Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Ne kinliler şu gönüllüler özellikle semihe karşı
Acıma acıma itekle vur
Ben bile Efecan'la Serkay Semih'i yerlerde sürüdüğünde bu kadar rahatlıyorsam onları düşünemiyorum.

Acuncum genelde seni eleştirirdim, bu oyunu da güvenlik ve zamanlama açısından eleştiriyorum ama iyi ki koymuşsun yine de, insan deşarj oluyor

Parkur oyunu alalım biz değil mi A -Alisa- .Semih parkurda gayet hızlı dün niye secilmedi semih.

Valla bibi korkup almamak dersen bunun önde gideni Semih. Yarışlarda öne atlayıp Mehmet'i Yunus'u seçmeyi biliyordu.
Kaldı ki bu sene parkurda en hızlı isimlerden biri Serkay.
Serkaymı yunusu mehmeti seçer takıma garanti sayı olarak bakıyordu, şimdi hepsi aynı taktiği yapıyor dün efecik ben yunusu alim garanti sayı olsun diyor en son gördüğümde neyse anlaşamayız biz ayrılalım
Parkurda da gel buralara pls

Serkay parkurlarda hızlı. Bunu gösteren bir çok oyun var. Efecan Serkay kadar hızlı değil mesela. İbo çoğu oyunda hantal kalıyor. Yattara parkurda geçilse bile atışlarda mükemmel. Hepsinin iyi olduğu kötü olduğu yerler var, Serkay'ın da var ama Serkay için parkuda hızlı değil denmez.

Garanti sayı mantığı doğru olsa da Mehmet Serkay için de garanti sayı mesela, o çocuk niye paso Atakan'la eşleşiyor? Güç oyunlarında Yunus da İbo için garanti sayı, niye hep garantiler Semih'e kalıyor?

Semih'in istatistikleri şimdi başlıyor aslında. Eğer parkurlarda Serkay'a fark atarsa helal olsun derim, sonuçta parkur ortada, saniyeler ortada, kimse hızlıya yavaş, yavaşa hızlı diyemez neticede :)

Zaten semihin hızlı olduğunu herkes kabul ediyor hatta ütopyadan sonra bir çok kişi şok olmuş durumda
Ben zaten serkay yavaş demedim de en hızlısı değil semihle kafa kafaya geliceğine eminim

Semihi sevmiyorum ama efecan ile serkayı da sevmiyorum.
Hele oyun sonunda ibrahimin ,efecanın ve serkayın sevinmesi falan çok itici.
İbrahim de tuhaf tuhaf hareketler yapmaya başladı,efecan ile serkay zaten bozok özentisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…