoğlu giderse ben gideceğini düşünüyorum çünkü ama serkayın gitmesini isterim şahsen :) survivor asıl şimdi başlıyor bence bakalım neler olacak.

serkay gitmez diyorum çok büyük ihtimal tuğba diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…