Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Valla artık gönüllülerde gizem memiç hariç kimseyi sevmiyorum.Semihler hatta daha iyi gelmeye başladı gözüme .
Serkay efecan,ibrahim özellikle damla ne kadar gıcık,itici,sevimsiz karakterlermiş

Bunu diyeceğim aklıma gelmezdi,semih bunlara karşı duruşunu böyle devam ettirirse severim valla semihi :KK70:

Bunu diyeceğim aklıma gelmezdi,semih bunlara karşı duruşunu böyle devam ettirirse severim valla semihi :KK70:
3 oyun kazandı bugün semih. ☺damla gizem kerimoglu din geçmiş olsun diyince potaya girmekten mi korkuyor demiş .

Al işte izlememiştim ben bunu .Gerçekten çok sinsiymiş bunlar ya
Orasını ben de izlemedim yorumlarda gördüm. Semih ve gizem kerimoglu kendi aralarinda konuşurken semih bir ihtiyacı olursa yardım ederim vs dedi.
Damla bence ada da tek kız kalmak istiyor.

Gizem kerimoglu oynamaliydi bence 4 erkek 2 kız oynayacaklar erkeklerden 1 kişi zaten oynamayacakti ama 2 kız oynasa daha dogru olurdu.

Bu manyak ikili yine oynamıyor pes valla nediycem bilemedim yok yok bu semih hic normal değil nediye geldin bu adayaya takım oyuncusu degilsin sabote etmek hainlik başka bişey degil

Ya var ya efecan ile serkaydan nefret ediyorum.Yaptıkları hareketler ,atakana mehmete söyledikleri falan .
Valla semih haklıymış bunlar konusunda

Semih'le Kerimoğlu'na rağmen aldılar, aferin, gönüllülerin almalarına çok sevindim.

Ya cıkıp oyna bütün gücünle insan gibi söylicek laf bırakma kimseye ondan sonra ha dogru yolda diyelim bizde semih ve gizem fiyasko bana göre bence gitmeliler biran önce

Bu manyak ikili yine oynamıyor pes valla nediycem bilemedim yok yok bu semih hic normal değil nediye geldin bu adayaya takım oyuncusu degilsin sabote etmek hainlik başka bişey degil
Efecanlar bunlari oynatmayalim dokunulmazliklarda dediklerinden beri hakli olarak oynamiyorlar.asil manyak kendilerini birsey sanip Semihleri dislayanlar.
Dokunulmazligi kaybettiklerinde semihle gizemi zaten yaziyorlar. Eeee oyleyse neden hainlik olacakki

Asil gitmesi gerekenler onlari daha adaya gelmeden Semihin ustune yuruyen adada dislayan muhtesem8li simdiki 6 li
Semih oynamak istiyorum desede oynatacaklarini ben de zannetmiyorum ama gizem oynayabilirdi aslında sonuçta erkeklerden 1 kişi oynamayacakti onlarda yine semihi oynatmazlardi.
Diğer yazdiklarinda doğru daha adaya gelirken bile efecan nasıl davranmisti kamyonda giderken.

Yunus gitmek için ilk aday.dokunulmazlığı kazanan nagihan bakalım kimi diyecek.yılmaz Morgül diyecek gibime geliyor ama eğer Morgül elenmezse kimse morgülün dilinden onu kurtaramaz.adamın sadece çenesi çalışıyor başka icraat yok.inşallah birleşme partisinden önce yılmaz,tugba, yunus elenir.

:KK57: ohaa nagihan yattara dedi ... Ben şok :KK57:
Aynen ya ben de beklemiyordum.
Yarın semih oynamak istiyor oynatmiyorlar ondan sonra semih oynamiyorum diyince suçlu oluyor ilk önce kendileri başlatıyorlar.

Atakanın yaptığı hiç olmadı hiççç.
Yattara'yı Nagihan'a söyletmek ne demektir ya hem de adama söylememiş bile .Madem illa yunusun gitmesini istiyordu kendi ismini söylemeliydi.
Yattaranın da haberi yoktu,diğerlerinin de .Çok yanlış çoook.
Valla atakanı sevdiğim halde ben bile gıcık oldum şuan ve sinirlendim.Üzülerek söylüyorum ki yaptığı adamlık değildi .

Mehmet te saf değiştirecek gibi
Atakanın yaptığı hiç olmadı hiççç.
Yattara'yı Nagihan'a söyletmek ne demektir ya hem de adama söylememiş bile .Madem illa yunusun gitmesini istiyordu kendi ismini söylemeliydi.
Yattaranın da haberi yoktu,diğerlerinin de .Çok yanlış çoook.
Valla atakanı sevdiğim halde ben bile gıcık oldum şuan ve sinirlendim.Üzülerek söylüyorum ki yaptığı adamlık değildi .
Aynen şimdi kardesimlede onu konuşuyorduk bizde yaptığı yanlış olmuş. Mehmet ve yattarada saf değiştirecek gibi.
Atakan ne zaman dedi acaba nagihana.

Son düzenleme:
Mehmet te saf değiş

Aynen şimdi kardesimlede onu konuşuyorduk bizde yaptığı yanlış olmuş. Mehmet ve yattarada saf değiştirecek gibi.
Atakan ne zaman dedi acaba nagihana.
Konuşmuşlardır ama göstermemişlerdir .Mehmet falan saf değiştirirse haklıdır bence.Bu bana göre ihanet demek .
Ne demek ya kendi güvendiğim arkadaşım benim ismimi söyletecek haberim olmadan ,beni kullanacak .
Çok yanlış ya valla üzüldüm ,oy kaybedecek büyük ihtimalle

Back