anam kurnazı anladımda köylüsü nasıl oluyor bunun
bide bu semih skolyoz mu yahu omuz duruşu bi değişik suna pekuysalın gençliği gibi
vitaminsizbilirsin işte canım Türkçemizin nokta atışı tabirlerinden...
Bence adamın duruşu öyle hastalıktan değil, vitaminsiz
semih ben birlesmeye 7 kişi gitmek istemiyorum dememiş galiba atakan ezgiye demiş diyorlar ben 7 kişi gitmek istemiyorum diye semih dedi gibi göstermeye calişiyorlar semih söyle demiş galiba tam bilmiyorum birlesmeye 7 kişi gitmek istemeyenler var demiş öyle düşünüyorum .
ben o gün izlemedim internette okuduklarım ama atakanın oyları düsecek ben ce ezgiyi korudugu için .
herkes semih kulisi yapacak atakan dahil kimsenin bi tarafı yemeyecek yazmayı birbirlerinden habersiz birbirlerini yazacaklar bence acunun şaşırdığıda bu olacak gibi..
semihin bir konuşması çok hoşuma gitti...
atakana dediki madem güçsüzleri yazıyorsun senin ideolojin bu o zaman tuba ve yunus gidince ezgiyi yazacak mıısn dedi orda atakan evet deyip semihi kenara çekip senin ezgiyi sööylemen sıkıntı başlatır dedi..
resmen köşede semihi ezgiyi yazarsan düşmanımsın diye tehdit etti buna ne diyorsunuz,bana semih survivorda aşırı dürüst gibi geldi
Atakan madem kız arkadaşının da birleşme partisine katılmasını istiyordun. O zaman kendini ortaya sürecektin arkadaş.
Oyumu geri alacam senden haa
Atakana sirtini yasladi bence kibrisi bile gorurEzgi yirttin hadi birlesmeyi gordun :)
Ezgi yirttin hadi birlesmeyi gordun :)
Atakana sirtini yasladi bence kibrisi bile gorur
kız sevigilisi bırakta çevirmesinIlkinde semih yazilirsa beni de yazsin dokunulmazlığı alan ama simdi ilkinde beni yazcaksiniz dokunulmazligi alaninda karsima ezgiyi koymayacaginin garantisi var mi dedi yunusa yunus da bisey diyemedi. Ki yazarlardi da bence. Niye guvensin ki atakan ordakilere ezgi haric herkes is cevirdi arkasindan adamin.
Encok dedikodu yapan kulis ceviren ezgi birde tugbaya soyle boyle diye konusmuyormu ay cok itici oluyo tugba fanids degilim ama oy kullaniyor olsam inanin ezgi ve nagihan yuzunden tugbsya oy atardimKızlar sanki bu ezgi ile atakan arassında bişey var
Sevgililer mi bunlar benim haberim yok
Burada tek uyuz olduğum kişi ezgi
Atakana sırtını dönemiyo onun arkasından iş çevirmez çünkü onun sayesinde burda olduğunu biliyor
Onun dışında hep bi oyunlar peşinde
Birde hiçbir halt yiyemeyip atakanın kendine verdiği güçle onun bunun güçsüzlüğünü başarısızlığını anlatıp
Gitmesi gereken kişi ismini gizli kulislerde beyan etmiyor mu
Ayy Allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?