Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kazandi onlar ama semihe karsi ahahaSerkay çok maloşkosun![]()
Bak bak efecana bakSerkay çok maloşkosun![]()
Hee o yeter onlara hahaKazandi onlar ama semihe karsi ahaha![]()
Evet başlasın kulisler,bakalım gönüllüler kimleri çıkartacak ??![]()
Kerimoğlu + İbrahim bence.
Ibrahim gidici galiba gizem kerimoglu gitmez bence bugün ki oyunu kim kazanacak bakalım bireysel dokunulmazligi gizem diye düşünüyorum.Ee kızlar son olaylar ışığında hala kaç gün önce yaptığım tahmini zor mu görüyorsunuz![]()
Gizem bireysel dokunulmazlıkta oynamayabilir, aday çıkartıldı çünkü.Ibrahim gidici galiba gizem kerimoglu gitmez bence bugün ki oyunu kim kazanacak bakalım bireysel dokunulmazligi gizem diye düşünüyorum.
Yok ben diğer gizemden bahsetmiştim o alır diye gizem kerimoglu değil.Gizem bireysel dokunulmazlıkta oynamayabilir, aday çıkartıldı çünkü.
İbrahim'in gideceğini sanmıyorum çünkü ünlüler karşısında hiç oyun kazanamazlar, Kerimoğlu'nun performansı facia. Semih de ünlülere geçmişken gönüllülerden erkek yollamaz Acun.
Kaldı ki bu hafta eleme olmayacak. Haftaya bir dokunulmazlık oyunu daha, sonra iki aday. Toplam dört aday. Önümüzdeki hafta diğer iki aday ünlülerden çıkarsa Kerimoğlu öyle kalabilir.
Ben ibrahim gider diyorumEe kızlar son olaylar ışığında hala kaç gün önce yaptığım tahmini zor mu görüyorsunuz![]()
Atakan bir hafta, on gün yokmuş oyunlarda. Sembolü yine Yattara alır bence.Bugün ki sembol oyununu bence Atakan Nagihan alır diyorum. Bireysel dokunulmazlıkta ise Serkay veya İbrahim kazanabilir diyorum.
İzleyelim görelim bakalım iyi seyirler herkese :)
Evet şimdi dedi ama ben yanlış görmediysem reklamda oynuyor diye gördüm.Atakan bir hafta, on gün yokmuş oyunlarda. Sembolü yine Yattara alır bence.