Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Gizem'e patlamakta haklılar. Nihal'den sonra en zayıf insan Gizem. Nihal en azından performansının kötülüğünü biliyordu, Gizem kendini çok başarılı sanıyor.
Hani madem istatistik istatistik diyoruz, Gizem Kerimoğlu %32yle sonuncu. Ee? Gizem Memiç %55, Damla %53le oynuyor. Kime patlayacaklar? Bana mı?

Bu arada Semih sayı kaybettikçe sus pus, seremonide Nagihan veya Atakan gönüllülere laf edince hemen sesi çıkıyor.

İki gündür kendisi oyun alırken Serkay veya Efecan bu kadar oyun kaybetse "benim kazandığım yemekleri yiyorlar" derdi.

Yunus Günçe'nin "sütlaç... ç ile" demesine kahkaha attım evde :D

bu programı izlerken sinir oluyorum gizem kerimoğlu ne tuhaf bir insan sürekli bilerek oyun kaybediyor ezgi ye bile
atakan daha önceden gönüllülere laf sölemezken dün akşam laf söledi zaten çok gıcık birisi olmaya başladı
semihi saymıyorum bile

Bugün bireysel dokunulmazligi kim alacak bakalım 2.aday ibo gibi duruyor.

Final sembol oyunuda var ödül kimin olacak bakalım semboller kimin olacak ödülü bugün gönüller alır diye düşünüyorum.

Ee kızlar son olaylar ışığında hala kaç gün önce yaptığım tahmini zor mu görüyorsunuz :KK70:
Ibrahim gidici galiba gizem kerimoglu gitmez bence bugün ki oyunu kim kazanacak bakalım bireysel dokunulmazligi gizem diye düşünüyorum.

Ibrahim gidici galiba gizem kerimoglu gitmez bence bugün ki oyunu kim kazanacak bakalım bireysel dokunulmazligi gizem diye düşünüyorum.
Gizem bireysel dokunulmazlıkta oynamayabilir, aday çıkartıldı çünkü.
İbrahim'in gideceğini sanmıyorum çünkü ünlüler karşısında hiç oyun kazanamazlar, Kerimoğlu'nun performansı facia. Semih de ünlülere geçmişken gönüllülerden erkek yollamaz Acun.

Kaldı ki bu hafta eleme olmayacak. Haftaya bir dokunulmazlık oyunu daha, sonra iki aday. Toplam dört aday. Önümüzdeki hafta diğer iki aday ünlülerden çıkarsa Kerimoğlu öyle kalabilir.

Gizem bireysel dokunulmazlıkta oynamayabilir, aday çıkartıldı çünkü.
İbrahim'in gideceğini sanmıyorum çünkü ünlüler karşısında hiç oyun kazanamazlar, Kerimoğlu'nun performansı facia. Semih de ünlülere geçmişken gönüllülerden erkek yollamaz Acun.

Kaldı ki bu hafta eleme olmayacak. Haftaya bir dokunulmazlık oyunu daha, sonra iki aday. Toplam dört aday. Önümüzdeki hafta diğer iki aday ünlülerden çıkarsa Kerimoğlu öyle kalabilir.
Yok ben diğer gizemden bahsetmiştim o alır diye gizem kerimoglu değil.

Bugün ki sembol oyununu bence Atakan Nagihan alır diyorum. Bireysel dokunulmazlıkta ise Serkay veya İbrahim kazanabilir diyorum.
İzleyelim görelim bakalım iyi seyirler herkese :)

Bugün ki sembol oyununu bence Atakan Nagihan alır diyorum. Bireysel dokunulmazlıkta ise Serkay veya İbrahim kazanabilir diyorum.
İzleyelim görelim bakalım iyi seyirler herkese :)
Atakan bir hafta, on gün yokmuş oyunlarda. Sembolü yine Yattara alır bence.

Back