Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Bu arada Serkay'ı da öyle pek aman aman desteklemiyorum, bu sene kimseyi desteklemiyorum aslında. Serkay'ın da hataları var.
Ama kötünün iyisi Serkay. Karşısında Semih olduğu sürece Serkay benim için önde olur. Semih gibi bir adam hayatım boyunca görmedim, umarım görmem de. Serkay sadece toy, olgun değil, biraz da elit bir çevrede büyümüş. Semih desen... neyse deme :D

Semihi sevmiyorum ama efecan ile serkayı da sevmiyorum.
Hele oyun sonunda ibrahimin ,efecanın ve serkayın sevinmesi falan çok itici.
İbrahim de tuhaf tuhaf hareketler yapmaya başladı,efecan ile serkay zaten bozok özentisi:KK45:
Yok sen aslında semihi destekliyorsun içten içten :D:p:p:KK45::KK53:

Kişisel dokunulmazlik oyunu salı günü mu oynanacak bugün oynanmiyor mu.Gizem kerimoglu nun adı çıkarsa o oynayacak mi peki.

Bak bak ünlülerle el ele gönül gönüle devam edecekmiş :KK70: E hani bireyseldi, hani bir kişi kazanacaktı o yüzden takım olmazdı :KK70: Noldu şimdi...

Hoş bu adam geldiği hafta "yanıma 5 kişi alırım herkesi teker teker yollarım" diyen, yanına kimseyi alamayınca "zaten bireysel olmaya geldim ben" diyen adam. 2 ay sonra yine takımcı olmuş :KK70:

Demet Akalın Kerimoğlu için oy istemiş gitmesi biraz zor
Gitmez, Semihçiler Kerimoğlu'na oy verir. Benimki sadece bir ümit.

Ama doğruya doğru, o takımdan birleşmeye gitmemesi gereken kişi Kerimoğlu. Karakteri veya seçimleri nedeniyle değil, performansı nedeniyle.

Yazık ya gitmiş Tuğba'nın burnu. Ben burnumu çatlatmıştım, sanırım Tuğba'nın kırdığıyla aynı yer. Çok kötü zonklar o, geçmiş olsun valla yazık.

Back