Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Capture.JPG

kerimoğlu sonuncu hala çemkiriyo ya, semih madem o kadar objektif yancısınada çok kötüsün desin, en zayıf halka yancısı

kerimoğlu neyine güveniyor hakketen bu kadar boş beleş kof bi insan olmaz, ayrıca bu kadın gerçek hayatta semihin yüzüne bile bakmaz

Kim kazandı acaba eşimin maç yorumları dinlemesinden dolayı bakamadım gitti

Bembeyaz semih iyi yanmis.boyle daha iyi olmus:)
Tugbanin gozalti torbalari ne kadar sismis oyle.
simdiki oyunu unluler alip.
efecan dokunulmax olup semih diyomus.
diger adayda gizemmis.

gönüllüleri tutuyorum ama semih ve gizem k.aşırı itici geliyor bana ..dokunulmazlık oyununda oynamamalari cok saçma geliyor ya çok itici duruyorlar ... muhtemelen kaybedecek malesef gönüllüler ama o zaman da ınş zafer gider sempatik bir yarışmacı ama en zayıf halka o...tabi gönül ister gizem kerimoğlu gitsin ama malesef halkımız oy verdiği için zor gibi..neyine oy veriyorlar anlamıyorum gorende survivor sanar..semih sayesinde oylamada önde..en azından semih yine iyi yarisio..unlulerde de atakan iyi

gönüllüleri tutuyorum ama semih ve gizem k.aşırı itici geliyor bana ..dokunulmazlık oyununda oynamamalari cok saçma geliyor ya çok itici duruyorlar ... muhtemelen kaybedecek malesef gönüllüler ama o zaman da ınş zafer gider sempatik bir yarışmacı ama en zayıf halka o...tabi gönül ister gizem kerimoğlu gitsin ama malesef halkımız oy verdiği için zor gibi..neyine oy veriyorlar anlamıyorum gorende survivor sanar..semih sayesinde oylamada önde..en azından semih yine iyi yarisio..unlulerde de atakan iyi
Semih oynamak istese bile oynatmayacaklardi. Dün zafer oynatmiyacagiz demişti yanlış hatırlamiyorsam.

Semih oynamak istese bile oynatmayacaklardi. Dün zafer oynatmiyacagiz demişti yanlış hatırlamiyorsam.
ya zaten oynasa da bilerek yenilio kerimoğlu yürüyor resmen ... dokunulmazlık oyununda bilerek yeniliolar... hoş kendileri oynasa da yenilse bari karşı tarafa extra seçim sunulmasa..çok büyük haksizlik bence

ay bu kerimoğlunu var ya ıslak odunla.... triplere bak gıcık, neyine güveniyon, memiç gidecekmişte bilmem ne:KK67::KK67::KK67:
Semihe ☺ama oda en fazla birlesmeye kadar kalır diyorum. Önce zafer Elenir bence.

Yarışmaları bitince kapadim tv yi.Artık eskisi heyecanı kalmadı bende.Konseyi bakmıyorum yarın özetten bakarım artık.

Back