- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
Yattara efecana mi işaret yapmış semihi yenince ben görmedim siz.Bende beğenmedim parkur oyunları daha zevkli
Ben görmedim öyle bişey yoktur umarımYattara efecana mi işaret yapmış semihi yenince ben görmedim siz.
Ben bile Efecan'la Serkay Semih'i yerlerde sürüdüğünde bu kadar rahatlıyorsam onları düşünemiyorum.Ne kinliler şu gönüllüler özellikle semihe karşı
Acıma acıma itekle vur
Ben bile Efecan'la Serkay Semih'i yerlerde sürüdüğünde bu kadar rahatlıyorsam onları düşünemiyorum.
Acuncum genelde seni eleştirirdim, bu oyunu da güvenlik ve zamanlama açısından eleştiriyorum ama iyi ki koymuşsun yine de, insan deşarj oluyor
İçimin yağları eriyor Semih her yere yapıştığında
Yazık o kadar kastığı istatistikleri de düşüyor şimdi kıyamaaam
Aynen öyle dün alsaydı ya korkaklardün parkurda korkup almıyorlardı ama ne oldu
Korktular çünkü semih parkurda iyi
Valla bibi korkup almamak dersen bunun önde gideni Semih. Yarışlarda öne atlayıp Mehmet'i Yunus'u seçmeyi biliyordu.dün parkurda korkup almıyorlardı ama ne oldu
SerkaymıValla bibi korkup almamak dersen bunun önde gideni Semih. Yarışlarda öne atlayıp Mehmet'i Yunus'u seçmeyi biliyordu.
Kaldı ki bu sene parkurda en hızlı isimlerden biri Serkay.
Yürü bee bibiSerkaymıyunusu mehmeti seçer takıma garanti sayı olarak bakıyordu, şimdi hepsi aynı taktiği yapıyor dün efecik ben yunusu alim garanti sayı olsun diyor en son gördüğümde neyse anlaşamayız biz ayrılalım
Parkurda da gel buralara pls
Serkay parkurlarda hızlı. Bunu gösteren bir çok oyun var. Efecan Serkay kadar hızlı değil mesela. İbo çoğu oyunda hantal kalıyor. Yattara parkurda geçilse bile atışlarda mükemmel. Hepsinin iyi olduğu kötü olduğu yerler var, Serkay'ın da var ama Serkay için parkuda hızlı değil denmez.Serkaymıyunusu mehmeti seçer takıma garanti sayı olarak bakıyordu, şimdi hepsi aynı taktiği yapıyor dün efecik ben yunusu alim garanti sayı olsun diyor en son gördüğümde neyse anlaşamayız biz ayrılalım
Parkurda da gel buralara pls
Serkay parkurlarda hızlı. Bunu gösteren bir çok oyun var. Efecan Serkay kadar hızlı değil mesela. İbo çoğu oyunda hantal kalıyor. Yattara parkurda geçilse bile atışlarda mükemmel. Hepsinin iyi olduğu kötü olduğu yerler var, Serkay'ın da var ama Serkay için parkuda hızlı değil denmez.
Garanti sayı mantığı doğru olsa da Mehmet Serkay için de garanti sayı mesela, o çocuk niye paso Atakan'la eşleşiyor? Güç oyunlarında Yunus da İbo için garanti sayı, niye hep garantiler Semih'e kalıyor?
Semih'in istatistikleri şimdi başlıyor aslında. Eğer parkurlarda Serkay'a fark atarsa helal olsun derim, sonuçta parkur ortada, saniyeler ortada, kimse hızlıya yavaş, yavaşa hızlı diyemez neticede :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?