Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
atakan mi demiş ki yattara de diye..kendi adını soyletseymis..yattara 1.olur sms te..halk çok seviyor
Evet o söyletmiş fragmanda da anlaşılıyor vay ne değişik adam çıktı yaptığı pek adamlık değil ama kendini söyletirmi uyanık göya yati başka ya zaten

Evet o söyletmiş fragmanda da anlaşılıyor vay ne değişik adam çıktı yaptığı pek adamlık değil ama kendini söyletirmi uyanık göya yati başka ya zaten
atakanin oyları düşer o zaman yatı ye oy yağar ... Yunus yılmaz tuğba bu 3 lu olmalıydı zaten hangisi elense takım için avantaj...yatı 'nin olmaması gerekiyordu tabiki izlemedim ben yeni fragman

atakanin oyları düşer o zaman yatı ye oy yağar ... Yunus yılmaz tuğba bu 3 lu olmalıydı zaten hangisi elense takım için avantaj...yatı 'nin olmaması gerekiyordu tabiki izlemedim ben yeni fragman
Evet o soyletmis. Mehmet ve yattarada saf değiştirecek gibi durdu fragmanda.

yattara kesin birinci olur olmasada ikinci olur kesin yunusu eler diye düşündü..düşünürken aşırı çakallık etti artık oyları düşer..
En istikrarlı kişiler semih ve Kerimoğlu..adamların tavrı belli...gönüllüler adasındaki saflar ordusu belli oldu bence.geri planda oynatmıyoruz sizi var mı diye semihi şişirip kim oynamıyorda öne çıktıklarında hain ilan ettikleri sürece halk semihi birinci kerimoğlunu iki ya da üçüncü çıkarmaya devam edecektir bence...

gerçekten dedimi ya bide o tarafı var nagihan öyle diyorda

nagihan çok tehlikeli bi kadın bence

atakan dediysede arkadaşları nedese az bile

Yattara'nın bu plandan habersiz olduğunu sanmıyorum .
Fragman öyle gösteriyor ama bugün izleyince göreceğiz bence .

Yattaranın haberi varsa , gayet doğru bir strateji . Atakan 1. çıkınca Yılmaz ya da Tuğbayı (Yılmazı söylemesi gerek) söylecek ve Yattara karşısında ya Yunus ya Yılmaz kesin gidecek . Nagihan asla Yılmaz ya da Tuğba demezdi çünkü , böyle bir plan uygulanmasa Ezgi ya da Mehmet derdi.
Kusura bskmasınlar da , hem Atakanın her stratejisine he de , hem arkadan konuş ..
Madem içine sinmedi , konseyde kimi istiyorsan onu söyleseydin Nagihan hatta Atakan deseydin ...
Atakan kendini söyletse , yüksek ihtimal 1. çıkınca adaylığı düşecekti ve bu durumda sms 2. si de isim söyleyecekti .
Bu kişi onların kafasında Yılmaz bile olabilir . Buna fırsat vermek istemediler .
Ha tek sorun Yati'nin haberi olmaması olur ama bence var . O yüzden konseyden önce ben Karadenizliyim kimseden korkmam dedi.

Gönüllülere gelince

Semih ve Kerimoğlunu ne kadar sevmiyorsam , karşılarında da onlara karşı destekleyeceğim kimse yok .

Serkay , Efecan silik karakterler . Damla beni performansı haricinde yanılttı . Zafer desen avarel İbo sinsi . Bir Memiç normal aralarında , o da destekleyecek kadar iddialı değil .

Yine de hiç birinin çizdiği tablo bana Semih ve yancısını sempatik göstermiyor .

Semihin sürekli hepinizi göndereceğim egosu aşırı itici . Kerimoğlunun Semihin yanına sığınmaktan başka vasfı yok , kimseyi iplemez halleri de itici.

Adam zaten oynamayacağım , konsey olsun gitsinler diyor ; bu durumda oynama zaten dememek aptallık .

Şehvet lafıda diğer küfürlerle bir tutulmadı çünkü , adada küfürler zaten gırla . Bunlar sadece gördüklerimiz . Ama genç bir kıza pis pis sırıtıp "şeehvvveeet" demek , küfürden öte bir şey .
Ha Acun dünkü zılgıtta aslında kendini akladı aklı sıra . O sahneyi öyle montajlayarak , üzerine uygun bir parça ile klip havasına sokarak yayınlayan kendisi.

gerçekten dedimi ya bide o tarafı var nagihan öyle diyorda

nagihan çok tehlikeli bi kadın bence

atakan dediysede arkadaşları nedese az bile
Aynen o kısmı bugün öğreneceğiz.Keşke nagihan yalan söylemiş olsa.

Ya atakan nagihana o sözleri bilerek demişti,hatta yattaraya ,mehmete falan söylemişti"nagihana şöyle böyle dedim ama öylesine bizle hareket etsin diye" diye.
Ama atakan mehmeti falan biraz kullanıyor bu doğru maalesef.
Keşke yattarayı çıkartmak istediğini yattaraya söyleseydi,o zaman sorun olmazdı.
Nagihan da amma dedikoducu,hemen herkese yetiştirdi,söyledi her şeyi,onun da ne olduğu belli değil.
Atakanın aklının başına gelmesi lazım

bu nagihan tam bir dedikodu kazanı

bu akşamki tanıtım içinde atakan nagihana

takımı düşünseydi yattara demez tuğba yada yılmazın ismini çıkarırdı diyoo

ee bu ne o zaman ??

bu mehmet ve yattara ne güzel doldular ya pess

kardeşim dediğin insana gidersin karşısında çatır çatır yüzleşir hesabını görürsün kardeşim

bu ne böyle herkes birbirinin arkasından bıdı bıdı bıdı

Ünlüler adası tam bi dedikodu kazanı oldu.

Kazancıbaşıda nagihan .

Atakan babamın oğlu değil , sırf Ezgi kalsın diye bu dolapları çeviriyorsa , zaten er geç çıkar oyunu .

Ama Nagihanın yattaralara yetiştirdiği bir çok şey zaten aralarında konuşuldu . Ayrıca Atakan Yattara Mehmet bu kadar yakındılar , Nagihanla iş çevirmek hemen ona inanmak yerine , len Atakan sen böyle böyle demişsin , beni de sen söyletmişsin diye neden sormuyorlar kardeşlerine!

Nagihan çok tehlikeli birisi ağzım açık izledim dün atakanın söylediği lafları değiştirip değiştirip anlatması işin garibi mehmetle yattaranında nagihana hemen inanması hayret ettim demek ki onlarda satmaya müsaitmiş hemen, demkki gerçekten kardeşleri gibi görmüyorlar öyle olsa kendisine sorarlardı sen bizim hakkımızda böyle böyle dedin mi diye , gerçi atakan da ezgiye daha bir farklı diğerlerinden onu koruduğu açık ama sonuçta mehmet yattara atakan ezgi baştan beri sürekli birlikte hareket ediyor yaptıkları yanlış geldi, nagihan zaten kendi arkadaşı tuğbanın arkasından iş çeviren dedikodusunu yapan biri ne beklenir ki

Gönüllüler adası iyice karışık dün semihi oynamak istemesine karşı oynatmamaları çok saçmaydı belki semih oynasa kazanırlardı şu serkayla efecan çok itici bu takımda onlar olduğu müddetçe semih birinci olmaya devam edecek, olsun da zaten baştan beri net duruşunu hiç değiştirmedi takdir ediyorum valla :)

semihh tek başına yetiyor onlara helal vallahii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…