Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tuğba en adam gibi adam çıktı.
Bu Atakan neden bu mikser Nagihanı bu kadar idare ediyor anlamiyorum. Sanırım onunla finale kalmak ve onun antipatisinden prim yapip şampiyon olmak istemekte kendisi. Hin bişey o da
Bireysel dokunulmazligi Atakan mi aldı.Ezgiyi mehmeti korumaya calisiyo, sayi esitligi olup onlari cikarmasinlar diye ugrasiyo. Gerci bu saatten sonra ezginin smsinin iyi oldugunu bilse ugrasmaz hicbiriyle.
Bireysel dokunulmazligi Atakan mi aldı.
Ezgi 1.çıkar bence. Zaten onunda oyu yüksek.Evet.
Adam kendini dusunse birakir zaten 1. Cikiyo
Ezgiyi mehmeti korumaya calisiyo, sayi esitligi olup onlari cikarmasinlar diye ugrasiyo. Gerci bu saatten sonra ezginin smsinin iyi oldugunu bilse ugrasmaz hicbiriyle.
Ezgi birinci olursa Nagihan dese çok güzel olur aslında
nagihan çok bos konuşuyor ya...saka gibi ...eeee tuğba, ben seni çok uyardım ama malesef okuyamadın kk yı, keşke kk ödülü olsa![]()
Kimi yazdı nagihan.Nagihan Tuğba'nın oy oranından da tırstı galiba. Tugba yi yazmasam falan demesi
henüz oylama baslamadiKimi yazdı nagihan.
Tuğbayı yazdı hem de ağzından salyalar akıtarak yazdı: sen git podyumlarda mankenlik yap falan dediKimi yazdı nagihan.