Iki patates mi çiğ patates mi bari Kızartma falan yapsalardivideolu fan mesajları ve iki patates
kılımı kıpırdatmam bu ödül için
Ünlüler.Kim kazandı acaba eşimin maç yorumları dinlemesinden dolayı bakamadım gitti
Semih oynamak istese bile oynatmayacaklardi. Dün zafer oynatmiyacagiz demişti yanlış hatırlamiyorsam.gönüllüleri tutuyorum ama semih ve gizem k.aşırı itici geliyor bana ..dokunulmazlık oyununda oynamamalari cok saçma geliyor ya çok itici duruyorlar ... muhtemelen kaybedecek malesef gönüllüler ama o zaman da ınş zafer gider sempatik bir yarışmacı ama en zayıf halka o...tabi gönül ister gizem kerimoğlu gitsin ama malesef halkımız oy verdiği için zor gibi..neyine oy veriyorlar anlamıyorum gorende survivor sanar..semih sayesinde oylamada önde..en azından semih yine iyi yarisio..unlulerde de atakan iyi
ya zaten oynasa da bilerek yenilio kerimoğlu yürüyor resmen ... dokunulmazlık oyununda bilerek yeniliolar... hoş kendileri oynasa da yenilse bari karşı tarafa extra seçim sunulmasa..çok büyük haksizlik benceSemih oynamak istese bile oynatmayacaklardi. Dün zafer oynatmiyacagiz demişti yanlış hatırlamiyorsam.
9.9Kim kazandı
Gönüller.Kim kazandı
Semihe ☺ama oda en fazla birlesmeye kadar kalır diyorum. Önce zafer Elenir bence.ay bu kerimoğlunu var ya ıslak odunla.... triplere bak gıcık, neyine güveniyon, memiç gidecekmişte bilmem ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?