Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Birinciyi ve söyleyeceği ismi cidden merak ediyorum , salı heyecanlı bir eleme günü olacak .

instgramda öyle yorumlar yapmışlar ki okudukça ben ne yaptım diye kara kara düşünecek.. atakanda dedi zaten tugbanin bir duruşu var diye..ınş nagihan gider

Sanmıyorum bence daha da yükselir Atakan .Çünkü mehmet ile yattara arkasından bir işler karıştırdılar

Ben o da katıldı zannettiydim ya tam izlemedim noldu dün ki bölümde
Valla nagihan yattara'ya demişti ya "Aynı rica üzerine seni çıkarttım "diye.Daha sonra da "Yattara beni çıkardığı için çıkardım" dedi.Yani atakan bir şey dememiş.Bunu da mehmetlere falan anlattı.Mehmet ile Yattara da hemen "Atakan bizi sattı ,işte ona bir daha kardeş demem "gibi şeyler söylediler.
Halbuki çocuğun haberi yok.Mehmet yattara'ya dedi zaten "ben senleyim abi diye" Ama hala atakanlara falan konuşuyorlar.
Nagihan zaten iyice saçmaladı ,kim desteklenecek ki başka ,yani ben Atakanın oylarının artacağını düşünüyorum

Iste dün yarım yamalak izledim bende Atakan ın günahını almışım

Ezgi mehmet veya yattara 1.lik alırsa Nagihan'a güle güle :)
Daha doğrusu km alırsa alsın...
İpliği pazara çıktı..Çok tehlıkelı bir kadın yani düşman başına.

Ünlüler takımından kibrisa Atakan Yattara yada ezgi gider nagihan gidemez gibime geliyor artık. Ama final sembolü de önemli. Tabi .

Performans değerlendiriliyosa sms oylamasında düşüşe geçebilir yine hihi kurtarıcam illa
ezgi birinci olabilir Atakan bireysel dokunulmazlığı aldı ☺oylamada yok o yüzden bilemiyecegiz ama nagihan iyiydi dün.

Onu da bilmiyodum ya ben bireysel dokunulmazlığı aldı demek
Bu aralar benim de pek bakasim gelmiyor ☺dün yarışmaya baktım konseye bakmadim yorumlardan baktım ben de.
Nagihan Tuğba yi yazmış dün.

Tuğba laflarıyla nagihanı fena alt ettii , ama Nagihanın yüzü kızardımı Hayır...

Edepsizlik,hinlik,hainlik,adam satma her literatürü geniş kadının maşallahh

Atakanın dediği gibi Tuğbanın en azından bi duruşu var ya sen hangi ipte oynayacağını şaşırmış bi canbazsın Nagihan!!

O değil de semihten hiç bu performansı beklemiyodum ben ya en iyi 3 kişi arasında geçen bi koşuyo tazı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…