Kızlardan biri toka vereydi iyiydi kahküllerineSacimdan yapamadim dedi değil mi orada ilk oyunda atakanla peki 2.yapabilirdi Atakan geç geldi takir takir kırdı yine.
O kısmını gormemistim şimdi izledim aferin kıza kabul etmedi kabul etmiş olsaydı belki onada laf edebilirlerdi belki sizce ederler miydi.Bu gönüllüler çok gıcık ya. Serkay'ın tuttuğu balık için ölecekler neredeyse. Balık bu kokar insan düşman olsa yine pişirip verirdi ucundan. Kerimoğlu'na da aferin almadı balıklarını.
o balığı biz insanız verelim deyip sonra hazır lokmacı konuşması yapıp gizem memüçün kıl bir tavırla isteeeer misin diye ağzını yaymasından sonra şayet kerimoğlu kabul edeydi anasından emdiği sütü burnundan getirir insanlık dışı sahneler sergilerlerdi..O kısmını gormemistim şimdi izledim aferin kıza kabul etmedi kabul etmiş olsaydı belki onada laf edebilirlerdi belki sizce ederler miydi.
ben adada olaydım o gönüllülerin tek tek dişlerini söker ellerine verirdim aman de bebem var benim başımı belaya sokma
Kesinlikle laf ederlerdi.O kısmını gormemistim şimdi izledim aferin kıza kabul etmedi kabul etmiş olsaydı belki onada laf edebilirlerdi belki sizce ederler miydi.
Dokunulmazlığı ünlüler kazandı. Gizem kerimoglu ile serkay adı çıktı bireysel dokunulmazligi ibo kazandı. Yeni dokunulmazlikta 2 kişi daha çıkacak 4 kişinin içinden gidecekBU HAFTA bakamadım hiç dokunulmazlığı kim kazandı ?
gizem gitsin çok bile kaldı serenay kılıklıDokunulmazlığı ünlüler kazandı. Gizem kerimoglu ile serkay adı çıktı bireysel dokunulmazligi ibo kazandı. Yeni dokunulmazlikta 2 kişi daha çıkacak 4 kişinin içinden gidecek
Gidecegini zannetmiyorum hatta sms 1.bekliyorum gizem kerimoglunu.gizem gitsin çok bile kaldı serenay kılıklı
gizo birinci gelir muhtemelen semihten dolayı...Gidecegini zannetmiyorum hatta sms 1.bekliyorum gizem kerimoglunu.
Aynen kızı diğer takımda destekledi nagihan da destekledi diye duydum oda destek verdi değil mi.Dün Semihin ve ünlülerin kerimoğlunu desteklemesi çok hoşuma gitti semih hala gizemin destekçisi öbür takımda olmasına rağmen memiç çok sinir bozmaya başladı semihin arkasından söylediklerini yüzüne söyleyemiyor ama bu kadar korkak :) gizemin gideceğini düşünmüyorum ama serkayda gitmez büyük ihtimal oylama çıkacak diğer isimlerden biri gider büyük ihtimal, ibrahim de garibim dokunulmazlığı alınca takımcak karar veririz takım adına aldım diyor bilmiyor ki diğerlerinin arkasından kuyusunu kazdığını :))
Aynen nagihan bile destekledi, acun gizemi de unluler takimina alsaymis iyi olurmus aslindaAynen kızı diğer takımda destekledi nagihan da destekledi diye duydum oda destek verdi değil mi.
Balık olayını gördün mü gizeme balık vermek istediler ama kabul etmedi.Aynen nagihan bile destekledi, acun gizemi de unluler takimina alsaymis iyi olurmus aslinda
Gördum iyi yapti bence kabul etmemekle zaten acigini ariyorlar yeseydi hemen bize yanasmaya calisiyor falan filan derdi bunlar kesin, gizem durusunu bozmadi hic helal olsun valla :)Balık olayını gördün mü gizeme balık vermek istediler ama kabul etmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?