- 23 Kasım 2010
- 1.343
- 1.233
- 333
ahh ahh o memetin bagirmalari beni öldürüyor zaten tek onun sesi çıkıyor anlamıyorumda ne diyor![]()
Rapidooo rapidooo rapidooo onu anlıyorum başka yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahh ahh o memetin bagirmalari beni öldürüyor zaten tek onun sesi çıkıyor anlamıyorumda ne diyor![]()
Evet o söyletmiş fragmanda da anlaşılıyor vay ne değişik adam çıktı yaptığı pek adamlık değil amaatakan mi demiş ki yattara de diye..kendi adını soyletseymis..yattara 1.olur sms te..halk çok seviyor
o ne demek ki...evet öyle bise diyo iyyy sesi kulagimdaRapidooo rapidooo rapidooo onu anlıyorum başka yok.
atakanin oyları düşer o zaman yatı ye oy yağar ... Yunus yılmaz tuğba bu 3 lu olmalıydı zaten hangisi elense takım için avantaj...yatı 'nin olmaması gerekiyordu tabiki izlemedim ben yeni fragmanEvet o söyletmiş fragmanda da anlaşılıyor vay ne değişik adam çıktı yaptığı pek adamlık değil amakendini söyletirmi uyanık göya
yati başka ya zaten
![]()
hızlı demek galibao ne demek ki...evet öyle bise diyo iyyy sesi kulagimda![]()
Evet o soyletmis. Mehmet ve yattarada saf değiştirecek gibi durdu fragmanda.atakanin oyları düşer o zaman yatı ye oy yağar ... Yunus yılmaz tuğba bu 3 lu olmalıydı zaten hangisi elense takım için avantaj...yatı 'nin olmaması gerekiyordu tabiki izlemedim ben yeni fragman
Konuşmuşlardır ama göstermemişlerdir .Mehmet falan saf değiştirirse haklıdır bence.Bu bana göre ihanet demek .
Ne demek ya kendi güvendiğim arkadaşım benim ismimi söyletecek haberim olmadan ,beni kullanacak .
Çok yanlış ya valla üzüldüm ,oy kaybedecek büyük ihtimalle
Aynen o kısmı bugün öğreneceğiz.Keşke nagihan yalan söylemiş olsa.gerçekten dedimi ya bide o tarafı var nagihan öyle diyorda
nagihan çok tehlikeli bi kadın bence
atakan dediysede arkadaşları nedese az bile
Aynen o kısmı bugün öğreneceğiz.Keşke nagihan yalan söylemiş olsa.
Ya atakan nagihana o sözleri bilerek demişti,hatta yattaraya ,mehmete falan söylemişti"nagihana şöyle böyle dedim ama öylesine bizle hareket etsin diye" diye.
Ama atakan mehmeti falan biraz kullanıyor bu doğru maalesef.
Keşke yattarayı çıkartmak istediğini yattaraya söyleseydi,o zaman sorun olmazdı.
Nagihan da amma dedikoducu,hemen herkese yetiştirdi,söyledi her şeyi,onun da ne olduğu belli değil.
Atakanın aklının başına gelmesi lazım![]()
ahhhh zafer ahh o gun sehpayı yerinden söktü 1,5 saat güldük :)
Gönüllüler adası iyice karışık dün semihi oynamak istemesine karşı oynatmamaları çok saçmaydı belki semih oynasa kazanırlardı şu serkayla efecan çok itici bu takımda onlar olduğu müddetçe semih birinci olmaya devam edecek, olsun da zaten baştan beri net duruşunu hiç değiştirmedi takdir ediyorum valla :)