Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
İnsanlara laf sokması, alay etmesi, kendini çok yüksekte görmesi milleti eğlendiriyor parkon.
Onu destekleyenlerden birine gerçek hayatta Semih gibi davransan ağzını burnunu kırarlar.
Bencede kırarlar ya
Valla bende kırarımama ben başkasını aşşağılamaya çalışırkende boğmak istiyorum bu adamı

tamamen soyledikleeine katılıyorum arkadaşım. Çok zoruma gidiyor hiç birşey yapmadan koru körüne semih reis diye oy verilmesi birde

Bibibella cığım şunlara yorumunu alamadım :)

Semih semih semih ağız kırmak öyle kolay değil bacılar
Dilerim hayatta Semih gibi bir insanla yolun kesişir bibim. Sen Semih'i sevdiğin için iyi dilek olarak sunuyorum bunu

Bibibella cığım şunlara yorumunu alamadım :)

Dilerim hayatta Semih gibi bir insanla yolun kesişir bibim. Sen Semih'i sevdiğin için iyi dilek olarak sunuyorum bunu

Biz aynı düşünceyle bakmadığımız için ne yazsam boş o yüzden cevap vermeye gerek yok zaten o olaylar için çok yazdım burda çıksın karşıma ben açık sözlü insanları severim sinsilerle işim yok şükür ama genele bakarsak böyle net adamlar sevilmez o yüzden sizide anlıyorum

Evet oyun satmaya aynı açıdan bakmıyoruz Neyse kız seninki bugün oynamadı bak istatistiklerini toplar biraz

Bu arada "arkamdan kulis yapıp beni yazarlarsa bıdı bıdı" deyip konseyde onu yazacaklarını yüzüne söylemeye gelen Yunus'u dinlemedi ya, hah bak oradan da mağduriyet, hançer çıkaracak bak şimdiden söyleyeyim. Ona göre hazırlanın.

Tuğba,Yunus,Ezgi üçünün ismi de ikişerli eşit çıkacak gibi geldi bana.

Eee gidiyim bari ben trafiğe kalmayım off Yunus buu nedir yaa

anam kurnazı anladımda köylüsü nasıl oluyor bunun
bide bu semih skolyoz mu yahu omuz duruşu bi değişik suna pekuysalın gençliği gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…