Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
yunusta başladı biz sana ne yaptık diye serzenişe, sen bişey yapmadın yunus, sadece semih tabiri caizse köylü kurnazı, olay bu... Ama kendini çok zeki diğerlerini aptal sanırıyor tabire uygun olarak

Zaten öyle birşey demedi burdaki herkes sanki 7 kişimi gitmek istiyorki dedi tam tersi atakan ezgisine dedi ben 7 kişi gitmek istemiyorum banane onlardan gibi konuştu inş. Yatiyle birleşir semih

Ya Chess çok komik yazdıkların ya

valla şekerim komik değil gerçekler, dün alp miydi acunmuydu o da dedi, oyundan önce, semih oynayabilir herhangi bir sorunu yok dedi doktor diye, ne o iki gündür kız gibi, ay oram ay buram... yanlış bi durum olsa zaten doktor sakıncalı der

adam köylü kurnazı, kendini çok akıllı sanıyo ama değil, sözüm meclisten dışarı bizim millet köylü kurnazlarına çabuk kanar, manipülasyona kolay gelir, fakir edebiyatına mağdur ayağına yatana bayılır oy almasının sebebi bu bence

yani iki adada yanlış bi semihle kerimoğlumu doğru gerçi kerimi saymama gerek yok, kadın copy paste semihi taklit ediyo

birbirinden farklı karakterde hatta birbirine düşman bi sürü insan var orda hepsi yanlış, semih doğru!?

Hadi bakalım başlasın dokunulmazlık oyunu gönlüm tabi ki ünlülerin kazanmasından yana

Ben ütopyadanda biliyorum kendisini orda hiç birşey yapmadığı halde özellikle omuzundaki sorun için dr a gidip duruyordu ve geçen onı yerden yere vurucaklarını bildiği halde güçe dayalı dokunulmazlıkta oynadı.
Zaten ordan bi sakatlıklar nüksetti 2 gün önceki çamur oyununda da ne kadar hızlı olsada kondisyonu serkay gibi değil tabiki adam kazandı sevinemedi bile yorgunluktan sürünerek geldi bence normal en azından ben inanıyorum sende inanmaya bilirsin tabiki canım

Semih oynamıyorsa ekstra hakkı zayıflardan kullanıp avantaja çevirirler zaten Atakan'da oynamıyor şans biraz da olsa gönüllülerden yana maalesef

Off ne biçim şişmiş gözü İbrahim'in geçmiş olsun.

ay bi de topallıyo gibi taklit yapıyo adam zaten yabani bi kere kesinlikle takım duygusu yok, diplomasi yok, sürekli dediği gibi umrunda değil çünkü, tamamen bencil, amaca giden her yol mübah onun için.... karma diye bişey var böyle bi insan asla başarılı ve mutlu olamaz
gönüllülerle alakası olmadığı ünlüler adasında da aynı şeyleri yapmasıyla anlaşıldı

ay orda da aynı köylü kurnazıydı, ona sabredenlere yıpranma payı erken emeklilik falan vermeleri lazım bence, elin adamının ağzına bakıp sevgilisine bile sırtını döndüydü gerçi o kızda bi garipti ya neyse, bu topiğin konusu değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…