Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Tuğba en adam gibi adam çıktı.
Bu Atakan neden bu mikser Nagihanı bu kadar idare ediyor anlamiyorum. Sanırım onunla finale kalmak ve onun antipatisinden prim yapip şampiyon olmak istemekte kendisi. Hin bişey o da

valla şu bi kaç gün ünlülerin fokuslanacak olmasına sevindim programda çünkü gönüllüleri seyretmekten hiç zevk almıyorum, gönüllüler adasında semihinde yarattığı algılarla seviye yerlerde ve izlemekten hiç zevk almıyorum, kerimoğlu ve semih çııkınca direk zaplıyorum zaten
ünlüler adasının seviye farkı bayağı açık nagihan hariç, o da elit numarası yapmaya başladı gerçi

Tuğba en adam gibi adam çıktı.
Bu Atakan neden bu mikser Nagihanı bu kadar idare ediyor anlamiyorum. Sanırım onunla finale kalmak ve onun antipatisinden prim yapip şampiyon olmak istemekte kendisi. Hin bişey o da

Ezgiyi mehmeti korumaya calisiyo, sayi esitligi olup onlari cikarmasinlar diye ugrasiyo. Gerci bu saatten sonra ezginin smsinin iyi oldugunu bilse ugrasmaz hicbiriyle.

Ezgiyi mehmeti korumaya calisiyo, sayi esitligi olup onlari cikarmasinlar diye ugrasiyo. Gerci bu saatten sonra ezginin smsinin iyi oldugunu bilse ugrasmaz hicbiriyle.
Bireysel dokunulmazligi Atakan mi aldı.

Nagihan Tuğba'nın oy oranından da tırstı galiba. Tugba yi yazmasam falan demesi

ya nagihan şampiyon olmak için atakan ların grubuna geçmiş ya şimdi elense gerçekten çok gülerim ... bence oy oranı düşecek tehlikeli bir karakter

Nagihanin adi yazilirsa gidebilir

Tuğba ve yunus son konusmalarla iyi sms toplamistir. Nagihan da zaten olmayan oy potansiyelini son 1 haftada kaybetmistir

Tuğba'yı pek sevmiyordum ama Yunus'la beraber konseyde taak taak taak golleri attılar hem Nagihan'a hem Atakan'a. Yunus gerçekten zeki. Özellikle Nagihan'ın "Tuğba Yunus'u yanına almasaydı" lafına yaptığı "ben köpek yavrusu muyum" çıkışına evde sesli kahkaha attım :D

Nagihan hakkındaki düşüncelerimi forum ortamında yazıya dökmek istemiyorum, lakin Tuğba bugün ne dediyse haklı, az bile dedi. Dilerim Atakan'ın onunla işi çabuk biter ve bir kenara atar, o zaman güçlünün yanında olmayı görür.

Türkiye'ye dönüp hakkındaki yorumları okuduğunda ne yapacak bilmiyorum. Bugün lafları yedikçe yüzü karardı resmen, bir de yazılanları görse...

Atakanin oylari ezgiye gidecektir buyuk ihtimal..
Eger oyle olursa ezgi birinci gelir..
Nagihan yada mehmeti soyleyecegini dusunuyorum

Back