Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Bu gönüllüler çok gıcık ya. Serkay'ın tuttuğu balık için ölecekler neredeyse. Balık bu kokar insan düşman olsa yine pişirip verirdi ucundan. Kerimoğlu'na da aferin almadı balıklarını.
O kısmını gormemistim şimdi izledim aferin kıza kabul etmedi kabul etmiş olsaydı belki onada laf edebilirlerdi belki sizce ederler miydi.

elemeye gönüllüler çıkar adadan bir u dönüşü ile gizem memüçü postalarlar niye efem kerimoğlu %99 birinci çıkacakta ondan.kerimoğluna vurmayacaktın memüç.yinede fikrim değişmedi bence gönüllüler ölsün

O kısmını gormemistim şimdi izledim aferin kıza kabul etmedi kabul etmiş olsaydı belki onada laf edebilirlerdi belki sizce ederler miydi.
o balığı biz insanız verelim deyip sonra hazır lokmacı konuşması yapıp gizem memüçün kıl bir tavırla isteeeer misin diye ağzını yaymasından sonra şayet kerimoğlu kabul edeydi anasından emdiği sütü burnundan getirir insanlık dışı sahneler sergilerlerdi..
konuşma aynen şöyle geçer:hem yarışmıyor hem ünlülere yalakalık yapıyor hem bize düşman hem adada işe yaramıyor hem onun yüzünden aç kalıyoruz hemde biz balık tutuyoz ateş yakıyoz hanımefendi tatile gelmiş yiyor yaaaaaa yaaaaaaa pışşııııııık eli belinde çemkiren teyze smileyi yok işte anacım olsa koymamı hiç

parkbyull sen adada olsaydın iyi cevaplar verirdin ha
ben adada olaydım o gönüllülerin tek tek dişlerini söker ellerine verirdim aman de bebem var benim başımı belaya sokma
bi ara kocama ben acunla tanışcam dedim,hem survivora gider zayıflarım hem stilde yarışır beleş kıyafetlerim olurdu hem de acunla çalışır paraya para demezdim paradan tuvalet kağıdı imal ettirirdim dedim ..adam şok adam vefat adam aynen beleeeeeeeeeeeeee

şu gizem k gitse artık ya yarışma kazandığı yok
işine gelirse belki oynuyor yoksa oynamıyor bu kadar itici olmaz insan
bugün gitmezse zaten yarın gider inş

BU HAFTA bakamadım hiç dokunulmazlığı kim kazandı ?
Dokunulmazlığı ünlüler kazandı. Gizem kerimoglu ile serkay adı çıktı bireysel dokunulmazligi ibo kazandı. Yeni dokunulmazlikta 2 kişi daha çıkacak 4 kişinin içinden gidecek

Dokunulmazlığı ünlüler kazandı. Gizem kerimoglu ile serkay adı çıktı bireysel dokunulmazligi ibo kazandı. Yeni dokunulmazlikta 2 kişi daha çıkacak 4 kişinin içinden gidecek
gizem gitsin çok bile kaldı serenay kılıklı

Dün Semihin ve ünlülerin kerimoğlunu desteklemesi çok hoşuma gitti semih hala gizemin destekçisi öbür takımda olmasına rağmen memiç çok sinir bozmaya başladı semihin arkasından söylediklerini yüzüne söyleyemiyor ama bu kadar korkak :) gizemin gideceğini düşünmüyorum ama serkayda gitmez büyük ihtimal oylama çıkacak diğer isimlerden biri gider büyük ihtimal, ibrahim de garibim dokunulmazlığı alınca takımcak karar veririz takım adına aldım diyor bilmiyor ki diğerlerinin arkasından kuyusunu kazdığını :))

Aynen kızı diğer takımda destekledi nagihan da destekledi diye duydum oda destek verdi değil mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…