Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
tek başına hakkından geliyor hepsinin gerçekten birde sakinliğiyle sinir ediyor hepsini çok hoşuma gidiyor kuduruyorlar resmen sinirden :KK70:

hele 4-2 ii gidiyoruz diye oynatmadılar ya semihii

sonra serkanda zaferde çuvallayınca semihe gün doğdu :KK45::KK45::KK45:

ayy ne güldüm hallerinee semihhh çırpıp çırpıp astı onları lafları ile tek tek:KK70::KK70::KK70::KK70:

Evet ya tanıtımda atakan"Nagihan takımı düşünseydi yılmazı söylerdi " falan dedi .
Nagihan iftira mı attı acaba ya,bir de lafları amma değiştirip değiştirip anlattı .
Yattara falan da atakana sorsa ya ,hiç akıl yok bunlarda ya

Ya bu mehmetle yati niye sormuyo atakana nagi boyle boyle dedi diye o kadar konusunu aciyo cocuk. Ben olsam catlardim iki dkda nasil inandilar nagihana.. nagihan bariz yalan soyluyo..

Bide ben bu isten biraz anliyosam ezgiyle atakanin arasinda kesin biseyler var, yakışıyolar da :)

Evet ya tanıtımda atakan"Nagihan takımı düşünseydi yılmazı söylerdi " falan dedi .
Nagihan iftira mı attı acaba ya,bir de lafları amma değiştirip değiştirip anlattı .
Yattara falan da atakana sorsa ya ,hiç akıl yok bunlarda ya
Aynen bende çok merak ediyorum nagihan sallıyormu yani o_O

Atakan ilk defa 1. Cikinca mehmete yatiye tesekkur etti.. icine mi dogdu ne , resmen vicdanlarina bombayi birakti.. :) artik bi yuzlesirler heralde bu kadar saf olamazlar..

Başlarda turabinin jumbo boyu diyodum sevmemistim atakani ama Allah var cok iyi gidiyo sasirtti beni.

Tabi benim favorim atakan olursaa bu demektir kii semih ozturkun survivor sampiyonlugu kutlu olsun :D

Nagihan yattarayı kendi söyledi sonra da suçu Atakana attı.Atakanın üstüne yalan attı ya .Mehmet anladı biraz bence,yattara hala tam anlayamadı.
Atakan hiç öyle bir şey dememiş demek ki ,yattaranın yanında falan da söyledi "niye nagihan seni söyledi,çok saçmaydı "diye.
Zaten nagihan tüm adayı birbirine kattı,yunus da geldi hemen yalan yanlış şeylerle yattarayı doldurmaya çalışıyor.
Nagihan dokunulmazlık kolyesinde ezgiye"tamam problem yok ,beraberiz "dedi,sonra da tuğbaya,yunusa falan diyor ki "1. çıkarsanız ezgiyi yazın."
Ne biçim kadınmış bu ya ,ben de ilk izlediğimde sandım atakan söyletti,meğer iftira atmış

Yani Atakanın nagihanı yanına çekme sebebi de mehmeti yazmamalarını sağlamak .
Bak sen mehmetin falan yaptığı işe,arkadaş satılır mı hemen böyle ya

Yılmaz ne kadar itici bir insan .Atakanı aşağılamaya çalıştı,adamın yaptığı sporla alay etti .

Sur 2016 P1.jpg

Bunu yayinladiktan sonar Seda sakatlanip ayrildi, simdi de Damla sakat, iyilesmesse oda ayrilacak.
Talihsizlik

Yılmaz Morgül, Survivor başların da Atakan için "Bu adam sporcu onun stratejilerini dinleyin, uygulayın" diyen değil miydi? Neler saçmaladı son zamanlar da. Atakanı desteklediğimden değil ama tutarsızdı zaten :KK12: seni instagram da ki videolarınla hatırlamak istiyorum Yılmaz bye :KK24:

Birleşme partisine konuk sanatçı olarak gelir yine Mosmorgül:rolleyes:

Şu dönen dolaplar çıksın meydana yahu , yattara ufo görmüş masum köylü gibi duracağına , Atakana neden anlatmıyor Nagihan sinsisinin dediklerini ?

Pöf . Yunusta kendini nimetten sayıp bişeyler zırladı adada . Okey masasındaki yancı gibi dinliyor konuşanları
:confused:

Back