Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Umarim Yattara ve Mehmet nagihanin gazına gelmişlerdir Atakan en başından beri duruşunu bozmadı çok saygılı efendi birisi eğer nagi yine iftira atmissa sevinecegim. nagı den hersey beklenir şaşırmam çok korkak ve kendini kurtarmak için herkesi harcar nagi. . Ve ben de ezgi ve Atakan arasında birseyler olduğunu düşünüyorum favori Atakan ve Yattara

nagihan nasıl bi karakterdir anlamadım yahu

bir insan heryere ayrı senaryo yazar mı ???

şu yattarada mehmette soramadı atakana abi böyle bişey dedin mi diye

atakan o kadar söyledi yattatrayı potaya koyması kadar saçma bişey yokdu diye

atakan nagihanın tilkiliklerinin farkında ama bu kadar beklemiyordur eminimm

yunusda hemen nagihandan aldıklarıyla aynı sistemde yattara ve mehmeti atakana karşı doldurmaya gitti

ne akıllı sanıyo kendiniii
morgülde morara morara gitti :KK31::KK31::KK31::KK31:

ayy demezmi ben sizlerin çamurlarını temizledim oyunlarda,,dualar ayetel kürsiler okudum

bumu karşılığıııı diye :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

yılmazcımm şimdi otur tv nin karşısına al çerezini kolanı kime dua edeceksen et anacımm

dua etmen için dominike kadar gelip yorulmana gerek yoktu :KK70::KK70::KK70::KK70:

Birleşme partisine konuk sanatçı olarak gelir yine Mosmorgül:rolleyes:

Şu dönen dolaplar çıksın meydana yahu , yattara ufo görmüş masum köylü gibi duracağına , Atakana neden anlatmıyor Nagihan sinsisinin dediklerini ?

Pöf . Yunusta kendini nimetten sayıp bişeyler zırladı adada . Okey masasındaki yancı gibi dinliyor konuşanları
:confused:
Atakan'ın bişeyden haberi yok bence Aus'um. Adam roportajda Yattara'yı yazmasını eleştirdi. Aynı şekilde arkadaşlarının yanında da. Daha önce Nagihan'a ayak yaptığında bunu dürüstçe roportajda bilerek böyle söyledim demişti. Arkadaşlarına da. Zaten ertesi gün Nagihan yalanını unutup farklı anlatmıştı bu sefer olayı. Üzüldüm ben çocuğa. Arkadaşlarını korumak adına yaptığı şeyler ayağına dolanıyor. Hala kardeşim dedikleri adamlar yüzüne gülüp arkadan konuşuyor. Önceki gün Mehmet bir sürü laf söyleyip, dün masaj yapıyordu Atakan'a. Yunus gelip yanlarında karama çalışması yaparken, "evet abi, haklısın abi" diyor roportajda demediğini bırakmıyor.
Nagihan da resmen yandaş toplamak için sızmış grubun içine. Birde ben onun ezgiyi kıskandığını düşünüyorum. Atakan onu çok koruyor ya. Güçsüz kız. Ben daha güçlüyüm neden beni yanına almıyor gibisinden. Kendi ekürileri zayıf halka biraz daha güçlü yandaş istiyor yanında. Tuğba ile Yılmaz la dost olduğunu sanmıyorum. Halkın tepkisinden çekindiği için adlarını yazmıyor bence.
Yılmaz'dan da kurtulduk çok şükür. Ama bir leyla daha var saçmalayan. Artık bundan sonra bol bol "Ç" li fragmanlar , ropörtajlar izleyeceğiz.

Yılmazın gitmesini beklemiyodum yunus gidecek yazıyordu her yerde ama sevindim gitmesine gitmesi gerekiyordu zaten artık gider ayak içindeki atakan nefretini döktüde gitti, Atakanı baya kıskanıyormuş yılmaz bunu anladık dün çok komikti ama söylediği şeyler Atakan hiç bir zaman başarılarıyla madalyalarıyla övünmedi ki aksine gayet mütevazi biri bence birinciliği sonuna kadar hakediyor ünlülerde ;) Bence Nagihan gitmeli bir dahaki elemede çok sinsi tehlikeli herkesi birbirine düşürüyor onu izlerken sinirlerim zıplıyor resmen :63:

Yılmazın gitmesini beklemiyodum yunus gidecek yazıyordu her yerde ama sevindim gitmesine gitmesi gerekiyordu zaten artık gider ayak içindeki atakan nefretini döktüde gitti, Atakanı baya kıskanıyormuş yılmaz bunu anladık dün çok komikti ama söylediği şeyler Atakan hiç bir zaman başarılarıyla madalyalarıyla övünmedi ki aksine gayet mütevazi biri bence birinciliği sonuna kadar hakediyor ünlülerde :KK66: Bence Nagihan gitmeli bir dahaki elemede çok sinsi tehlikeli herkesi birbirine düşürüyor onu izlerken sinirlerim zıplıyor resmen :63:
Konseyi izlememistim ben de yunus gider diye bekliyordum.

Capture.JPG

:KK70::KK70::KK70: tam isabet, survivor seyredip uyuşuyorsunuz diyenler dizi izliyor:KK53::KK53:

tuğbanın göğüsleri bile küçüldü açlıktan, artık eskisi gibi dekolte veremiyo:KK53::KK53:

Nagihan ne yapmaya çalışıyor,ben anlamadım .Bir oraya gidiyor bir buraya.Yattara'ya falan başka bir şey diyor,utanmadan hala Atakan'a senleyim diyor.
Ben anlamadım bu kadın napıyor,iyice saçmaladı .

kerimoğlu elindekini ne sallayıp duruyo ya, kıraathane müdavimleri gibi, iki çay çek dicek herhalde:KK53:

Back