Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Evet aksam konseydi oynayamiyicam dedi .

Ya ben bu dokunulmazlık meselesini anlamadım , tekrar dokunulmazlık oynanacak o oyunda da kim kaybederse , iki aday çıkacak . Sonra toplamda tek kişi mi elenecek birleşmeye kadar ?
Toplam 4 kişi birleşmeye kadar 1 kişi elenecek öyle anladım. Salı kişisel dokunulmazlik oyunu oynanacak gönüllüler arasında. 1 aday daha çıkacak.
Gizem kerimoglu oynayacak mi orasıni anlamadım.

Toplam 4 kişi birleşmeye kadar 1 kişi elenecek öyle anladım. Salı kişisel dokunulmazlik oyunu oynanacak gönüllüler arasında. 1 aday daha çıkacak.
Gizem kerimoglu oynayacak mi orasıni anlamadım.
Gönüllüler kaybedince sevindim ama bu uygulama biraz karışık olmuş . Gizem konusunu bende anlamadım .
Zafer diskalifiye olduğu için mi böyle yaptılar acaba , birleşmeye katılacak yarışmacı sayısı belli onun altına düşmemek için olabilir .

Eveet şu anda Semih gönüllü erkekler karşısında 1-0 geride. Bakalım :KK53:

Ehem. Gönüllü erkekler 2-Semih 0.
Kıyamam istatistikleri düşüyor :D
Zaten sesi bir kesildi ikide sıfır yapınca :D

Damlada artik oyunda..

Nagihan fark atar simdi hahaha :KK70:
Duyamadım? :D
Nagihan çok orantısız bence, bu seneki kızlar da ekstra güçsüz. O yüzden ona denk olabilecek tek kişi Damla. Merve Aydın bu sene karşı takımda olsa daha denk olurmuş takımlar.

Duyamadım? :KK70:
Nagihan çok orantısız bence, bu seneki kızlar da ekstra güçsüz. O yüzden ona denk olabilecek tek kişi Damla. Merve Aydın bu sene karşı takımda olsa daha denk olurmuş takımlar.
Yanlis yazmisim hahaha atmaz yazcaktim atmaz

Semih geride kaliyoo bayaa

Back