Zaten öyle birşey demedi burdaki herkes sanki 7 kişimi gitmek istiyorki dedi tam tersi atakan ezgisine dedi ben 7 kişi gitmek istemiyorum banane onlardan gibi konuştusemih ben birlesmeye 7 kişi gitmek istemiyorum dememiş galiba atakan ezgiye demiş diyorlar ben 7 kişi gitmek istemiyorum diye semih dedi gibi göstermeye calişiyorlar semih söyle demiş galiba tam bilmiyorum birlesmeye 7 kişi gitmek istemeyenler var demiş öyle düşünüyorum .
ben o gün izlemedim internette okuduklarım ama atakanın oyları düsecek ben ce ezgiyi korudugu için .
Ben ütopyadanda biliyorum kendisini orda hiç birşey yapmadığı halde özellikle omuzundaki sorun için dr a gidip duruyordu ve geçen onı yerden yere vurucaklarını bildiği halde güçe dayalı dokunulmazlıkta oynadı.valla şekerim komik değil gerçekler, dün alp miydi acunmuydu o da dedi, oyundan önce, semih oynayabilir herhangi bir sorunu yok dedi doktor diye, ne o iki gündür kız gibi, ay oram ay buram... yanlış bi durum olsa zaten doktor sakıncalı der
adam köylü kurnazı, kendini çok akıllı sanıyo ama değil, sözüm meclisten dışarı bizim millet köylü kurnazlarına çabuk kanar, manipülasyona kolay gelir oy almasının sebebi bu bence
yani iki adada yanlış bi semihle kerimoğlumu doğru gerçi kerimi saymama gerek yok, kadın copy paste semihi taklit ediyo
birbirinden farklı karakterde hatta birbirine düşman bi sürü insan var orda hepsi yanlış, semih doğru!?
Ben ütopyadanda biliyorum kendisini orda hiç birşey yapmadığı halde özellikle omuzundaki sorun için dr a gidip duruyordu ve geçen onı yerden yere vurucaklarını bildiği halde güçe dayalı dokunulmazlıkta oynadı.
Zaten ordan bi sakatlıklar nüksetti 2 gün önceki çamur oyununda da ne kadar hızlı olsada kondisyonu serkay gibi değil tabiki adam kazandı sevinemedi bile yorgunluktan sürünerek geldi bence normal en azından ben inanıyorum sende inanmaya bilirsin tabiki canım
Ünlüler 10'a 1 kaybetti de dokunulmazlığıBen tolgayı izliyorum valla
Bu gece burası niye sessiz acaba
Ünlüler 10'a 1 kaybetti de dokunulmazlığı
tolga kim @cannibalBen tolgayı izliyorum valla
Tolga çevik star da :)tolga kim @cannibal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?