Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Oylamada yattaranin 1.çıkmasını istiyorum ben de suan.

neden sürekli semih dışlanıyor semih kendini bilerek dislatiyor utopyada da öyleydi . . halkı yanına çekmek için mağduru oynuyor...ınş en kisa zamanda elenir ve havası söner...kendi de kerimoğlu da...aşırı gereksizleer...dokunulmazlığı gönüllüler kazanıyor yok en fazla 1 hafta kalır giderler hepsi gidecek diyor..ütopya da da aynı kafa .. sanki kendi ada da ömür boyu kalacak halk eliyor bir kere kendi değil...hadi kendi neyse de kerimoğlu neyin havasında..valla acuna da baya tepki yagmis ikisinin elenmesi istiyorlar adama hala fanlari reis diyor saka gibi..murat risvan altar dilay falan utopyada kullandı oylarini şimdi hiçbiri konusmuo semihle...takip bile etmiyorlar..kerimiglunda onlardan biri olacak yazik

Şehvet kelimesini uyaran acunun metresi ve ondan olma çocuğu var .Yazık.

Arkadaş, madem o "şehvet" kelimesini niye yayınladınız? diye sorarlar adama.
iki anlamı var dedi acun ilicali...halk yanlış anladi dedi ...acun ben yanlış anladım demedi ki...halk tepki gösterince hakli olarak söyledi..gizem memic cok cool ve kaliteli biri bence de semih şehvet kelimesini kullanmamiliydi..bir bayana söyleme tarzida çok iticiydi..

Evet çok haklısın sanki acun medya ile anlaşıp gelmiş hepsi tek tek gidecek ben kalacağım diyor bu kadar emin konuştuğuna göre var bi dayanağı demek ki

Evet çok haklısın sanki acun medya ile anlaşıp gelmiş hepsi tek tek gidecek ben kalacağım diyor bu kadar emin konuştuğuna göre var bi dayanağı demek ki
ınan ilk önce destekledim sonra bu hareketleri tavırları ....eleyecem hepsi karşıma geçsin yok teker teker gidecekler aşırı itici geliyor ya bana .... sen yarış gücünü göster seni destekleyen destekler zaten 1.olmayı hakket yani..yok valla izleyesim gelmiyor artık ... itici bir özgüveni var.

Belki kızın ailesi tepki göstermiştir.

Şeyma subaşı diye bir kız.Acun evliyken bu kızla beraber yaşadı,çocuk falan yaptı .Sonra karısıyla boşandılar,hala evlenmediler bu kızla bildiğim kadarıyla
şehvet için bu kiz mi bise demiş..ben sayfaya baktım ama baya kişi tepki göstermiş bu kelime için önceden r tuku arayanlarda olmuş..şaşırdım simdi

şehvet için bu kiz mi bise demiş..ben sayfaya baktım ama baya kişi tepki göstermiş bu kelime için önceden r tuku arayanlarda olmuş..şaşırdım simdi
Dediğim kız mı yok yok ben örnek verdim yerim ya çok tatlısınızz
O kısımları ben pek izleyemedim

Vay be atakan seninde adamlığını gördük arkadan iş çevirmeler bişeyler nasıl biri çıktı bide yattaraya yaptı bunu

Ve gene anlıyoruz ki burdaki en net adam semih içi dışı bir sevmediğini sevdiğini herşeyi biliyorsun arkadanda iş çevirmelerle işi yok

benimde izledigim tek program bu ama semih ve gizemin gıcık konuşmaları Mehmet in bağırması Atakan da oyun aldıktan sonra şiddet içerikli hareket yapması beni soğuttu programdan .

benimde izledigim tek program bu ama semih ve gizemin gıcık konuşmaları Mehmet in bağırması Atakan da oyun aldıktan sonra şiddet içerikli hareket yapması beni soğuttu programdan .
ahh ahh o memetin bagirmalari beni öldürüyor zaten tek onun sesi çıkıyor anlamıyorumda ne diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…