Bencede kırarlar yaİnsanlara laf sokması, alay etmesi, kendini çok yüksekte görmesi milleti eğlendiriyor parkon.
Onu destekleyenlerden birine gerçek hayatta Semih gibi davransan ağzını burnunu kırarlar.
tamamen soyledikleeine katılıyorum arkadaşım. Çok zoruma gidiyor hiç birşey yapmadan koru körüne semih reis diye oy verilmesi birde479. sayfada yazmıştım canım bunun cevabını burayada kopyalım:
valla şekerim komik değil gerçekler, dün alp miydi acunmuydu o da dedi, oyundan önce, semih oynayabilir herhangi bir sorunu yok dedi doktor diye, ne o iki gündür kız gibi, ay oram ay buram... yanlış bi durum olsa zaten doktor sakıncalı der
adam köylü kurnazı, kendini çok akıllı sanıyo ama değil, sözüm meclisten dışarı bizim millet köylü kurnazlarına çabuk kanar, manipülasyona kolay gelir, fakir edebiyatına mağdur ayağına yatana bayılır oy almasının sebebi bu bence
yani iki adada yanlış bi semihle kerimoğlumu doğru gerçi kerimi saymama gerek yok, kadın copy paste semihi taklit ediyo
birbirinden farklı karakterde hatta birbirine düşman bi sürü insan var orda hepsi yanlış, semih doğru!?
benim merak ettiğim ünlüler adasında da kerimoğlu gibi ben semihi kopyalayıp ordan yürüyeyim diyen bi yetme akıllı çıkacak mı
zafer değilde atakan bunun ağzını burnunu düzeltsin dilerdim de atakan o kadar saf bi adam değil
Kuzum dokunulmazlık oyunu öncesi Kerimoğlu'yla konuşmadılar mı "dokunulmazlık umrumda değil, bakarsın parkurda ayağım kayar düşerim, gözüm seyirir, tansiyonum düşer" diye?
Oyunda Gizem'le Semih'i oynatmayıp dokunulmazlığı kazandıklarında, hemen oyun sonrası Gizem'le Semih "önümüzdeki hafta farklı şekilde yapacağız" diye konuşmadı mı kendi arasında? Sahildeki renkli bayrakların arkasında konuştular hem de.
Konseyde Semih de Gizem de demedi mi tam performansımızı vermedik/vermeyecektik diye?
Bu oyun satmak değil mi?
Dilerim hayatta Semih gibi bir insanla yolun kesişir bibim. Sen Semih'i sevdiğin için iyi dilek olarak sunuyorum bunuSemih semih semihağız kırmak öyle kolay değil bacılar
Bibibella cığım şunlara yorumunu alamadım :)
Dilerim hayatta Semih gibi bir insanla yolun kesişir bibim. Sen Semih'i sevdiğin için iyi dilek olarak sunuyorum bunu
Evet oyun satmaya aynı açıdan bakmıyoruzBiz aynı düşünceyle bakmadığımız için ne yazsam boş o yüzden cevap vermeye gerek yokzaten o olaylar için çok yazdım burda çıksın karşıma ben açık sözlü insanları severim sinsilerle işim yok şükür ama genele bakarsak böyle net adamlar sevilmez o yüzden sizide anlıyorum
Aynen korkmamak elde değil nerdeyse herkesin adı çıktı yahu :)Benim de adım çıkacak diye korktum bir an, bu nedir
Anlamadı ben
kıyamam
anam kurnazı anladımda köylüsü nasıl oluyor bununay orda da aynı köylü kurnazıydı, ona sabredenlere yıpranma payı erken emeklilik falan vermeleri lazım bence, elin adamının ağzına bakıp sevgilisine bile sırtını döndüydügerçi o kızda bi garipti ya neyse, bu topiğin konusu değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?