- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
Atakan'ın bişeyden haberi yok bence Aus'um. Adam roportajda Yattara'yı yazmasını eleştirdi. Aynı şekilde arkadaşlarının yanında da. Daha önce Nagihan'a ayak yaptığında bunu dürüstçe roportajda bilerek böyle söyledim demişti. Arkadaşlarına da. Zaten ertesi gün Nagihan yalanını unutup farklı anlatmıştı bu sefer olayı. Üzüldüm ben çocuğa. Arkadaşlarını korumak adına yaptığı şeyler ayağına dolanıyor. Hala kardeşim dedikleri adamlar yüzüne gülüp arkadan konuşuyor. Önceki gün Mehmet bir sürü laf söyleyip, dün masaj yapıyordu Atakan'a. Yunus gelip yanlarında karama çalışması yaparken, "evet abi, haklısın abi" diyor roportajda demediğini bırakmıyor.Birleşme partisine konuk sanatçı olarak gelir yine Mosmorgül
Şu dönen dolaplar çıksın meydana yahu , yattara ufo görmüş masum köylü gibi duracağına , Atakana neden anlatmıyor Nagihan sinsisinin dediklerini ?
Pöf . Yunusta kendini nimetten sayıp bişeyler zırladı adada . Okey masasındaki yancı gibi dinliyor konuşanları
Konseyi izlememistim ben de yunus gider diye bekliyordum.Yılmazın gitmesini beklemiyodum yunus gidecek yazıyordu her yerde ama sevindim gitmesine gitmesi gerekiyordu zaten artık gider ayak içindeki atakan nefretini döktüde gitti, Atakanı baya kıskanıyormuş yılmaz bunu anladık dün çok komikti ama söylediği şeyler Atakan hiç bir zaman başarılarıyla madalyalarıyla övünmedi ki aksine gayet mütevazi biri bence birinciliği sonuna kadar hakediyor ünlülerdeBence Nagihan gitmeli bir dahaki elemede çok sinsi tehlikeli herkesi birbirine düşürüyor onu izlerken sinirlerim zıplıyor resmen
Bende yuzde yuz yunus gidecek gozuyle bakiyordum sasirdim neyse yunus ç ile demeye devam :))Konseyi izlememistim ben de yunus gider diye bekliyordum.
Bugün fazla izleyemedim. Semih 3 oyun kazanmış heralde gizem kerimoglunun da nagihani yediğini gördüm başka sayı aldimi gizem.Kerimoğluna bak be8-4 den 8-9 yaptılar
Ezgi korkudan titredi yazikNagihanın o halleri neydi ya. Korkmaya başladım bu kadından
Unlüler kazandi.10=9 laGeçen oyunda kim kazandı
Ödül ney kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?