- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.495
- 773
instgramda öyle yorumlar yapmışlar ki okudukça ben ne yaptım diye kara kara düşünecek.. atakanda dedi zaten tugbanin bir duruşu var diye..ınş nagihan giderTuğba'yı pek sevmiyordum ama Yunus'la beraber konseyde taak taak taak golleri attılar hem Nagihan'a hem Atakan'a. Yunus gerçekten zeki. Özellikle Nagihan'ın "Tuğba Yunus'u yanına almasaydı" lafına yaptığı "ben köpek yavrusu muyum" çıkışına evde sesli kahkaha attım
Nagihan hakkındaki düşüncelerimi forum ortamında yazıya dökmek istemiyorum, lakin Tuğba bugün ne dediyse haklı, az bile dedi. Dilerim Atakan'ın onunla işi çabuk biter ve bir kenara atar, o zaman güçlünün yanında olmayı görür.
Türkiye'ye dönüp hakkındaki yorumları okuduğunda ne yapacak bilmiyorum. Bugün lafları yedikçe yüzü karardı resmen, bir de yazılanları görse...
Ben o da katıldı zannettiydim yaSanmıyorum bence daha da yükselir Atakan .Çünkü mehmet ile yattara arkasından bir işler karıştırdılar
Valla nagihan yattara'ya demişti ya "Aynı rica üzerine seni çıkarttım "diye.Daha sonra da "Yattara beni çıkardığı için çıkardım" dedi.Yani atakan bir şey dememiş.Bunu da mehmetlere falan anlattı.Mehmet ile Yattara da hemen "Atakan bizi sattı ,işte ona bir daha kardeş demem "gibi şeyler söylediler.Ben o da katıldı zannettiydim yatam izlemedim noldu dün ki bölümde
Iste dün yarım yamalak izledim bende Atakan ın günahını almışımValla nagihan yattara'ya demişti ya "Aynı rica üzerine seni çıkarttım "diye.Daha sonra da "Yattara beni çıkardığı için çıkardım" dedi.Yani atakan bir şey dememiş.Bunu da mehmetlere falan anlattı.Mehmet ile Yattara da hemen "Atakan bizi sattı ,işte ona bir daha kardeş demem "gibi şeyler söylediler.
Halbuki çocuğun haberi yok.Mehmet yattara'ya dedi zaten "ben senleyim abi diye" Ama hala atakanlara falan konuşuyorlar.
Nagihan zaten iyice saçmaladı ,kim desteklenecek ki başka ,yani ben Atakanın oylarının artacağını düşünüyorum
Atakan oylamada yok.Olsada düşmez bence.Ben o da katıldı zannettiydim yatam izlemedim noldu dün ki bölümde
Performansı nasıl gidiyo bu aralar peki anaam hiç izleyememişim benAtakan oylamada yok.Olsada düşmez bence.
Ünlüler takımından kibrisa Atakan Yattara yada ezgi gider nagihan gidemez gibime geliyor artık. Ama final sembolü de önemli. Tabi .Valla nagihan yattara'ya demişti ya "Aynı rica üzerine seni çıkarttım "diye.Daha sonra da "Yattara beni çıkardığı için çıkardım" dedi.Yani atakan bir şey dememiş.Bunu da mehmetlere falan anlattı.Mehmet ile Yattara da hemen "Atakan bizi sattı ,işte ona bir daha kardeş demem "gibi şeyler söylediler.
Halbuki çocuğun haberi yok.Mehmet yattara'ya dedi zaten "ben senleyim abi diye" Ama hala atakanlara falan konuşuyorlar.
Nagihan zaten iyice saçmaladı ,kim desteklenecek ki başka ,yani ben Atakanın oylarının artacağını düşünüyorum
Atakan dün 3 oyunda 0 yaptı. Dün yenemedi hiç son oynadığı oyunda zafere yenildi. Aslında parkurda iyidi ama atislari kötü.Performansı nasıl gidiyo bu aralar peki anaam hiç izleyememişim ben
Performans değerlendiriliyosa sms oylamasında düşüşe geçebilir yine hihi kurtarıcam illaAtakan dün 3 oyunda 0 yaptı. Dün yenemedi hiç son oynadığı oyunda zafere yenildi. Aslında parkurda iyidi ama atislari kötü.
ezgi birinci olabilir Atakan bireysel dokunulmazlığı aldı ☺oylamada yok o yüzden bilemiyecegizPerformans değerlendiriliyosa sms oylamasında düşüşe geçebilir yine hihi kurtarıcam illa
Onu da bilmiyodum ya benezgi birinci olabilir Atakan bireysel dokunulmazlığı aldı ☺oylamada yok o yüzden bilemiyecegizama nagihan iyiydi dün.
Bu aralar benim de pek bakasim gelmiyor ☺dün yarışmaya baktım konseye bakmadimOnu da bilmiyodum ya benbireysel dokunulmazlığı aldı demek
Onlar kankiydi yaBu aralar benim de pek bakasim gelmiyor ☺dün yarışmaya baktım konseye bakmadimyorumlardan baktım ben de.
Nagihan Tuğba yi yazmış dün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?